2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy hasznos alkalmazás Tőlem Nektek sok szeretettel!

    Sziasztok!
    Még az egyetemi éveim első felében elhatároztam, hogy szeretnék valami igazán hasznosat és értelmeset adni az emberiségnek, puszta hazafias kötelességből, emberszeretetből. Meg hát, valami szabadidős szórakozás is kell, így kötöttem ki az iOS programozásnál... Két évembe telt, mire eljutottam egy olyan szintre, hogy belemertem vágni egy kisebb alkalmazás írásába. (Tényleg csak erős idegrendszerüeknek ajánlom ezt a platformot... :(( )

    Az egyik legbiztosabb recept a sikerre, hogy nézz körül a Világban és gondolkodj el, hogy mi az, ami hiányzik. Nos, Velem sokszor megesett már, hogy végeztem a heti "nagy" bevásárlást az egyik bevásárlóközpontban és volt Nálam egy bizonyos összeg. Mondjuk 10 000 Ft. Azt tudtam, hogy miket akarok venni, meg miket szeretnék, de a kihagyhatatlan akciókra is vadásztam...

    A főprobléma az, hogy nagyon ciki, és megtörtént vagy kétszer is, hogy többet vásároltam össze, mint amennyi volt a keret. Ilyenkor vissza kellett adni valamit, meg hátulról is hőbörögtek, hogy "Mi van máá'?"... :W :((( Szóval, rendesen felment a pumpám egynéhányszor.

    Folytatás...

    Déta 11 éve 0

  • Megpróbált átverni az APPLE!!!!

    Elegem van Amerikából. Haza akarok menni. Csütörtökön (aug 27.-ikén) indul a gépen. Most hétfő van. Nézegetem az Apple iPod Touch-t. Hmmm. 8 GB, az elég kell legyen. 10% adó, 16$-ba kerül a gyorsposta (24 órán belüli házhozszállítással). Na mondom oké. Ez még belefér. Olvasom a leírást, augusztus 25-26.-ikára ér ide. Hmmm. Nem épp 24 óra, de üsse kő. Egy napot még várhatok. Fine.
    Ma reggel üvölt a Messenger: levelet kaptam. Nem is egyet. Mindkettő az Apple-től jött. "Köszönjük a rendelést... bla....bla.... Várható házhozszállítás ideje augusztus 29-szeptember 2." WTF????
    Apple honlap - Ügyfélszolgálat. Felhívom. Egy édes kis hang veszi fel, üdvözöl, Mónikának hívják, kérdi segíthet-e? Mondom, hogy mi a helyzet, hogy holnapután megy a gépem, s né' jővő héten nem akarom megörvendeztetni az új bérlőt egy ilyen luxuscikkel. Hímez-hámoz, jaj, nagyon sajnálja, mennyire sajnálja, ha gondolom, akkor a 16$ gyorsposta árát vissza küldik, és akkor... hát kérjek meg valakit, hogy vegye át, vagy küldje el Nekem, vagy hanem küldje vissza Nekik és akkor ők 14 napon a pénzt átutalják. Melyiket szeretném? Ha magyarul elküldött volna melegebb éghajlatra, akkor sem lehettem volna jobban meglepődve... Letörtem, mint a bili füle. Mondom, köszi, ne, ne, ne küldjön vissza semmit (legyetek boldogok Vele...). Köszönöm, igen, köszönöm. Leteszem.

    Folytatás...

    Déta 15 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.