2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kicsi Dual Core proci és a Microsoft Windows 7

    Üdvözletem Mindenkinek!

    Szabadidőmben merészkedtem kipróbálni a Windows 7 SP1 operációs rendszer 32 bites változatát, az eddig számomra ismert legkisebb két magos AMD processzorral, a Sempron X2 2100 névre hallgató 2 x 1800 MHz órajelű és 2 x 256 KB Level 2 Cache memóriával rendelkező darabjával.


    CPU-Z adatai.

    A processzort eddig csak XP alatt használtam, oda elég volt, jól teljesített az ASUS M2N68-AM SE2 alaplap és 2 GB 1066 MHz órajelű Geil Value memória társaságában.


    Íme a konfig.

    Első dolgom a Windows-Élményindex minősítése volt. Miután lefutott, számomra a várt eredményt hozta. A legkisebb eredményt természetesen a processzor produkálta a saját maga szerény 4,4 pontszámával. Aki esetleg nem ismerné még a Windows-Élményindexet annak elárulom a legnagyobb pontszám a 7,9 a legalacsonyabb az 1,0 és mindig a legkisebb érték határozza meg az összpontszámot. Nem titkolom valamivel rosszabb eredményt vártam ettől a processzortól, de nagyjából ennyi esélyt szántam neki.


    Az eredmény magáért beszél.

    Folytatás...

    departure 12 éve 3

  • Rettegés a táp forgalmazók világában !

    Üdvözöllek titeket,

    Ez az első bejegyzésem, remélem mindenkinek tetszeni fog és értékelitek. A bejegyzésem tárgya nem más mint az, hogy új konkurencia lépett be a táp gyártók és forgalmazók piacára. Egyből nagy felhajtást és rettegést keltett a forgalmazók köreiben az új név és márka ami már most tiszteletet parancsoló:

    VARGÁNÉ és TSA Bt.


    A képen egy csúcskategóriás ATX-es táp látható. LC-235ATX

    A teszt alatt semmilyen gondom nem volt vele, sőt arra a következtetésre jutottam, hogy a mostani tápomat erre a modelre fogom lecserélni, mivel ez a táp igazán meggyőző eredményeket produkált a teszt során. Eddigi tapasztalataim szerint ez egy felül múlhatatlan eszköz a tápok világában. :)

    Utószóként szeretném megjegyezni, hogy aki átfogóbb tesztet szeretne és szívesen kipróbálná, az írjon nekem nyugodtan, szívesen megválnék tőle addig :)

    Köszönöm, a figyelmet !

    :R

    departure 12 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.