2019. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Letölthető ingyenes képvetítő program windows -ra


  Elegem lett abból hogy mindig 160 pixel magas képeket kelljen keresnem a legjobb barátomnál: a kétkörös szemrevalónál.

  Szóval elgondolkodtam azon hogy mi lenne ha az első találaton szereplő 3560 x 2480-as vagy akármilyen képet simán feltehetném ide, ahelyett hogy a termékre 160 px magas képeket vadászva mindíg guminőt, egy gyomortükrözés pillanatképét, vagy éppen ladybuta fotóját találjam az első 2 oldalon. Szóval kitaláltam hogy az általános iskolában matekóráról is ismert módon kellene egy gép, amibe ha bedobunk egy .jgif, .pjeg, .cpg vagy akármilyen közismert formátumú képet, abból kiadja a Prohardver kedvencét a 160 pixel magas FULLHD-s képet.

  Sajnos azonban az általam járt 6 osztályból visszamarad tankönyvek közül egyikben sem szerepelt ilyen példa.
  Köszönhetően a hirdetéseknek egyre idegesített hogy vagy 160 pixelesítem a talált 12M-s képeket, vagy kiválasztom kb a 3. továbbkereséssel a megfelelő termékképet.
  Arra gondoltam hogy milyen jó lenne ha maga a Prohardver megcsinálná, hiszen én is képes voltam ezt leprogramozni magamnak, akkor nekik tutira nem lenne gond.
  Mivel azonban ennek az átfutását nem két percre saccoltam és biztos sem voltam benne hogy foglalkoznának vele (bocs ha mégis), elkezdtem csinálni egy saját megoldást.

  Folytatás...

  Denniss 6 éve 2

 • Egy kis litánia a korrekt vevői magatartásról

  Az itteni üzleteléseim során mindenféle emberrel sikerült összeakadnom.
  Tényleg a legkülönfélébbekkel, kezdve a (szó szoros, és pozitív értelmében értendő módon) választékosan beszélő, mindíg rendesen fizető roma sráctól, az erőszakos, manipulatív 13 év körüli kis ostoba ribancig, a kádári módon presszionáló 50 körüli fickóig, és (hogy kiegyenlítsem a jó-rossz oldalt számszerileg) a türelmes 120 kilós fullizom hústoronyig.

  Azt hiszem nekem személy szerint hatalmas szerencsém hogy javarészt pozitív tapasztalatok jönnek, bár néha vannak kirívó esetek. Jelen irományommal valami olyasmit szeretnék, megvalósítani hogy azok akik durván nagyapáink erkölcse ellenében viselkednek, kicsit ismerjenek magukra és csendesen vessenek számot, illetve terelődjenek jobb irányba. Ugyebár nem elég a hülyéknek megmondani hogy hülyék, mert attól még nem változik semmi. Meg kell nekik az utat mutatni hogy hogyan lehet ebből a helyzetből kikerülni, és az élet erkölcsösebb, vagy inkább tisztességesebb oldalán helyet foglalni. Nnna, ez utóbbi már nem az én tisztem lesz hanem az esetleges hozzászólók véleményéé.

  Szóval a mai nap apropója:

  Folytatás...

  Denniss 7 éve 12

 • Üzletszabályzat és vásárlási feltételek

  Ez a bejegyzést egyelőre amolyan kényszer próba mert sajnos tapasztalatom hogy az európai úniós tagságunk ellenére egyesek kaukázuson messze túli üzletelést próbálnak megvalósítani.
  Jöjjön tehát amit elvárok, és amit nyújtok:

  1. Ha kérdezel priviben egy termékkel kapcsolatbanm akkor kérlek tedd meg hogy belinkeled hogy PONTOSAN melyik termékemre vagy kíváncsi. Gyakran hirdetek ugyanis nagyon hasonló dolgokat egymással párhuzamosan.
  A kommunikáció leggyorsabb formája az élőszó. Az esetek többségében elérhető vagyok Skype-on és telefonon is. Ezek hiányában érdemes elkezdeni pötyögni.

  2. A termékeim jelentős része megtalálható a WEBSHOP-om oldalain. Ez egyben azt is jelenti hogy akár ott is megrendelhetők a termékek online, és regisztrált partnerek részére a megrendelés folyamata is nyomonkövethető.

  3. A termékek a legtöbb esetben elég részletesen le vannak írva, állapot, technikai paraméterek, garancia szempontjából ezért ha elsőre nem találod a kérdésedre a választ, kérlek olvasdd el mégegyszer. Ha még mindíg maradt kérdés akkor nézdd meg a linkeket amiket beillesztettem.

  4. A leírást mindíg igyekszem a lehető legpontosabban elkészíteni, általában ezt tükrözik is a hirdetéseim.

  Folytatás...

  Denniss 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.