2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Telefonos pályafutásom - Mit is ügyködtem össze fél év alatt? FRISSÍTVE!

    Ismét megérkeztem 1év kihagyás után, hogy beszámoljak mit is üzletelgettem azóta, hogy haladok a telefonos ranglétrán! :D

    Tehát ott hagytuk abba hogy még tavaly ilyenkor elcseréltem az iPhone 4-em egy Xperia S-re.
    Meg is voltam vele elégedve fél évig megvolt a telefon,ami nálam (majd a cikk végére teljesen megértitek) ritka főleg manapság. Viszont észrevettem hogy nekem már gyenge ez a Sony, olcsóbb Optimus 2X erősebb volt jobban futottak rajta a játékok stb. December előtt ha jól emlékszem már meghirdettem,de a kutyának se kellett. Végül a vaterán sikerült kb 1hónap után nagyon olcsón eladnom.

    Aztán volt egy kis pénzem mellé amiből egy magasabb szintre szerettem volna lépni. Ugye mi mást akarhattam volna, mint egy Galaxy S3-mat? Persze hogy kb 15ezer ft híja volt,így sajnos elkellet felejtenem. Nem jöhetett más szóba, mint egy HTC One X. Találtam is egyet,jó árban,fehér színben, le is csaptam rá. Simán ment minden,meg lett a telefon!

    Folytatás...

    dani0113 11 éve 38

  • Viszlát iPhone. Helló Android! ;)

    Sziasztok.

    Nyáron blogoltam a telefon cseréimről,aztán kicsit ellustultam és hanyagoltam a blogot,de most már úgy érzem ideje leírni a pár hónappal ezelőtt történteket.

    Legutóbb,nyár elején arról írtam,hogy sikerült végre a SGS2-met elcserélni egy iPhone 4 re. Azt a blogot,ezzel a sorral zártam: "...de úgy érzem nem fogok csalódni a készülékben.". Nos, elég vegyesek voltak az érzelmeim és végül is az Android iránti szeretetem volt az erősebb. Hiányzott a könnyű fájlkezelés, az integrált Gmail,youtube stb. Így hát meg is hirdettem a telefont és erősen elkezdtem vadászni egy ilyen kicsikére:

    Napokon,heteken keresztül keresgéltem,írogattam míg végül 2-3 embert is találtam akik hajlandóak lettek volna cserélni. Aztán nagy szerencsémre, sikerült egy:egy -ben elcserélni a telefont, amire nem is számítottam,mivel az iPhone 4 16gb ára akkor már alacsonyabb volt mint az Xperia S-nek.
    Így hát érzelgős búcsút vettem az iOS-tól amit kb 3-4hétig nyúzhattam (több,kevesebb élménnyel) és nem sokkal később megérkezett a jelenlegi telefonom egy fekete Sony Xperia S.

    Folytatás...

    dani0113 12 éve 2

  • Segítséget szeretnék kérni.

    Sziasztok. Sajnos végső elkeseredésemben nem tudok már hová írni,ide is azzal a reménnyel írok hogy talán van még megoldás a Win 7 újratelepítésén kívül. A problémám a következő lenne:

    Az iTunes nem indul el. Mindig indításnál írja hogy rakjam újra bla bla. Error 7 (windows error 8). Letöröltem minden apple programot a gépről,registry cleanereket végig futtattam, lepucoltam mindent.NET4-et is javítottam de semmi se használ, mindig ugyan ezt írja. Valakinek esetleg még valami ötlet? Nagyon jó lenne ha sikerülne végre megcsinálni. Köszönöm :R

    dani0113 12 éve 3

  • Eddig telefonos pályafutásom röviden folytatás!:)

    Nos ahogy ígértem folytatás következik, ugyan is elcseréltem szeretett S2-met. :)

    Régóta kiakartam próbálni ezt a telefont. Mivel jóval másabb az Androidtól és a maga népszerűsége miatt is már megér egy misét. Még az utcán is utánam kiabált egy gyerek hogy van pénz... :N
    Szerintem kitalálható hogy nem másra cseréltem mint egy:

    Igen,egy iPhone 4-re. Eddig vegyesek az érzelmeim. Nagyon tetszik maga az iOS.A gyorsaságra nem lehet panasz. Viszont ez az iTunes-os szarakodás már annál kevésbé jön be. Még most se tudtam rárakni a zenéimet mert mindig errort ír ki a program indulásnál.
    Folyamatban van a kiküszöbölése, remélem helyre lehet hozni. Tetszik még az is hogy iPhone és iPhone között mennyiféle ingyenes kommunikációs lehetőség van. Pl. Facetime,iMessage. Még idő kell mire teljesen kiismerem,végül is csak 1napja van meg,de úgy érzem nem fogok csalódni a készülékben. :)

    Köszi hogy benéztél! :)

    dani0113 12 éve 9

  • Eddig telefonos pályafutásom röviden!:)

    Sziasztok.

    Először is a nevem Dani. Nyíregyházi diák vagyok. Az első blogom témája az androiddal való megismerkedésem lesz. Nem is volt ez olyan rég, amikor másfél éve elkezdték agyba-főbe reklámozni az X10/X10mini készülékeket. Nem igazán volt még akkor annyira nagy neve az Androidnak,sőt az Xperiának se. Én akkor megvoltam még elégedve a Nokia 5530-mal
    (előtte: SE Aino,5800,N95 stb. szóval volt mindenféle) nem igazán foglalkoztam azzal hogy a telefon belsejében mi dolgozik...

    Kamerája volt? Viszonylag gyors? Akkor jöhet! Kb ennyi.

    Aztán teltek a hónapok és családon belülre került egy Xperia X8. Csak ámultunk bámultunk hogy mi ez az Android. Hogy is kell ezt kezelni? Pusztán a névjegyek átmásolása is erős fejtörést okozott. Elvoltunk hűlve a gyorsaságától és hogy mennyire jól integrálva van rá a youtube,facebook,gmail. Mint nagy symbian fanoknak, ez tényleg nagyon furcsa volt.
    Aztán ezen túladtunk mivel telefonokkal foglalkoztunk és jött az x10mini pro és később az x10mini. Ekkor újra N95-m volt,de sikerült ki könyörögnöm az x10minit. Nagyon megnézték az iskolában is, ők is csak pislogtak az 5megapixeles kitűnő kamera képén, meg a gyorsaságán. Nagyon tetszett az android,de meguntam és elcseréltem egy symbianos SE Vivazra. Hát mit ne mondjak, nagy csalódás volt. Főleg hogy a kijelzőjén kis kör alakú kopások voltak, amiről azelőtt emailban egy szó se esett.

    Folytatás...

    dani0113 12 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.