2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Meló utánni relax kedvenc előadommal

    Noha, végre letelt az a 8 óra amivel tartoztam az életnek illetve az országnak. Hátha több Damu Rolandot meg hasonló ingyenélőket finanszírozunk az elmúlt évek során. De elég a sok "beszédből" egy kis relax zene (engem kikapcsolt)
    [link]

    További szép estét minden kedves olvasómnak :)

    Damage401 13 éve 3

  • HTC Desirétől Nokia C7 ig

    Kedves Olvasó,

    Jogos a kérdés, miért váltottam egy "gyengébb" készülékre.

    Kezdem a legelején

    2010.10.15 ahogy megláttam a készüléket egyik kollégánál, tudtam hogy nekem ilyen kell, letisztult forma szép megjelenés mind kívülről mind kijelzőként. Noha gyorsan eltelt a munka így ahogy lehetőségem volt utána néztem a készüléknek, hogy mi mindent tud miket tartalmaz (akkor még Sony E C902 volt) mi az az android, wáófaktor 1GHZ proci meg egyéb nyalámságok.


    Akkor találkoztam azzal a ténnyel hogy van egy egyedi pda operációs rendszer, amit én személyre szabhatok és sok sok érdekes alkalmazások lehetnek meg HD felvételt is tudó kamera. Nos első benyomásként mikor megvettem a Telenornál 109.990 ft+ első havidíj akkor igencsak húztam a száma hogy uramisten semmi akció semmi kedvezmény adjak egy készülékért ekkora összeget. Igen kiadtam érte az ekkora összeget és akkor nagyon nagyon boldog tulajdonosa voltam az akkori készülékemben. Teltek múltak a napok, jobban elsajátítottam a készüléket kezdtem "belakni". Akkor döbbentem rá hogy az igen szerény kis belső tárhely körülbelül 20 alkalmazásnak tud biztosítani "kakaót". Így a folyamatos böngészésnél sajnos igencsak megtelt a belső memória.

    Folytatás...

    Damage401 13 éve 5

  • Trance zene a mindenem

    Gondolom sokan más-mást szerettek. Közben szeretnék (igaz ez nem tech) egy kedvenc előadómtól egy számot/kat mutatni nektek így kezdésként.

    Ime:

    [link]

    Jó zenehallgatást :DD

    Damage401 13 éve 8

  • Első írásom!

    Sziasztok,

    Először is Köszönöm, hogy lehet egy saját LOGout Blogom, ahol próbálok minél érdekesebb dolgokat közölni és ha vannak észrevételek esetleg fogalmazás meg miegymás akkor szívesen fogadom a kritikákat.
    Őszinte legyek kicsit furcsa így "csak" írni. Amit érinteni fogok, lehet már van egy tömérdek számtech, telefontech bejegyzés megpróbálok pár érdekességet feltárni.

    Damage401 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.