2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nosztalgia

    Tegnap éjszaka sikerült belépnem a régi, kitiltott nickemmel egy Hardveraprós bug miatt. Volt 3 elolvasatlan privát üzenetem. Abból kettőt a RIOS Gépház küldött, de hogy minek?!

    Rá is térnék a lényegre. Beleolvasgattam a privátjaimba, és vicces volt. Mintha nem is én lennék. 18-20 évesen kicsit másképp láttam a világot. Sokan kerestek szakmai kérdéssel is priviben, akkor még elég aktívan érdekeltek a hardverek és apróztam is egy keveset, mára ez eléggé lecsengett nálam. No, meg a CoD2/4. Olyan parancsokat és kifejezéseket tudtam fejből, amiket mára elfelejtettem, hogy a jelentését sem tudom.

    Fura volt visszaolvasgatni, sok beszélgetés teljesen kiment a fejemből és jól esett visszaemlékezni rá.

    Írtam is egy bejegyzést tegnap arról a regisztrációról, de valamiért eltűnt. ;]

    csƵ 11 éve 5

  • A román-magyar kapcsán

    Meglehetősen nagy figyelemmel kísérte a sajtó a tegnapi meccset és annak előkészületét. Végigolvastam pár cikket, blogot és hozzászólást. Akadnak számomra felfoghatatlan vélemények is.

    Szögezzük le az elején, hogy ilyen beszari játékkal senki ellen nem lehet nyerni. Több gólt kaptunk mint amennyi helyzetünk volt. Szánalmas teljesítmény volt és nagyon megérdemelték volna a románok, hogy odacsapjunk nekik azokért a provokációkért, amit kaptunk tőlük.

    Lássuk csak:

    - bozgorozással fogadták azokat a szurkolókat, akiket amúgy sem kell félteni,
    - megkéseltek egy magyart,
    - ok nélküli gumibotoztak a csendőrök,
    - az élő tévés közvetítésben az összeállításnál véletlen szlovák zászlót biggyesztettek a magyar helyére,
    - ugyanitt 3 magyar játékos nevét írták el,
    - 50 ezren fütyülték ki a magyar Himnuszt.

    Ennek ellenére kialakult egy fikázó réteg, akik csak azt tudják acsarkodni, hogy az ultrák szétverték Bukarestet, érted az egész várost, miközben pár üveg és szék lett eldobálva. Lejárattuk magunkat Európa előtt, mintha máshol ilyen sosem lenne és ez csak egyedi magyar eset. Különben is utálják a focit, remélik levonnak tőlünk még pár pontot. Sose jutunk ki vb-re, be kell szüntetni a labdarúgást Magyarországon.

    Folytatás...

    csƵ 11 éve 19

  • Létezik ilyen App?

    Gyakorlatilag egy szótárt keresek, ami be van ágyazva az angol nyelvű honlapokba. Teszem azt, hogy nem ismerek egy szót, odahúzom a kurzort az adott idegennyelvű szóra és kiírja a lehetséges jelentéseket. Van ilyesmi?

    csƵ 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.