2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Az igaz szerelem?!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdv!

Eljött a nap amikor úgy érzem ezt meg kell osztanom valakivel(pl Logout:D). Okt. 30-án egy lány akkor még csak ismerősöm tartott egy (NO SZÜLŐ) bulit és mint utólag kiderült gyakorlatilag nekem rendezte ugyanis a csaj szerelmes volt belém, de akkor én mást szerettem. Na most ugye egy valamire való házibuli ebben a korosztályban milyen lenne má' pia nélkül? Hát volt 3 üveg Vodka, cherry, rose és amit el tudsz képzelni... Én bírom a piát és nem voltam még bebaszva(egészen nov. 6-ig -.-" de ez egy másik sztori:D) és hát nagyon nagyon nagyon szeretem a vodkát.. és nagy volt az arcom hogy én meg iszok egy csomót.. és hát a fent említett leány rámutatott az üveg felére hogy akkor idáig kéretik meginni.. nohát nem kellet nekem se a bátorítás zuttyyyy... már nem is volt annyira tele az üveg:D de nem volt semmi bajom(leszámítva azt az érzést mintha 40 szovjet kazánfűtó tüzelne a gyomromban) és hát a házigazda kicsit becsiccsentett de tényleg nem nagyon.. és hát félrehívott amikor is kegyetlenül leosztott..de tényleg..férfi a talpán aki nem érezte magát mellette egy kisgyereknek:D és aztán később megint félrehívott és ujból megkaptam az osztást de elmondtam hogy én mást szeretek és nem tudok mit csinálni. Namost hajnal 2 oszlanak az emberek álmosak vagyunk én meg a lebaszásokon gondokoztam hogy vajon mit tegyek..csak én és a lány maradtunk fent de nekünk is ólombol volt már a szemhéjunk.. bementünk a szobájába és ő lefeküdt az ágyra én meg az ágy mellé. És hát ő meg azt mondta hogy ne aludja már a földön mert hogy tök kényelmetlen meg minden és hogy menjünk a szülei szobájába a francia ágyba..én persze bele mentem de ekkor még se ő sem én nem gondoltuk hogy az az éjszaka emlékezetes lesz. nekikészültünk az alvásnak de valahogy szóba került h 11 után van pornó..és elkezdtük nézi persze kiröhögtük a gagyi anyagot..:DD:DD:DD aztán TV off.. mindketten nekikészülünk az alvásnak és én 4 óra gondolkodás után megszültem a gondolatot hogy talán jobb lenne összejönni vele..és akkor oda fordultam hozzá hogy mondani akarok valamit és ahogy homályosan visszatekintek valami ilyesmit mondtam: "Tudod gondokoztam és arra jutottam hogy ez a dolog megér egy esélyt". és elekzdtünk smárolni.hihetetlenül jó volt és összejöttünk..azóta együtt is vagyunk. (L):)

Hozzászólások

(#1) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

le be meg

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#2) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

a pornót nem nézni kell hanem csinálni :P

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista | eladó Samsung S6 Edge Gold, mecha bill 60% és fullsize: https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#3) Jofi81


Jofi81
(őstag)

Az alkohol pozitív hatásai... ;]

(#4) Csuty94 válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére


Csuty94
(lelkes újonc)

ne izguljál csináljuk majd a Fritz utánpótlást is :D;)

Ha valamit nem tudsz megoldani vodkával, oldd meg több vodkával :D

(#5) Mr.Csizmás válasza Csuty94 (#4) üzenetére


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

:DDD

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista | eladó Samsung S6 Edge Gold, mecha bill 60% és fullsize: https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#6) Wictor válasza Jofi81 (#3) üzenetére


Wictor
(senior tag)

A pornó pozitív hatásai... ;]

Én az "emlékezetes éjszaka" alatt egyből azt értettem, hogy volt gyakorlat is.

[ Szerkesztve ]

(#7) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"...de akkor én mást szerettem."

Ezen elszomorodtam. Tényleg csak ennyit ér a "szeretet" szó? Nincs mögöttes tartalom, szenvedély, hűség? Elég négy órányi brahi tivornya, hogy a "szeretet" háttérbe húzódjon, és átvegye helyét az ösztön.

Nincs már semmi, ami érték, ami szent?
Tényleg szomorú vagyok.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Brutális eb válasza Vakegérke (#7) üzenetére


Brutális eb
(PH! addikt)

A szent vodka. :)
Vakegérke!
Nemszeretnék személyeskedni(előre is elnézést) de te vagy csúf vagy vallásos emberke vagy.
Pont,hogy ott volt a szenvedély ha elolvastad.
Ösztön nélkűl meg nincs szaporodás :D
Ha mindenki csak a szeretetre koncentráln kihalt volna az emberiség.

Én pl szent értéknek tartom a gyerekcsináló szervem. :)
:R

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#9) EczkE válasza Vakegérke (#7) üzenetére


EczkE
(PH! addikt)

Ezek a mai fiatalok. :N Majd be nő a feje lágya.

Mondjuk ennyi idősen kihagyta volna ki a ziccert? :DDD

Asszem mindenféleképpen!

(#10) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha valaki szeret valakit, azt nem lehet tőle eltántorítani. Ja, hogy a szaporodási ösztön...

Igen, csúf vagyok, blogomban meg is mutattam magam. Összefügg a csúfság, avagy szépség a hűséggel? Szerintem nem.

Emberi értékek rohadnak pusztán azért, mert a pillanatnyi élvezet, ösztönös indulat vezérli az agyat.

Elszomorít a dolog, és kész.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.