2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megjöttek az iPad mini klónok

    A táblagéppiac élére törő iPad mini a kínaiak érdeklődését is felkeltette, beröffentették a gyártósorokat

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 182

  • Pár jótanács, a választáshoz...

    Ha tabletet vásárlása előtt állsz akkor mérlegelned kell pár alap dolgot.

    A két lehetőség + 1 ráadás

    7”-os tab -----> kinti használatra, folyton úton lévőknek

    10”-os tab -----> otthoni, munkahelyi használatra, akár az idősebbeknek, rosszabb szeműeknek

    8"-os tab----> és manapság már egyre divatosabbak a 8 colos gépek amiket az IPad tett híresség, kezdenek elterjedni, igazából mindkét előző tipusnak az előnyét ötvözi, könnyen hordozható, de már nagyobb a kijelzője és a súlya se vészes ha valaki például 1 kézzel akarja fogni

    Ami belül fontos

    -2 illetve 4 magos processzorba gondolkodj, bár mostanság egy normális SoC-nak már 4 maggal kell rendelkezniük és egy komolyabb grafikus szegmenssel.

    -figyeld hogy nem biztos hogy mindig jobb teljesítményű a többmagos, tehát fontos a GHz per mag arány, inkább ez a mérv adóbb egy átlag felhasználónál mint a magok száma (akik játékra akarják használni azoknak viszont ajánlott a 4 mag) Tehát egy 2 Dual Core-os 1,5 GHz-es processzor gyorsabbnak tűnik egy átlag felhasználónál egy 4 magos 1,2 GHz-s procinál.

    Folytatás...

    csiribacsi 11 éve 4

  • 3 in-ear fülhallgató összehasonlítása

    Öszegyűlt mostanság 3 in-ear fülhallgató a kezeim közé, lássuk mi jött le belőle...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 12

  • Légy szives olvasd el mielőtt üzletelünk.

    Én egy magán személy vagyok, aki a saját portékáival üzletel és meg szeretnék kérni mindenkit hogy alaposan olvassa el az üzleti feltételeimet és szabályaimat. Vásárlás utáni problémázást, a leírtakban említett de később felvetődő okok miatt nem fogadok el semmilyen reklamálást.

    1. Ha valaki üzletelni szeretne velem az kérem hogy a termékkel kapcsolatos linket linkelje be a privát üzenetbe! Ez a legkevesebb szerintem mert nem tudhatom mit szeretnél!

    2. A legtöbb termékekre garancia is van, ez alól kivétel ahol ezt külön jelzem. Ebből kifolyólag nem áll módomban személyes garanciát vállalni a készülékekre. Természetesen minden egyes darabot átadás / postázás előtt magam próbálok ki és ellenőrzöm a tartozékait. Tehát emiatt senkinek sem kell aggódnia. Garantáltan csak működőképes darabokat adok el, gyári dobozukban, tartozékaikkal együtt. Az általam említett gyári garancia természetesen csak a gyári meghibásodások esetén értendő, tehát ha leejted, eldobod, felgyújtod, stb... nem áll módodban felhasználni a garanciát. Ha tört romot teszel rá amit kitudja honnan szedtél ismételten érvényét veszti a garancia. Csak az összes tartozékkal lehet visszaküldeni.

    Folytatás...

    csiribacsi 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.