2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Imádom az autósokat...

    Ezt a meglátásomat már többször, több helyen is hangoztattam.
    Szeretném megkérni a fórumozókat hogy ne csak a hibákat keressék a másik félben kicsiny országunk közlekedés kultúrájában. MEGOLDÁSOKAT SZERETNÉK HALLANI/OLVASNI!

    Motoros szemmel a budapesti közlekedés...

    Kedvenceim a taxisok...
    Ha egy taxis áll egy autós mellett akkor talán elférek kettejük közt az álló kocsisorban. Ha két taxis áll egymás mellett akkor istenemre mondom, ezek vagy ennyire szeretik egymást vagy csak szimplán összeesküdtek ellenünk motorosok ellen, mert néha még egy hajszál se fér el a tükreik közt.

    Mercisek, Audisták és Wolksvagányok...
    Jellemzően a nagy sport vagy a kombi verziós pszihomókusok... A felezőn állva kezét ablakon kilógatva, abban cigarettát tartva telefonnal affektáló kigyúrt kettő ajtós szekrény fajta emberek az abszolute befutók... Mikor látja hogy ott a motoros mögötte, "Deleszarooom" ugyis én előzöm meg a suzukit nem te mindkettőnket... Én azt gondolom ez játszódik le a fejükben... Itt jegyezném és emelném ki azt a mercis aki a minap a cigarettája hamuját az ablakon kipöckölve azt a térdemre teleportálva egy helyes égésnyomot hagyott pihe puha bőrömben... Valamint azt a Hondást... Aki elöttem menvén a legnagyobb melegben úgy gondolta neki ablakot kell mosnia... De az ablakmosó furatai úgy lettek beállítva hogy ne a szélvédőre hanem a tetőre tolják a vizet...

    Folytatás...

    creation 11 éve 60

  • Ja... Majd elfelejtettem írni... Megjött a döntés :D

    Igen, mert döntés nélkül, ugyebár... Addig semmit :)

    De megjött, tegnap a kezembe került a papír, melyen az van: "végzés" :)

    ELVÁLTAM :D

    creation 11 éve 1

  • Az ETZ még gurul...

    Nos igen...
    Van ez a nem túl szép, nem túl fiatal, nem túl kényelmes, nem túl... nem túl motor... Ez az ETZ...
    Szeretem is meg nem is... megy is meg nem IZS :)

    Utolsó post óta megtettem vele cirka 3000km-t. Ez alatt többször elment a töltésem, ilyen-olyan okokból kifolyólag. Most utoljára végre megadta magát a fesz. szab. Továbbá, az előző tulaj úgy gondolta, hogy feltétlenül meg kell hogy tépje az aluminium házba a kuplungbowdennél levő fém harangot (aminek nem tudom a pontos nevét szakzsargonilag), így itt a motor folyamatosan eresztette az olajat. Többen is kérdezték tőlem, hogy nem zavar e hogy csöpög... Általában meglepődtek mikor kijelentettem, hogy akkor van baj ha már nem csöpög :D
    BERAGASZTVA! :)

    Kicsit idegesített a motor elektromos fogyasztása, főleg este a belvárosban, amikor az elöl levő 55/60W-os halogén H4-et kellett használni, mert megrág a rendőr... Idő közben leszakadt a hátsó sárvédő, mert elrohadt a "Baby on Road" felirat ellenére is.

    Folytatás...

    creation 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.