2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sandisk Sansa Clip+ Review

    ...kicsi a bors és most még erősebb....

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 73

  • Sandisk Sansa Clip+ Review

                  ...kicsi a bors és most még erősebb....

       Amikor 2007-ben, egy szép őszi napon, felpakolták a boltok polcaira a SanDisk Sansa Clip-nek nevezett zenészeket, talán még senki sem gondolta volna, hogy később, amikor elhangzik az a kérdés több elismert internetes oldalon: melyik a legjobb hangminőségű mp3 lejátszó - szinte minden válaszban szerepelni fog a sandisk név. Talán ez nem is lenne annyira meglepő, ha nem 50$ körüli árával tenné ezt.

       A clip sikeres lett, így nem meglepő, hogy folytatják a szériát. Meg is érkezett a Clip+ és idén novemberben már itthon is megvásárolható lett.

       Van, ami változott, van ami nem. Magára a clip+-on történt változtatásokra térnék ki elsődlegesen. Egészen apró részletekbe menően, hogy aki +ra szánja magát, legyen mindennel tisztában.

    A Külső:

       A Clip+ egyelőre fekete, piros és kék színekben kapható. Anyaga valamivel jobb minőségű lett, mint az elődé, de nem kell nagy változásra számítani. Az eleje, és oldala, ami fényes és csúszós műanyag, megmaradt. A hátulja viszont már jobb minőségű, matt tapintású és a csipesz része is sokkal jobban néz ki. Sokat dob a készülék hátulján, ami elvárható, ha már nem lehet leszedni róla.

    Folytatás...

    Bushmann 14 éve 65

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.