2022. január 23., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Lakásvétel Budapesten: Hol és milyet?

  Sziasztok!

  Úgy alakult, hogy lassan véglegelesen fel fogok költözni Budapestre, mivel ott lesz munkahelyem és ott szeretném elindítani az életemet is.

  Egyelőre egyedül laknék, de ha valamilyen nő is belépne az életembe, azért még Ő is valahogy el tudjon férni, legalább az én szobámban :) Így ebből kifolyólag 1 szobás lakásnál nagyobba nem igazán gondolkozok.

  Sajnos a keret nem túl sok rá, 10-15 MFT körül nézelődök és főként Budán, ami szintén megnehezíti a helyzetemet. Az biztos, hogy Pesten nem szeretnék a körút mentén illetve a lepukkantam területeken venni lakást. (pl.:8-9. kerület), így általánosságban Budai részen nézelődök, ahol viszonylag jó a tömegközelekedés, ugyanis egyelőre nem tervezek kocsival közelkedni, ez persze később változhat.

  Tehát a bejegyzésem fő célja az lenne, hogy nagyon-nagyon sokat segítene, ha leírnátok tapasztalataitokat, hogy hol érdemes nézni ilyen paraméterekkel lakást, nektek milyen tapasztalaitok van az egyes kerületekkel, könyékekkel és mire kell figyelni lakás vásárláskor, milyen buktatók lehetnek, amire figyelni kéne.

  ui.: Nem hitelből lenne véve!

  Köszönök minden segítséget előre is! :R

  Dávid

  bundli 6 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.