2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • céd úr, no. 82

    [kép]
    minden kedves érdeklődőt szeretettel vár ibolya néni a földszinti jegyszedő, és klári néni az emeleti ruhatáros a ma esti bufitos eseményre, into da opera house of budapest, személyes érintettség okán szíves figyelmüket felhívtam, stop. hi, then! (tovább: [link])

    [kép]
    [link]

    björn 17 éve 0

  • világ pivotsznobjai, egyesüljetek!

    ''webezéshez inkább magas, mint széles kijelző dukál, elvégre a legtöbb weboldal még mindig...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 8

  • hwoc: return of the naked king

    [kép]
    hogyan szól (a) moore első törvénye? ezt minden geek tudja: úgy 18 havonta ráduplázunk a tranyószámra, közel dupla teljesítményt nyerve ki a szilíciummorzsákból. (tovább: [link]) moore másfeledik törvényének el lehetne sütni a ''my name is bond..''-ot, de ezt most mellőzzük. (tovább: [link]) második törvénynek pedig - némi önkénnyel élve - az ''amit a mocsár elnyel, azt a mocsár ki is dobját.'' nos, ez a 2. trv. most egy új hardwareoc.hu-t dobott ki, frissen üdét, s csak enyhén kénszagút, nosza, meg is vizsgáltuk. első érzésünk a dézsányi vű volt, olyan veptu-like picit, főleg ebből a perspektívából. ám az igazi kattanásra az oldal (jajjdenemmeglepőmódon) blog részlegének inspektjéig várni kellett, de nem vártunk hiába. mert olyat már hallottam, hogy amikor lebüntették az rtlklubot, kitartó nézők tízezrei nézték tovább az adásszünetet, ám ahhoz tán még sajátosabb fanatizmus kell, hogy a fórumolvasók 0 (NULLA) bejegyzéses ''blogokat'' klikkeljenek briketté. egy biz. csendesmark blogját (nyehh..) pl. 1483-an olvasták, pedig üres. szuggesztív a srác, vagy a neve, vagy a kék szín, vagy a vmi. le vagyok dermedve..

    Folytatás...

    björn 17 éve 0

  • songo, pácsó, monnyonle

    [kép]
    liam paris howlett. 14 évesen (full of creativeness..) rádióból felvett számokat mixel a kazettás magnója pause-gombjával. (nyehh..) és ha nem braintree/essexben cseperedik, hanem mondjuk budapesten, simán lehet, h nem lesz belőle core member of prodigy, mert mondjuk apukája bakelites polcán talál az egyik kiadós(..) mixelés után (jó ebédhez szól a nóta?..) egy jó lesz '84/európa kiadót, ami hatással lesz rá, a hip-hop culture (nyehh..) helyett. mert ez a két cucc, az ek meg a prodigy aztán télleg makó és jeruzsálem, vagy boston és veresegyház, vagy edinbrough és cserszegtomaj. KIVÉVE a songós ([link]) kockákat, akik szerint ''Az ezt az albumot vásárlók a következő albumokat vásárolták még'', ahol az ezt az albumot a spitfire/prodigy, a köv. albumokat pedig a jó lesz 84'/ek. NYEHH.. ésezméghagyján. nekem vagy neked lehetőségünk van megvásárolni a spitfire ''album'' mind a 3:27 másodpercét 199ft-tól. a dallista (ez tuti a pácsó rokona.. - vagy a csellistáé?) ugyan egyetlen számból áll, dehát maxi, vagymi. zsír, vásároljuk hát meg. ugyan az ászfben a ''bit''/''kbps''/''wma'' szavak egyike sem szerepel, így picit zsákos a macska, a cucc meg necces, mert mégis milyen felbontású lesz ez a prodigy, ha történetesen kifizetem érte azt a 199ft-tól-t.

    Folytatás...

    björn 17 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.