2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zőccség

    Városi traktor rajongó a család, ez van. Próbáltunk minden oldalról alakulni és jövő-kompatibilisek lenni de nagyon sokáig nem sikerült a mindennapi igényeinket ezzel összefésülni.
    Voltak megkötések amik közel lehetetlenné tették az autó cseréjét. Ilyen volt pl a teljes értékű 5 személy minimum, de jó lenne a 7 ülés. Családi egyterű nem lehet, de alacsony építésű sem. Az is játszott, hogy mivel hozzászoktunk egy bizonyos kényelemhez, vénségünkre nem akartunk ebből sem engedni. Akkor az alkalmazkodás jegyében legyen már valamennyire zöld is. És ami a legfontosabb - férjen bele az összerakott keretbe.
    Olyan autó ami minden feltételnek megfelelne, csak ha valaki még nem ismerné a problémát, nem hogy nehezen található hanem konkrétan soha nincs :) Persze az ember igyekszik ilyenkor is a legjobbat kihozni a helyzetből így elkezd magával alkudozni. A végén meg mindig jön a klasszikus munkás ember befejezés mentén szabadon: tetszőleges mennyiségű káromkodás után minden autó keresés befejezettnek tekinthető.

    Folytatás...

    bitpork 3 éve 71

  • Várom az ötleteket

    Tavaly mázlink volt. A hazai szabályozáson átcsúsztunk. Idén mi legyen a helyzet?
    Egyáltalán lenne elég érdeklődő?
    Várom a javaslatokat hsz-ben!

    bitpork 3 éve 14

  • Hazai autó (vagy bármi) alkatrész árusok

    "Érdeklődjön!"

    Ok, akkor érdeklődök: oszt kedves édes anyád, ő, hogy-é van?!

    bitpork 3 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.