2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Japán-német békében egymás mellett MOD

    Kérésre pár egyéb kép pluszban:

    Folytatás...

    bitpork 7 éve 21

  • Rákívántunk

    bitpork 7 éve 16

  • Segítség - kérlek csak akkor írj hsz-t, ha egyetértesz a kezdeményezéssel! UPD 1

    Olvasgattam az autós portálokat. És szembe jött velem ez a cikk.
    Elképesztő. Szégyenteljes, és elszomorító. De nem akarok azzal foglalkozni, hogy kinek vagy minek a hibája az ami történt.

    Inkább felidézném azt, hogy volt már itt több esetben is összefogással segítségnyújtás. A cikkből az látszik számomra, hogy bármilyen csekély, jó szándékkal nyújtott adomány segíthet nekik.

    Lenne bárki rajtam kívül aki segítene nekik? És csak hogy ne a levegőbe beszéljek, én kezdem, egy nem túl nagy de remélhetőleg nem sértően kicsi felajánlással: 5000Ft tőlem első körben.

    Update1

    A cikk írója válaszolt: a Totalcaron belül szervezkednek, hogy legyen egy nagyobb ívű összefogás a támogatásra. Ez még idő. Ugyanakkor a cikkre úgy tűnik megmozdult az ország lelkiismeretes fele (akinek nem csak egy szlogen dobálózni , a nem hagyunk senkit az út szélén).
    Azt hiszem -és erre nézve kértem egy megerősítést, amit természetesen ide is kirakok - a totalcar-on frissülni fog a történet. Mindenesetre ha a tudomásomra jut bármi, azonnal jelzem itt is!

    bitpork 7 éve 16

  • :)

    Mustáros borsos karaj, baconos szűzpecsenye, tepsis burgonyával no meg minimális zőCCSéggel (vinaigrette szaósz) és édesség.





    Még a fagyi is házilag készült egy 7'000 Ft-os kis fagyi ketyerével.

    bitpork 7 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.