2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Akkor most 2020 Phautós tali

    Mivel még mindig bizonytalan minden is - csak óvatilag kérdem:

    Augusztushoz ki miCCól?

    Étel legyen-e?

    Ha lesz és nem van járványügyi akadálya akkor a végtelen mennyiségű fertőtlenítőszer hozzájárulást szívesen elhasználjuk helyben!

    bitpork 4 éve 276

  • Ingatlan eladás

    Áruljuk árultuk apósomék lakását. Most van vevő. Az ingatlanos akit megbíztunk tette a dolgát mutogatta, meg minden és lőn eredmény.
    Öröm és bódottá'.
    Szóltak h menni akarunk aláírni, úgyhogy mentünk. És a nagy öröm legott szertefoszlott.

    Kérdezték a banki adatainkat, hiszen a vételár jó részét a bank fogja felénk egyenlíteni. Megadtuk. A mi pénzügyi szolgáltatónk az AKCENTA ( pont mint a Revoult, transferwise, western union és sok kicsi). Erről a cégről érdemes tudni hogy az EUban 9 ország nemzeti bankja engedélyezi (gyk amely országokban szolgáltatnak) és felügyeli a működését és az adóhivatal is elfogadja az általuk kibocsátott dokumentumokat.
    Az ingatlaniroda intézi a hitelt a vevőnek. Ez egy elég jó szolgáltatás, el kell ismernem: valami kell, mész és a papírok ott várnak készen.
    Na most az a helyzet állt elő, hogy hiába az AKCENTA számlája és a szerződésünk az AKCENTAval amely bizonyítja hogy az eladónak ott van technikai számlaszáma, az iroda hitel ügyintézője közölte h nem tudja megcsinálni a hitelezést ha a párom AKCENTAs számlaszámot ad meg. Mutattam neki papírt hogy az AKCENTA partnere az OTP, ahonnan a hitel is jön tehát még a bankot sem kell hogy elhagyja a pénz.
    Nem, az akkor sem jó! :W

    Folytatás...

    bitpork 4 éve 46

  • A net-en csodaváró ember

    Édesapám megkért hogy adjak fel neki egy rotációs kapa, egy fűnyíró és egy 26+ bicikli hirdetést a jófosáson. Megtettem. 30 percen belül jött az első telefon- a három tételből az első elment tegnap este ma reggel a második (rotkap és a nyíró). Ma reggel olyan 10:30 körül (talán kicsivel utána) levettem a hirdetéseket. Menet közben jött egy embert és a következő ajánlatot tette.

    Kedves Hirdető!Üdvözlöm. 15'000ft-ot, tudok adni a fűnyíró ért, és a rotátorért, ha önnek megfelel!?

    A kapa 20'000 a nyíró 8'000 Ft-ra lett hirdetve, a piaci szegmens olcsóbbjai közé lőve mindent. Írtam neki hogy már mindkettő elment de úgy, hogy szó szerint sorban álltak érte és a kapára még licitálni is elkezdtek. A válasz:

    Értem. Akkor miért van még fent a hirdetés!?

    Nagyon vissza kellett fognom magam a válasznál. Nem írok többet, mindenki ossza be magának amit gondol az ilyen viselkedés kapcsán. Én mindenesetre elszívok egy levegőt meg egy alkoholmentes sört.

    bitpork 4 éve 15

  • Covid19 = nem külföldi vadász viszi Bambi-t enni

    Őzike (a teljes alig volt több mint 25kg) comb mustárban áztatva csak leheletnyi borssal. Mit mondhatnék? Meg fogjuk ismételni ha fussa rá!






    bitpork 4 éve 6

  • 2020. országos PHautós találkozó

    Olvastam pár elejtett megjegyzést azzal kapcsolatban, hogy idén még nagyon információhiányos a dolog. Nos, ez még így is marad egy darabig, tekintettel a covid19 folyamatosan változó helyzetére. Egyszerűen nem lehet semmit előre megjósolni.
    Ami fix, hogy a Balatonra nekünk minden tiltás ellenére legalább egyszer le kell mennünk. Az is fix, hogy ennek megtervezésekor Mágus2 és családja lesz a kiindulási alap.
    Meglátjuk milyen ... szabályozások lesznek életben, és próbálunk valamit alakítani. Talán szeptember- talán és remélhetőleg.

    bitpork 4 éve 21

  • Költséghatékony gyros

    TLDR: Mindenki nézze az igazából szerelem című zseniális alkotást!

    Minden bóti csak Iza ízlését és szívét sikerült belerakni :)

    Vakuval

    Svaku nélkül

    bitpork 4 éve 24

  • Saját csinázású húsvéti sonka és COVID19

    Sokat gondolkodtam mi legyen. Végül mást nem látok mint lehetőséget - az étellel kapcsolatos posztolást beszüntetem bizonytalan ideig. Nem tartom fair-nek hogy az ország nagyon nagy részét érintő munkaügyi helyzet közepén - még ha ez minket is érint személyesen és alapjaiban változtatta meg a megélhetéssel kapcsolatban kialakult élethelyzetünket - ezzel is pressziót helyezzek az esetleg rosszabb helyzetbe kerültekre.

    Ezzel az egy képpel zárom az étel blogot, ami az általunk November végén saját pácba elrakott és utána érlelt száraz sonka felvágásának eredményeként született. Boldog, COVID19 mentes húsvétot kívánok minden phórumtársnak!

    bitpork 4 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.