2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Korán van még de holnaptól sokkal kevésbé lesz erre lehetőség

    Hogy egy jó barátomat idézzem (mert a jó barátság legalább olyan ritka ezekben az időkben mint amilyen szépet szólt - megemlékezésre méltó!)

    "𝕰𝖓𝖌𝖊𝖉𝖏𝖊́𝖙𝖊𝖐 𝖒𝖊𝖌, 𝖍𝖔𝖌𝖞 𝕹𝖊𝖐𝖙𝖊𝖐 𝖊́𝖘 𝖘𝖟𝖊𝖗𝖊𝖙𝖙𝖊𝖎𝖙𝖊𝖐𝖓𝖊𝖐 𝖆́𝖑𝖉𝖔𝖙𝖙 𝕶𝖆𝖗𝖆́𝖈𝖘𝖔𝖓𝖞𝖙 𝖐𝖎́𝖛𝖆́𝖓𝖏𝖆𝖐!"

    bitpork 4 éve 5

  • Decemberi grill előkészület

    A boltban rám köszönt két oldalas. Befogadtuk őket a családba és azóta a mélyhűtőben laknak.

    bitpork 4 éve 6

  • A legsötétebb ostobaság

    Itt az aprón is belefutottam már, ahogy autó eladásnál is és most a lakás értékesítés közben is. Üzen egy ember messengeren (nem, nem hív, nem jön el személyesen, nem kérdez a portékával kapcsolatban semmit hanem üzen írásban) hogyaszongya :
    Jó reggelt, megvan még a lakás? Mennyire alkuképes?

    Teljesen érthető. Fenn van a hirdetés, előresoroltatom hetente ahogy kell, néha cserélek egy-egy képet benne, de megkérdezi hogy megvan-e még. Ok ezt még meg tudom emészteni, mert sajnos belefutottam olyan ingatlanirodába amely már eladott lakás fotóival hirdetett, szóval ezért még nincs okom megjegyzést tenni.
    Na de amikor azzal kezdi ismeretlenül hogy én magam alkudjak a saját érdekem ellen... mindezt minden bemelegítés nélkül... Ráadásul amikor megírtam neki h 'Jó reggelt kívánok! Igen, a lakás meg van még. Természetesen minden ajánlatot nagyon szívesen meghallgatunk a személyes megtekintés során.' Akkor elköszönés nélkül abbafejezi a kommunikációt... priceless!

    Szavakat nem találok.

    bitpork 4 éve 44

  • Nasi G.

    bitpork 4 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.