2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

2019-es phautósok összejövetele

  • (f)
  • (p)
Írta: |

7 év. Szokták mondani, hogy gombócból is sok. Reméljük, lesz még lehetőségünk a jóllakottságra panaszkodni.

[ ÚJ TESZT ]

Régi szép időnkön merengve próbáltunk valamit összehozni, ami méltó az eddigi szándékhoz. Idén sajnos több irányból is zavar támadt az erőben.

Kezdődött azzal, hogy Mágus2 barátom éltében nagy változás állt be: ettől a hónaptól már nem csak virtuálisan szereli az autókat, mint a phórum sárga angyala, hanem a való életben is megnyitotta műhelyét (illetve azon van, hogy megnyíljon a műhely). Mivel személyében tisztelhetem az egyetlen phórum-tagot, aki a kezdetektől fogva eljött a rendezvényre minden alkalommal, így igyekeztem mindig is hozzá igazodni időben. Ennek most volt kis böjtje, mert idén itthon augusztus 20. a hét közepe, így a kiszemelt szombat nagyon sok embernek nem volt jó. No meg a kiccsaládom is bejelentkezett és rátelepedett minden erőforrásunkra, így a találkozó szervezésének végére igencsak kérdéses lett minden. De szót róla többet ne ejtsünk, megoldódott, ami meg bírt oldódni .

Augusztus 3-án kivételesen tartottunk egy "teszt"üzemet, Somatom és Zolás phórumtársunknak. Ők fuvarozással foglalkoznak és sehogy sem tudták volna megoldani a 10-i dátumos megjelenést. Reggel az én Izám bejött és közölte velem a párna alá, hogy szerinte megérkezett az első ember, úgyhogy jó lenne, ha kicsomagolnám magam. Sokat nem értettem a dologból, mert kivánszorogva a hálóból senkit nem találtam a ház körül. Iza megnyugtatott, hogy a Kalos tulaja minden feedback nélkül levette a biciklit az autóról és elment egy karikára. Ébredés közben megnéztem a topikot, ahol beigazolódott Iza jóslata: tényleg az első vendégünk érkezett meg és volt olyan nagylelkű, hogy hagyott minket észhez térni .

Nem sokkal Somatom megérkezése után, a borúlátó előrejelzések ellenére jó időben megérkezett Zolás phórumtársunk is - és végre elkezdhettünk sütni. No elég az hozzá, hogy elkészült a mindkettejük által igényelt pulled pork és oldalas (saslikkal) menü. Vidáman elfogyasztották, amit eléjük raktunk. Míg Zolás kisebb munkával megugrotta a szintet, Somatom barátunk közölte, hogy valami mérget adhattunk neki, mert úgy érzi, a látóidegeit megtámadta az elfogyasztott ennivaló - aminek következtében tábori ágyat ragadott és megadta magát a gravitációnak.

A délutánt átbeszélgetve jól éreztük magunkat - mindkettőjüknek nagyon hálás vagyok, amiért szorítottak időt a meglehetősen zsúfolt programjukban egy kis bandázásra!

Volt majd’ egy hetünk készülni a többségnek megfelelő időpontra. Mit ne mondjak, minden volt, csak pihenés nem Volt mit pácolni, gyurmázni és szidni. A végére 17 kilogrammra duzzadt hús rendesen megdolgoztatta Izát - de nagyon büszkén írhatom, hogy ebben már hatalmasat léptünk előre. Innen is szeretném nagyon megköszönni Szevam és BigBlackDog áldozatos és önzetlen munkáját. Visszatérő vendégek már a nyári eseményen, de ennek ellenére feláldozták a szórakozásukat a közösség szolgálatának oltárán. Szevam még sütit is csinált, ami elég jól fogyott. Köszönjük szépen

Persze megint mindenki megígérte a fotókat - és csak egy ember által készítettek jutottak el hozzánk. A galéria itt megtalálható - ezért ismét BBD+Szevam párost illeti a megtiszteltetés. Nagyon szépen köszönjük!

Szeretném, ha tudnátok, hogy hálás vagyok, amiért ilyen sokan vállaltátok a munkanapi megjelenést és remélem, nektek is megérte az utazással járó macera. Szeretném név szerint megemlíteni a vendégeinket:
-1stVikman: Jövőre remélem hamarabb tudtok érkezni hogy tovább tudjunk beszélgetni!
-aero. : Sajnos nem volt időm megnézni a Volvot (meg csak a GS-t vártam :P ), de jövőre pótoljuk!
-BigBlackDog:
-FOBRaistlin: köszönjük szépen a chili szószokat - a lila felét egyedül eltüntettem :)
-focvis: még dolgoznod kell a rossz vásárlás miatt
-Kalandor: kár, hogy nem tudtál sokáig maradni!
-kisza25: nagyon örülök, hogy volt időd, bocs még egyszer a... szomszédunkért
-Lacess: jó tudni h megvagy - de többé nem lesz olyan, hogy eljössz és nem eszel... Levi nagyon leamortizálta a Borát? A kisautóval hosszú órákig játszott!
-macilaci78: legközelebb beállhatsz a tűzhöz segíteni, nem csak szemmel szúrni a szakácsot
-Magicat: legközelebb elég lesz egy kóla is, mert most feszt röfögünk
-Mágus2: a PH nevében köszönjük a segítséget!
-momo2828: a legtisztább autóval érkező tulaj, aki még az asszonyt is pasira cserélte, csak, hogy jöhessen
-rob210: rád fért az étel, mert régen láttalak és lefogytál. Örülök, hogy ráértél!
-Simonjoe: veled még számolunk! Ha ennyire nem ízlett az étel, mondhattad volna és csinálunk valami mást!
-Szevam: család vagy nem család? Életet mentettetek, megháláljuk még!
-VR6Fan: örülök, hogy nagyjából rendeződtek a dolgok és remélem az elvitt étel is megfelelő lett Beát üdvözöljük!

Külön remélem, hogy a PH-n kívüli vendégeink nem érezték kényelmetlenül magukat - bár Ákos gyorsan oldódott a pulled pork után

Summa summarum, több mint 20 ember, közel 50 adag étel és ismét egy jól sikerült nap az eredmény - jövőre találkozunk!
PS: de jövőre már csak helyben fogyasztás lesz, mert a végére agyérgörcsöt kaptunk, vezetni a listát „ki mit rendelt, kapott, evett és még akar vinni”

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.