2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hp All-in-one pc

    Megöregedtem, no. A játék már másodrednű, néha azon veszem észre magam hogy csak úgy olvsagatom és próbálgatom a mindenfélét (pl Adobe) azon felül amit már most is tudnom kell. És még élvezem is kicsit.

    Szóval eljött a csere ideje annak hogy lecseréljem az amúgy is hangra (illetve annak hiámyára) optimalizált SFF gépemet egy AIO pc-re. Az egyszerű: lapost nem látom, felesleges madzagot meg nem akarok magammal cipelni ha meg kell mozdulni a nyaraló irányába. Szóval ez ment, és ez jött.

    Nekem nagyon betalált! Gyakorlatilag mindenre elég, és még esztétikus is. Sajnos KeletEU értékesítés híján lokalizát billentyűzet nem van, de abból a madzagos jobb is mint állandóan elemet cserélgetni.

    Minden ahogy kell, ráadásul életem első teljes gyári garanciás eszköze. Adtak rá 2 évteljes gyári garit. És itt van a malac kasztrálva. Eddig minden gépem takarítható volt porpisztollyal. Mert mindet meg lehetett bontani és így hozzáférni minden likhon. Hát ez, persze hogy most nem! Alul szíjja felül fújja, középpen nulla lik és mint ilyen ha belerakódik az alpvetően laptop alkatrészekből álló konstrukcióba a finom por akkor biza gond lesz. Takarítani csak és kizárólag a teljes hátlap leszedésével lehet-ne, de ugye ott a gari kérdése.

    Folytatás...

    bitpork 2 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.