2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Barátom Lucky.

    Eldicsekszem a falkatársammal, 2004 nyarán „kapta” a fiam, most 6 és fél éves.
    Egy távoli ismerősünknek van rövidszőrű törzskönyves Magyar vizsla szukája, őt fedeztette törzskönyves Magyar vizsla kannal, az alomban az 5 lány rövidszőrű lett, a 4 fiú hosszabb szőrrel született. Nekem (gondoltam az lesz) a drótszőrű vizslák is tetszenek, így bevállaltam, Lucky lett a neve. Az évek során a kutya mentalitása, termete, formája megmaradt vizslának, a szőre viszont hosszú selymes plüssbundává alakult. Az állatorvos azt mondja, lehet, valamikor bekevert az egyik kutyába, egy ír szetter. Élénk vérmérsékletű, okos, érzékeny, kicsit hebrencs, nagyon játékos kutyus. Több kutyám, -kutyánk volt már, mindegyiket szerettük, és megsirattuk, de Lucky az első közös. Én igyekeztem kutyaként, de a nejem és a fiam inkább családtagként nevelte, az eredmény, egy (nekem) szófogadó bújós, huncut kutya, igazi családtag. Egy éves korában lett igazíttatva az alsó szemhéja, azóta kevésbé könnyezik, de állandóan csipás, két éves korában a lábujját törte, más baja nem volt. Kopp-kopp. Amióta megvan, kétszer tudtunk nélküle „nyaralni” először beraktuk egy kutyapanzióba, ahol egy hét alatt 5 kilót fogyott, mikor érte mentünk nem ismerte meg a nejemet, nekem kellett kiszállnom az autóból, de „hálistennek” engem megismert, és szinte „rám tekeredett”, alig tudtam berakni a hátsó ülésre. Két hétig jártunk utána az állatorvoshoz, a blökiből csak folyadék formájában távozott minden táplálék.

    Folytatás...

    batman. 13 éve 11

  • Gyakran ismételt kérdések"GYIK"

    1/Általánosságban
    A jó üzlet az én értelmezésemben azt jeleni, hogy vevő és eladó egyaránt elégedett. Ennek érdekében mindent megteszek, de a partnertől is elvárom a korrektséget. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, ne keress meg az ajánlatoddal. Az üzletet lehetőleg írásban (privát üzenetben) rögzítsük, egy esetleges későbbi vita esetén ez visszanézhető. Természetesen megadom a telefonszámom is, ha szükség van rá, illetve automatikusan küldöm, ha találkozót beszélünk meg.
    2/Ár és alku
    Nem arab szőnyegárus vagyok, az ár amit kiírtam fix, ha nem egyezik az elképzelésünk, légy kedves számodra kedvezőbbet keresni!
    Amire külön allergiás vagyok: a legalacsonyabb ár felől érdeklődsz, kvázi velem akarod lealkudtatni a saját cumóm árát, hogy még az alá mondhass valamit. A mennyit engedsz a feléből, és mennyi lenne az utolsó ára? is nagy kedvenc. :N
    3/Postázás
    Nem szeretek postázni, a személyes átvételt preferálom. Ha lehet : nálam , de a Kökiig vagy az Örsig elviszem, ha ráérek.
    Persze, kifejezett kérés esetén akár MPL csomag-automatába is elküldöm azt, ami belefér, de kizárólag a vevő felelősségére és költségére.
    Utánvét csak a postaköltség előreutalása után lehetséges. Puszira nem küldöm el, halottam már minden kifogást...
    4/Garancia

    Folytatás...

    batman. 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.