2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Samsung Galaxy A3 Duos

  Drágább, mint a szürkeimportból származó, népszerű kínai modellek, de prémium a burkolata és sima a működése.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 éve 51

 • Egy spontán történet

  Minden egy történetíró versennyel kezdődött. A feladat világos volt: öt megadott szóból kerek sztorit eszkábálni. Csavartam egyet a dolgon, és a következő öt szóból megalkottam a folytatást. És megint. És megint... Egészen addig, amíg az íromány Wordben összeszedve hat oldalt tett ki 11-es betűmérettel. Ennek köszönhetően most itt van, teljes pompájában, egyetlen betű módosítása nélkül publikussá teszem.
  A kötelezően felhasználandó szavakat félkövérrel jelöltem, az újabb és újabb folytatásoknak pedig új bekezdést nyitottam, az átláthatóság végett. A szóismétlések a történet folytatásos jellegére vezethetők vissza.
  A vége táján fellelhető enyhe erotikus tartalom miatt az ilyesmire nem felkészülteknek az olvasást nem ajánlom, egyébként jó szórakozást kívánok!

  * * *

  Az öreg Barkas recsegve megállt. Sanyi még néhányszor megpróbálta beindítani, majd kénytelen volt heves szitkozódásai közepette belátni, hogy agyonstrapált járműve nem viszi tovább. Kiszállt szemügyre venni a helyzetet. A leharcolt jármű menthetetlen volt. A motor felforrt, a kerekeket csak a vakszerencse tartotta a helyükön, és a differenciálművel is volt valami gubanc, amit Sanyi a sok elfogyasztott sör hatása miatt nem tudott megállapítani. Egyvalamit tudott biztosan. A kanyargós erdei út szélétől sokáig tart hazajutni. Elindult hűséges beagle kutyájával, hátha segítőkész emberekre lel a közelben.

  Folytatás...

  AusWolf 5 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.