Hirdetés

2020. február 21., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Eszméletlen olcsó, eszméletlen hangzás! - CANYON CNR-HP03NB Fejhallgató

  Előszó : Sok fajta fejhallgató van, megannyi ócska és nagyon sok brutális. Persze ha több tízezreket akarunk rászánni akkor azért elég elvetemült hangokat kapunk közvetlenül a fülünkbe. Néha néha azonban van egy-két kivétel ami ár - érték arányban kiemelkedik a többi közül, nos a tesztelendő fejhallgató is is...

  Ami történt : Amikor bementem a Media Markt-ba egyből hozzájuk vettem az irányt, nem is állt szándékomban venni, csak megnézegettem hogy mit tudnak a 70000ft-os Sennheiserek és hasonlók. Aztán ahogy csökkennek az árak jobbról balra visszafele úgy romlik a minőség - gondolná az épeszű ember - de ez most kivételesen nem így volt. A sor legelején találtam ezt a fejhallgatót, és heccből felvettem hogy "ugyan már mégis milyen rosszul szólhat ennyi pénzért(kicsit elismerem gonosz vagyok)", és ledöbbentem de elég rendesen. Barátomnak van egy Sennheiser HD407 -ese és akár nem ismert márka a CANYON, akkor is merem azt mondani hogy egyenlő mértékben szól azzal a fejhallgatóval, ami azért ekkora árkülönbségnél elég durva.

  Folytatás...

  ASDGamer 6 éve 5

 • Xperia X8 - A lassú felgyorsul

  Sokan ismerik ezt a kis mobilt, eléggé "tömegtelefon" lett a kiadása óta. És természetesen a maga idejében meg is kapta a neki járó tiszteletet, nyilván ma már nem szállhat versenybe egyik Xperia csúcstelefonnal sem, mégis még elég sokan használják. Ez az a telefon amin a legtöbbet dolgoztak, hogy a legtöbbet lehessen kihozni belőle. Sokan ismerik a Custom ROM-os megoldást, ami én is alkalmazok (mert anélkül sajnos tényleg elég lassúcska). Nos, én találtam egy olyan ROM-ot ami szerintem kitűnik a többi közül :

  A ROM a Blur™CM7 névre hallgat és az egyszerű ClockWorkMod (XRec-el is jó) -os, alapkerneles megoldással gyorsan rá is húzhatjuk a készülékünkre!

  A ROM azért fogott meg, mert visszaadja a nekem egyenesen tökéletes, szinte már gyönyörű Xperia belső kinézetet.

  ROM tulajdonságai :

  - 2.3.7 -es GingerBread Android
  - Xperia S kezdőképernyő
  - Multi touch
  - Processzor overclock
  - Fullos Xperia kinézet
  - Nagyon gyors
  - TimeScape alkalmazás
  - Integrált Flash Player
  És még nagyon sok más!

  Folytatás...

  ASDGamer 7 éve 13

 • Xperia U - A fényes kívülálló

  A Sony mostanában egyre több és több okostelefont dob piacra, amik között elég nagy hasonlóságok vannak. De néha - néha akad egy két kivétel, ilyen például az Xperia U is.

  Elegáns, vagy menő?

  Nemrég a kezembe került egy ilyen telefon, el is kezdtem vizsgálgatni azonnal, és csak sorra sorra jöttek a pozitívumok! Bár nem a legnagyobb kijelzőjű, és nem a legerősebb hardvertulajdonságokkal rendelkező mobil, de igenis megállja a helyét a többi Xperia között.
  A belső dolgoknál sok változást nem tapasztalhatunk, az átlag 2011-12-es Xperia modellekhez képest, a zárképernyő( lockscreen) és a kezdőképernyő(launcher) is maradt a "régi" megszokott Xperia stílussal.
  A játékokat szépen, akadás nélkül futtatja, úgy mint bármelyik programot.
  Bár ebben a telefonban is megtaláltam az én sajátos, szinte minden Sony okostelefonban felfedezett hibámat, ami nem más mint a Beállítások menü kis akadozása. Nem egy nagy dolog, de szerintem ideje lenne kijavítani. A telefonban egy kétmagos 1Ghz-s kis aranyos CPU duruzsol, 512Mb RAM-al párosítva.

  Folytatás...

  ASDGamer 7 éve 2

 • Papírgépház - GABA 2936

  Nemrég összefutottam ezzel a kb. rántotthús anyagból készült gépházzal. Elég furcsa első benyomást tett...

  Összességében nem rossz, de mégis az. Kibontásakor már az gyanús volt, hogy szinte eltudtam fújni a dobozt, mintha üres lett volna olyan könnyű volt. Amikor a videokártya került beszerelésre, a hátsó takaró kitörésekor... kitépésekor (mert azon aztán nem kellett semmit hajlítgatni) ledöbbentem. Az egy dolog hogy a takaró könnyen kijött, de az alaplap hátlapjának beszerelésekor annyira elhajlott a ház hogy féltem hogy eltörik. Méretre sem okozott kellemes meglepetést, kisebb mint az átlag házak többsége, viszont kicsivel nagyobb mint egy microATX. Így eléggé nyomorogva férnek bele a dolgok. És ami még aggasztó volt, hogy a tápegység beszerelésekor a súly rendesen meghúzta a házat lefele.

  Folytatás...

  ASDGamer 7 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.