2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • N97 és az AT&T hálózat

  Kalandozások az USA-ban, a fedélzeten egy N97 és egy AT&T kártya!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 5 éve 40

 • Másfél év egy Nokia N97-tel

  2009 júliusa óta használom az N97-et, előtte egy N70-et nyüstöltem éveken át. Időszerű volt a váltás. A trendeket meglovagolva én is átváltottam érintőképernyőre.

  A legnagyobb pozitívum, amit egy telefonról el lehet mondani, az szerintem az, hogy a mindennapok során hiba nélkül teljesíti azokat a dolgokat, amiket elvárok tőle. Ez az én telefonomról elmondható. Az előforduló hibák, amiket későbbiekben fel fogok sorolni, csak kisebb bosszúságokat okoztak, de nem voltak végzetesek szerencsére.

  A telefon tudását szerintem elég jól kihasználom. A telefon és sms funkció természetesen alap, emellett szinte minden nap netezek rajta (+ twitter, SN nem játszik nálam), e-mailezek, és zenét hallgatok. Emellett relatíve sűrűn használom a GPS-t, és az FM transmittert (szintén egy olyan funkció, amit tudnia kell a következő telefonomnak). Ritkábban használom a kamerát, illetve a szövegszerkesztőt. Játszani szinte sose szoktam.

  A telefon szerintem elég jó állapotban van, ahhoz képest, hogy már másfél éves, és legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült nagyon vigyázni rá. Többször esett ki a kezemből, ilyenkor egy-másfél méterről esett a legkülönbözőbb talajokra (kavics, beton stb.), szerencsére vízbe még nem ejtettem :) Ezek ellenére, csak néhány kopás (oldalsó gombok), illetve egy-két helyen van rajta horpadás.

  Az eddigi használat során előforduló nagyobb hibák:

  Folytatás...

  Arthuro_Adam 6 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.