2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Tisztaszoftver program, avagy Windows 7 (64bit) egy TDK lemezen

  Nem tudom mennyien hallottatok a Tisztaszoftver programról. Többek között ha a felsőoktatásban tanulsz (mint én), akkor a megfelelő igazolások után jogosult vagy egy Windows pakkra.

  Mikor tavaly, október végén hivatalosan is megjelent hazánkban a hetes, én is beálltam a sorba, a sportcsarnokban, hogy ott helyben igényeljek is magamnak egy példányt. Felsőoktatásban tanulok, diákom nálam volt, így nem volt semmi akadálya, hogy megkapjam az én saját Win 7 példányomat. Ám bánatomra csupán 32 bites verzió volt akkor ott. 64 bites változathoz úgy juthattam, ha azt külön igénylem majd a honlapról.


  (32 bites, sportcsarnokból hozott változat)

  Ezt aznap meg is tettem volna, ha frissítették volna a honlapjukon az igénylőlapot, de ezt nem tették, még vagy egy hónapig. Végül sikerült megrendelnem, úgy ahogy kell, majd elsőbbségivel fel is adtam (nov. közepe).

  Két és fél hónappal és egy udvarias érdeklődő e-maillel később, fél órával ezelőtt csöngetett a postás, hogy hozott nekem egy csomagot, 4600 forint értékben. Én már tudtam is mi az, örültem is hogy na vééégre!
  Fizettem, behoztam, kibontottam, majd egy nagyot röhögtem:

  Folytatás...

  Arnold2 13 éve 66

 • Vajon melyk arckép legyen.

  Tegnap lett meg az őstag rang, amivel már kérhettem magamnak egyéni arcképet, hosszú hosszú idő után :)

  Ndruu el is készítette nekem, nagyon profin. Szűkítettem 3-ra, de személy szerint nem jutok dűlőre. Én mind a 3-at kérném, s rotálódva cserélődnének :)

  Az első kettő majdnem ugyan az, de mégsem.


  S a harmadik:
  2009.10.23 Frissített változat:

  Egy egy mosoly mennyire meg tudja változtatni az összképet. Ti melyiket választanátok?

  [módosítva: 2009.11.27]

  Folytatás...

  Arnold2 13 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.