2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Melyik anonimizálási módszer a legbiztosabb?

    Ismerek többet is (VPN-ek, amiből van ingyenes és fizetős), TOR, proxyk, de megmondom őszintén egyikben sem bízom igazán. Nincs semmi hátsó indokom, amiért anonim szeretnék maradni, szimplán csak szeretném magamat biztonságban tudni az interneten. Windows-ból a 10-est használom, laptopon Kali Linux fut, amivel még csak ismerkedem leginkább. Mindkét platformra érdekelnének anonimizálási javaslatok, amiket előre is köszönök szépen.

    Arkhadohs 8 éve 10

  • Mire számíthat egy egyetemet végzett kezdő programozó?

    Sziasztok! Jelenleg még szakközép iskolás vagyok, végzős, szeretnék egyetemre menni tovább (BME a cél, ha nem jön össze, akkor Debrecen), de már most érdekelne, hogy ha elvégzem az egyetemet, akkor milyen lehetőségeim lehetnek az IT területén (konkrétan programozóként)!
    Amik érdekelnének:

    1. Egy friss diplomás programozó milyen hamar tud elhelyezkedni (természetesen Budapesten)?
    2. A leendő munkáltatók nézik azt, hogy melyik egyetemen, milyen eredménnyel végzett?
    3. Ha felvesznek dolgozni (pálya)kezdő programozóként egy céghez milyen státuszom lesz és az mennyi idő múlva változik majd? Mitől függ, hogy előléptetnek? (gondolom, hogy először junior fejlesztő, majd utána senior, és azután?)
    4. Gondolom ezt cége válogatja, de úgy általánosságban azért érdekelne, hogy mennyire vannak a munkahelyükön megbecsülve a programozók?
    5. Azzal is tisztában vagyok, hogy 3-4 év múlva, mire elvégzem az egyetemet nem a mai állapotában lesz a munkaerőpiac, de ha mondjuk most keresnék munkahelyet, akkor az országban (konkrétabban Budapesten) melyek a legnagyobb cégek, ahol programozóként el lehet helyezkedni?

    Egyelőre ezek azok a dolgok, amik most eszembe jutottak és érdekelnének, ha ezekre valaki, aki kompetens a területen tudna válaszolni, azt megköszönném!

    Arkhadohs 8 éve 31

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.