2017. szeptember 20., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Elkezdődött: Windows-ra vált a Mac-esek egy része

  Valahol sejthető volt, hogy ez be fog következni, mégis meglepő adatokat tett közzé a Microsoft a napokban. Véleménycikk!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 8 hónapja 121

 • Idáig jutott a magyar telekommunikáció az elmúlt 5 év alatt

  Mindig előkerül a téma, amikor a három nagy mobilszolgáltató hétről hétre frissíti aktuális árlistáját, a fórumok tele vannak pikánsabbnál pikánsabb hozzászólásokkal. Álljon itt egy Big Mac indexhez hasonló iPhone index 2008 és 2013 összehasonlításban:

  A díjcsomagok tartalma - a havidíjukkal ellentétben - nem változott, viszont mindkettőnél nőtt a leforgalmazható perceken felüli percdíj, illetve SMS díj (ikon 400-nál 2, ikon 600-nál 1 forinttal). Ez van, ha telített a piac, nincs árverseny a szolgáltatók között és kiszámíthatatlan a különböző ilyen-olyan adók miatt a gazdasági helyzet.

  Természetesen az összehasonlítás bármely olyan díjcsomaggal és márkával elvégezhető, melynek csúcsmodelljei régóta megtalálhatók az adott szolgáltató kínálatában évekre visszamenőleg - a helyzet igencsak hasonló képet fog mutatni.

  Hogy ezek után miért képes valaki sorban állni ezekért a telefonokért itthon úgy, hogy csak a jelenlegi generáció árait ismeri, azt, amiért sorban áll pedig nem? Költői a kérdés. Mindenesetre remélem, hogy se a Vodafone-nál, se a Telekomnál nem alakul ki pár tíz embernél nagyobb sor, attól majd talán észbe kapnak, hogy lehet, valamit nem jól csinálnak.

  Folytatás...

  Alvin_ti4200 3 éve 5

 • Megjártuk: Steiermark - I. rész

  Régóta terveztük már családom egyik felével, hogy kimegyünk Ausztriába. Ha egészen pontos akarok lenni,...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Teszt 8 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.