2024. február 21., szerda

Gyorskeresés

NEM FOG fájni! :)

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Utolsó frissítés: November/06/2012

Örömmel számolhatok be arról, hogy Dr. Tóth György esztétikai fogorvosról való jó véleményem csak tovább erősödött. Személyesen győződtem meg arról, hogy milyen korszerű és magas színvonalú kezelést nyújt.

Kiváló munkát végez, nagyon korrekt áron! :K :R

Hihetetlenül ügyes, precíz és alapos!! Az injekciót is olyan trükkösen adja be, hogy egyáltalán nem fáj!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. :K

Legutóbb nekem egy elég kényes helyen, a fogtőnél volt egy mély, ékszerű lyuk az egyik szemfogamon, amit az ún "bonding" technikával kezelt, ami, ha jól tudom, tulajdonképpen egy részleges koronaféleség fograültetése. Nem kis munka, nagyon aprólékos figyelmet és alapos munkát igényel. :K

Most pedig a doktor úr köszöntését közvetítem: ;)

"Mosolygós Új Évet Kívánok!"

Megújult a 15. születésnapját ünneplő TriDent Esztétikai és Családi Fogászat!
A hivatalos honlapon minden újdonság megtalálható. ;) Bővült a kezelési technikák tárháza, a koronák és hidak a legmodernebb cirkónium technológiával készülnek. A szolgáltatások között kiemelt szerepe lett a töméseknek, héjaknak, betéteknek, fogfehérítésnek, fogbeültetésnek stb. ..és a magas technikai színvonalhoz méltó bútorokkal is fölszerelték az eddig is családias rendelőt. :R

S végül ismét a doktor úrat idézem:

"IGAZI ÚJDONSÁGUNK: a saját fejlesztésű mosolytervező rendszerünk, mely segítségével
egy gyors regisztráció után Te is MEGTERVEZHETED SAJÁT MOSOLYODAT, mely előtte-utána
képpárját saját gépedre elmentve nézheted meg, hogy milyen lennél fehérített vagy teljesen szabályos fogakkal. Persze nemcsak saját, hanem a család más tagjának fotóját is átváltoztathatod!

Várlak 2011-ben is megújult rendelőnkben a megszokott professzionális kezeléseinkkel a
4 naposra bővített rendelési időmben: hétfő, kedd, csütörtök és péntek délutánonként
állok a rendelkezésedre."

*

Ezt 2008 december 3-án olvastam

*

2007-ben a Magyarországról és a magyarokról alkotott pozitív véleményem többek között Dr. Tóth György - esztétikai fogorvosnak is köszönhető.

Jó fogorvost keresel? Szerintem ő a te embered!! Ő az egyik legjobb fogorvos :K

Dr. Tóth György - esztétikai fogorvos

Személyes tapasztalatom :

A kezelés napján titokban azért "imádkoztam", hogy valami jöjjön közbe a barátnőmnek vagy nekem, hogy ne tudjunk elmenni. (Ilyen bátor voltam :DDD ) De mindenki pontosan ott volt a megbeszélt időpontban és helyen. :O

Szóval, mint a legtöbben, odafelé én is majréztam. (Ez a nagy bátorságom kis koromban alakult ki bennem az SZTK-s élményeim során.) Most viszont elég időm volt a lelki fölkészülésre is, mert az előzetesen megbeszélt időpontot követően két hétre történt a kezelés.

Egy szép lakótelep egyik házába mentünk be. Kívülről semmi nem árulkodott arról, hogy itt professzionális fogászati szakrendelés folyik. A lépcsőkön fölfelé baktatva még gyanúsabb lett a hely. A lelki föl~ vagy inkább kikészülésemtől mámorosan léptem be az előtérbe, ahol egyszerű családias hangulat fogadott. Semmi fölösleges flanc, semmi szemfényvesztés.

A legrosszabbakra is elkészülve belezuhantam a kanapéba. Viszonylag nagy volt a forgalom, az emberek egymásnak adták a kilincset, de a várószobában mégsem voltunk egyszerre túl sokan. Minden korosztály képviseltette magát. Velem szemben egy laposmonitor volt a falra függesztve, amin fogászati problémák és fog-higéniai tanácsok váltakoztak ütemesen. Nyugtalanságom csak akkor szűnt meg, amikor a dokibá dupla okuláréval kikandikált a szobájából. Nagyon professzionálisan nézett ki. :K

Amikor rám került a sor, egy kis szobába vezettek, ahol panoráma-röntgent készítettek a fogaimról. Egy kis golflabda-tartó pöcökféleségre kellett ráharapnom a metszőfogaimmal, majd teljesen mozdulatlanul várni a fotózás végét. Amikor ezzel is megvoltunk, még egy kis várakozás következett. Zenére nem emlékszem, de lehet, hogy az is volt.

Észrevettem, hogy van egy másik kis szoba is, ahol a kocka internet-függő páciensek üthetik el az idejüket. (Ezért is van itt a helye ennek a bejegyzésnek a LOGOUT-on)

Elérkezett az időm. Izgalomtól fásultan léptem be a rendelőbe. Megjegyzem, hogy én azokat az orvosokat szeretem, akik sokat beszélnek és töviről-hegyire elmagyaráznak nekem, hogy mi is fog történni velem. A szóbanforgó fogdokibá azonban nem ilyen. Sőt, talán inkább szűkszavúnak mondható, ....persze lehet, hogy más napokon beszédesebb szokott lenni.

Magamban beláttam, hogy természetesen nem az a fontos, hogy sokat beszéljen, és pszichológiai kiselőadást tartson nekem, hanem az, hogy jól végezze a dolgát, vagyis precízen, pontosan csinálja meg a fogamat. Mindennek ellenére, azért én igyekeztem kérdésekkel bombázni, --már, ameddig tudtam. Természetesen csak nagyon lényegretörő kérdéseim voltak, mint pl ez is:

Meddig fog tartani a kezelés? :F
- "Hát, azt megígérhetem, hogy nem kapkodom el!"...mondta a doktor úr hűvös egyszerűséggel...
Hmm. Azt se tudtam, hogy örüljek, vagy sírjak a meglepő választ hallva.
De úgy döntöttem, hogy inkább megnyugszom.

Az injekció nem volt kellemes, de kibír6ó volt. A többiről semmit nem tudok, mert egyrészt semmit nem érztem, másrészt a doktor úr sajnos a munkája közben nem adott nekem kiképzést, így nem tudtam kitanulni a szakmáját. :D

Néha, néha kis szüneteket tartott, --saját magával konzultált --, egy kis töltőtollra hasonlító kamerát dugott a számba, amivel a munkája menetét ellenőrízte képernyőre nagyítva.

Láthatóan élvezte azt, amit csinált...és valóban nem kapkodott.

A kezelést követően semmi fájdalmat nem éreztem, akkor sem miután az érzéstelenítő hatása elmúlt.

Remélem kielégítő volt ez a kis ajánló és kedvet csinált ahhoz, hogy ellátogass a Nádasdy Kálmán utcába. :DD

***

A 17. születésnapját ünneplő TriDent Esztétikai és Családi Fogászat sok újdonsággal szolgál. Utánanéztem és örömmel tudatom, hogy Dr. Tóth György nem csak, hogy jól képzett fogszakorvos, de azon belül is a legkiválóbb végzettségekkel rendelkezik.

Az esztétikai fogászat mellett a másik fő profilja, a fogbeültetés. A doktor úr 2011-ben Németországban a münsteri egyetemen szerezte meg az implantológus master diplomát, mely az egyetlen bolognai kritériumok szerinti akreditált implantológus képzés.

A rendelő új technológiával gazdagodott: a legkorszerűbbnek számító csontsebészeti piezo eszközzel, mellyel nemcsak az implantológiai, hanem más sebészeti beavatkozások is kíméletesen, biztonságosan végezhetők. Így ezentúl még magasabb színvonalon folyik a TriDent Esztétikai és Családi Fogászaton a professzionális fogorvosi ellátás.

Hozzászólások

(#1) cizoe


cizoe
őstag

Ezmostmi? Jó reklám a dokibácsinak? :W

(#2) talmida válasza cizoe (#1) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nem(csak) :DDD , hanem egy hasznos imformáció. Ez egy személyes bejegyzés azok számára, akik megbízható, jó fogorvost keresnek. :DDD

IN GOD WE TRUST!

(#3) lesaux


lesaux
veterán

drtooth.hu :) Mázlija van a nevével. Vagy csak ahhoz válaszott foglalkozást.

(#4) Kazimír


Kazimír
őstag

Egy amerikai netes ismerősömmel kötöttem anno csereüzletet. Csokit küldtem neki mogyoróvajért és újságokért cserébe.
Azok az újságok, amiket küldött, tele voltak fogorvoshírdetésekkel (Amerikában élők! Ugye nem csak a St. Lois-i helyi lapok?), szóval valahol értem a bejegyzésed.
Csak nem örülök neki :(

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#5) faevike29


faevike29
tag

Hát én azért nem megyek fel pestre, hogy megcsináltassam a fogaimat. Itt a környékünkön is van egy nagyon fasza, mindenki oda jár, a Szolnok és a Békés megyeiek is. 2 rendelője van,így rengeteg embert el tud látni.
A másik: nem vitatom, hogy a Dr. Tóth jó szakember, meg így fényképről is szimpatikus elsőre (nem jut róla eszembe rögtön hogy fogdoki :D ). De így ezt a fogorvosi témát hanyagolni kéne, sztem nem sokan szeretnek rá gondolni, az már más kérdés, hogy bizony muszály ellátogatni hozzájuk néha.

(#6) talmida válasza Kazimír (#4) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Bocs, vedd úgy, mintha itt sem lenne ez a bejegyzés. :DDD

Különben tényleg nem értem, hogy mire céloztál. Én teljesen öszinte (segítô)szándékkal (ártatlanul :DDD ) írtam ezt be, mert egy idôben nagyon szerettem volna ismerni egy valóban jó fogszakorvost, de interneten keresztül nem nagyon kérdez ilyesmit az ember...Én se tettem. Viszont az interneten keresztül szerzett barátnômmel személyesen találkoztam :) , és akkor kérdeztem meg tôle, hogy tud-e egy jó fogorvost...(mint ahogy mindenkit megkérdeztem az ismerôseim közül). Hála Istennek, hogy elmentem hozzá és az általam eddig ismert fogorvosok közül ô a legjobb.

Aki nem Bp-en lakik, annak természetesen ez nem jelent segítséget, és azokat sem szeretném rábeszélni , akiknek már jól bevált orvosuk van....Ez a bejegyzés a magamfajta tájékozatlanoknak szól. (Lehet, hogy nincs is ilyen? :F )

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#7) talmida válasza lesaux (#3) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Igen! Nagyon yó! :DD

IN GOD WE TRUST!

(#8) Dany007


Dany007
veterán

Hát nemtom, számomra nagyon relatív, hogy melyik a jó fogorvos, és melyik nem.
Majdnem 1 éve volt gond a fogammal. Elkezdett fájni az egyik leghátsó.
Eléggé fosok a fogorvostól ( :DD ), így közismerten a legjobbhoz mentem a városban.
Tényleg nem 1 ember volt aki ajánlotta, beleértve anyámat, és hugomat is. Mindez mellett persze a legdrágább is.
Szal a lényeg, hogy elmentem. Betömte. (más doki már rég kihúzta volna akkora volt a lyuk, szóval tényleg tud valamit) Aztán továbbra is fájt. Visszamentem. Röntgen. Kiderült, h gyökérkezelni kell. Okés. Megvolt. Nem éreztem semmit, igaz 3injekciót belémnyomott, mire már tényleg semmit se éreztem. Aztán még mindig nem maradt abba a fájdalom. Így harmadszorra is visszamentem. Kiderült, hogy túl mély volt a gyökérkezelés, túl mélyre hatolt, azért gyulladt be. Még 2 röngten, helyrerakta. Így összesen 28 ezer Ft.-ba került egyetlen fogamnak a gyökérkezelése. A poén az, hogy azóta is van hogy megfájdul, 1 max 2 napig, tompán, aztán elmúlik. De 4x nem fogok visszamenni szerintem.
Valamilyen szinten a doki hibája, hogy nem egyből gyökérkezelte, és azt sem rendesen. Én sem fizettetem ki az ügyféllel, ha saját hibámból elszúrok valamit.
Egyetlen fogért legombolni 28 ezret meg 3x-i visszatérést kicsit túlzásnak tartom =/

(#9) talmida válasza Dany007 (#8) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nem vagyok szakértô, de szerintem a röntgennel kellett volna kezdenie. :(( Nekem is egy fogamat tömte be, de az feleannyiba sem került, mint a tied....pedig az a "legjobb" csinálta. :DDD Legelôször egy panoráma röntgenképet készített. (Nem emléxem hajszálpontosan, de az azt hiszem, hogy kb 4000Ft volt.) A panoráma röntgen azért fontos, mert az még akkor is kimutatja a bajt, ha a fog nem is fáj és kívülrôl hibátlan is. Pl sok fogínygyulladás oka lehet egy gyulladásos fog. Nekem is pont ez volt a bajom, hogy a szájpadlásom néha fájt, de nem tudtam, hogy mitôl, mert egyik fogon se látszott kívülrôl. Amint feltárta a baj okát, majd betömte a "bûnöst", egybôl megszûnt a szájpadlás gyulladása!

IN GOD WE TRUST!

(#10) Hakudoshi


Hakudoshi
tag

Mekkora zsírság, hogy nincs 1 db lyukas fogam sem. :C

- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.