2020. május 25., hétfő

Gyorskeresés

A rendszer fertőzött

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap hajnalban azt vettem észre, hogy valami geb@sz van a rendszer működésével. Valahogy a levegő keringtetéséért felelős alrendszer hibájára gyanakodtam, dugulást feltételezve de mivel nem egészen értettem a dolgot inkább visszaaludtam. Reggel felébredvén, a sleep mode utáni első teszt során konstatáltam: a hiba továbbra is fennáll. Krisztikém egy Forró tea vs. Coldrex comboval sietett a segítségemre amitől átmenetileg jobb lett ugyan de, délután kettő körül már újra szokatlan rendszerhőmérsékletet és csillapítatlan rezgőmozgást észleltem. Egész délután próbáltam visszatéríteni a vasat sleep mode-ba de nem túl sok sikerrel, de közben azért aktívan adagoltam a forró csipkebogyótea és neocitran adalékanyag-keveréket. Estefelé megérkezett Krisztim, és telepítette a szeretet és simogatás nevű beépülőmodult ami a pihenés nevű script futtatása után egészen rendbe rakott. Reggelre mintha kicseréltek volna, egészen jól éreztem magam, azonban délután újrakezdődött minden. A rendszer hőmérséklete jelenleg is a kritikus érték felett van, az alrendszerek pedig lassúak és instabilak.
Aki látja a Krisztike nicknevű rendszergazdit az kérem szóljon neki, hogy hiányzik a simogatása és mondja meg neki, hogy szeretem.

A fenti okokból a holnapi zéhá kimarad, helyette a pihenés és rendszerkarbantartás futtatása lesz a következő időzített feladat.

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

Mi lesz ha Krisztike is vírusos lesz? :D

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

Mi lesz ha Krisztike is vírusos lesz? :D

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#3) FPéter válasza Thunderzolee (#2) üzenetére


FPéter
(aktív tag)

Semmi, hiszen maga a tény is, hogy egyáltalán léteznek, a társadalom szempontjából elhanyagolható. Továbbá úgyis mind meghalunk.

Jobbulást!

(#4) Zolaash


Zolaash
(aktív tag)

Nektek használnak ezek a koldreksz/neocitrán/aszpirinpluszcé dolgok? Nekem sosem. Kérdeztem is a dokit, hogy fordítva dobom a pezsgőtablettát a pohárba, vagy mi a gond?!
Azt mondta, hogy nagyon kezdeti stádiumban még ér valamit, de amint komolyabbra fordul a helyzet, nem érnek semmit. :U

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#5) polonic válasza Zolaash (#4) üzenetére


polonic
(nagyúr)

Nekem sem. Mint a kakának a pofon. :DDD

(#6) shaipo


shaipo
(csendes tag)

Sőt, egy biológus ismerősöm mesélte, hogy vigyázni kell ezekkel a forró italokkal, tablettákkal, mert ha túladagolod, görcsöket, és egyéb barátságtalan hatásokat válthat ki. :(

(#7) Vakegérke

Zsályalevél-kakukkfű-kamilla tea ajánlott.
A keverékből egy teáskanálnyit egy kétdecis (nem fém) bögrébe, és tessék szépen leforrázni. Le kell fedni (nem fém) dologgal, például kistányérral. Cirka 20 perc múltán le kell szűrni, és illatát élvezve kortyonként meginni. Nem kapkodni, hanem élvezni.
Cukor nyista! Méz jöhet, de nem szükséges.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Zolaash válasza Vakegérke (#7) üzenetére


Zolaash
(aktív tag)

A kamilla meg az élvezet egy mondatban számomra perverzió. :P ;)

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#9) Thunderzolee válasza Zolaash (#8) üzenetére


Thunderzolee
(addikt)

Ahham.. perverzió.. tudod is Te, h mi az..
Akkor mi a véleményed a 2 Girls 1 Cup jelenségről? ;]

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#10) Zolaash válasza Thunderzolee (#9) üzenetére


Zolaash
(aktív tag)

Ejnye Zolika, ne nézz ilyen mocskot, mert beteg aberrált perverz tömeggyilkos leszel! Aztán lelőnek. Pedig még előtted az élet. :P

Nem öregszem. Szintet lépek!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.