2020. március 28., szombat

Gyorskeresés

Vásárlási feltételek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Vásárlási feltételek [adatlapom]

Az egyszerűség kedvéért és a későbbi problémák elkerülése végett összefoglalnám, hogy mit kell tudni a tőlem való vásárlásról:

Megbízhatóságom/referencia: [link]

Hozzávalók/állapot/tesztek: ezeket mindig az adott hirdetésemben részletezem. Általánosságban hibátlan dolgokat árulok, de előfordulhatnak kivételes esetek is. Kérésre részletes tájékoztatást is adok a hozzávalókról. Oem termék csak magát az eszközt jelenti!

Átvétel: a személyes, budapesti adás-vételt mindenképp előnyben részesítem (a pontos helyszínt úgyis egyeztetnénk, de általánosságban a 16. kerület, Örs, metró vonala alkalmas). Ezúton a vevő kezébe tudja venni, és meg tudja nézni mit vesz. Amennyiben szükséges, akár nálam tesztelhető is az adott eszköz.
Természetesen amennyiben személyesen nem megoldható, úgy postai úton (esetleg futárral) küldeném el, amelynek a költségét, hacsak másként nem állapodunk meg, a vevő fizeti! Kizárólag előreutalással vagy utánvétellel küldöm - minden esetben legalább ajánlva (kivételt csak megbízható régi tagoknál teszek nagyon egyedi esetben). Ebben az esetben külön felelősséget nem tudok a termék biztonságáért vállalni - hacsak a vevő értékbiztosítást nem kér. A korábbi üzleteléseimre kapott értékeléseim által, ellenőrizhető vagyok.

Garancia: a hirdetésem szövegében mindig feltüntetem az adott eszközre vonatkozókat, így ez az irányadó. Két lehetőség van: 1. van rá kis/nagyker garancia, így az vonatkozik rá (ekkora csak azt vállalom, hogy hibátlan terméket adtam át, vagy az adott hibájáról részletes tájékoztatást adtam). Későbbi, kipróbálás utáni reklamációt már nem fogadok el. 2. csak gyártói garancia vagy már az sincs rá, ekkor kipróbálási garanciával adom. Ez azt jelenti, hogy a vásárló akár nálam, akár saját magánál leteszteli az eszközt. Ebben az esetben 3 napon túli reklamációt nem fogadok el! Esetleg hosszabb 1-2 hetes próbagaranciát is adhatok, ez csak akkor érvényes, ha a hirdetésemben ezt feltüntetem, vagy privát üzenet formájában erre ígéretet tettem (csak így ellenőrizhető ez a későbbiekben). Ebben az esetben a kipróbálási garanciára vonatkozó feltételek érvényesek, erre az időtartamra.
Figyelem: kizárólag olyan állapotban veszem vissza a terméket, amilyenben átadtam (személyes átvételkor ellenőrizhető is)! Vagyis nem veszek vissza külsérelmi nyommal rendelkező terméket (karc, repedés, égés stb.), amennyiben ezek eladáskor még nem voltak rajta. További tuning vagy firmware módosítás esetén az általam vállalt garancia érvényét veszti (hacsak másként nem beszéljük meg privát üzenetben).

Beszámítás/csere: amennyiben a hirdetésemben ezt feltüntettem, lehetőséget biztosítok más termék beszámítására az árban. Ez szinte minden esetben hibátlan terméket jelent, és minimálisan elvárom a kipróbálási garanciát. Mivel beszámítás/csere általánosságban a vevő érdeke, így csak a mindenkori hardverpiaci ár alatt teszem ezt meg (kivételek persze lehetnek). Az ezzel a lehetőséggel élők, vegyék figyelembe!

A vevőmre az itt leírtakat minden esetben kötelezőnek tekintem! Az elolvasásának hiánya nem mentesíti ezek alól. Minden esetben elvárom, hogy a partnerem megbízhatósága ellenőrizhető legyen!

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.