2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Mégis sikeres ember vagyok :D

Írta: | Kulcsszavak: siker . haverok . buli . suv . gazdag . pénz

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

"Az elôzô Galaktikus Birodalom fele gazdagsága ott rejtôzik valahol, hát csak megengedhetik maguknak, hogy slamposan nézzenek ki."
(Douglas Adams : Galaxis útikalauz stopposoknak)

Rájöttem végre én is! Hiszen végig, csak észre kellett volna venni, hihetetlenül sikeresek voltunk, én is, és sok ismerősöm is.

Hiszen a sikernek nem csak a fontosság a fokmérője, vagy az, ismertség.
Nézd csak, ott a SUV-os kopasznyakú; ő minimálbért keres, és állandóan rohannia kell; valahogyan ki kell fizetni annak a nagy dögnek a részleteit! Nem is ér rá mindenféle közlekedési szabályokkal szórakozni : kénytelen gyorshajtani, mert siet, és szabálytalanul parkolni. Hogy hova siet, hát persze, a fránya prosztatagondok, messze az illemhely... Szegény.
Ezzel szemben magam már akkora arc vagyok, hogy tök lazán ráérek normálisan parkolni, sőt, a sebességkorlátozást is ráérek betartani. Mit nekem a drága idő! A traffipaxok mintha nem is léteznének, hiszen nem kell gyorshajtanom. Autóból sincs szükségem nagyra, hivalkodóra, hiszen ennyire sikeresen már nem kell magamutogatni. Különben meg nem is hitelre, hanem zsebből vettem a verdát. Jó ez a szakadt 16 éves F Astra, senki nem ismer fel benne!
A haverok között persze sokan még nálam is sikeresebbek, hiszen autójuk sincs. Ennyire lazán csak az igazán nagymenők veszik az életet! Nekik amúgy egész buszflotta, és vasútvonalak állnak a rendelkezésükre, ha menni akarnak valahova - ám ők olyan jó fejek, hogy másoknak is megengedik, hogy használják. Miért is ne, hiszen hihetetlenül sikeresek (mindenki azt hiszi, hogy ez a tömegközlekedés). A magánrepülőket már el is adták, mert megunták. (MALÉV felirat volt rajtuk régen.)

Saját lakást sem tartok már fent; minek? Egyszerűbb bérelni, persze nem feltűnő környezetben, aztán úgy váltogatom a bérleményeket, ahogy más a gatyáját. Mikor milyen kedvem van. Persze az egész hely az enyém, de így kényelmesebb, senki nem gondolja, hogy mindent én fizettem.
Meg hát a cimborák is így tesznek a saját városukban, még kilógnék :D . Ha pedig szórakozunk, hatalmas bulit tudunk csapni, jó nagy tömeggel (a vendégek mindig azt hiszik, hogy ingyenes Kispál koncerten vannak). Persze ilyenkor a tömeghez kell öltözni, meg hát ki az a hülye, aki Gucci táskával, meg Rolexszel hívja fel magára a figyelmet.

Persze az üzlet is jól megy. Egy ideje mi finanszírozzuk a Magyarország nevű területet is, belefér, hiszen rengeteg pénzünk van. Álcából még adót is fizetünk. Ezzel a projekttel viszont vannak gondok, mert a megbízott management az utóbbi 20 évben elég trehány volt, ha így folytatják, szét kell majd csapni közöttük.
Falból bejárok dolgozni is egy céghez, bár az nem az enyém. Most otthon unatkozzak?

Ugye? Nem is gondoltátok, hogy ennyire sikeres egy adófizető állampolgár élete :D

Hozzászólások

(#1) SunyaMacs


SunyaMacs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az Opel féle F Astrákat '98-ig gyártották, vagyis nem lehet 16 éves :P ;]

•_•

(#2) Kisgépkezelő válasza SunyaMacs (#1) üzenetére


Kisgépkezelő
(fanatikus tag)

Emlékeim szerint a G Astra megjelenése után is gyártották még egy darabig és Astra Classic néven árulták tovább, párhuzamosan az újabb modellel.

(#3) bambano


bambano
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van egy könyv: "Osztálylétrán Amerikában". Ebben a társadalmi osztályokat elemzik látható külső és viselkedési jegyek alapján. Vonatkozó idézet:
"akinek pontos, hi-tech órája van, annak lételeme a pontosság, vagyis buszindító a végállomáson."
"az igazán fontos embereknek nincs órája, mert őket megvárják".

tehát látnunk kellene, hogy mennyire vagy sikeres az órád alapján :P

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#4) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog

Két pénzember beszélget;
- Te, pontosan fizetsz a dolgozóidnak?
- Nem.
- És, bejárnak rendesen melózni?
- Igen.
- Te, nem kéne tőlük belépődíjat szedni?

https://www.youtube.com/watch?v=--S8Y1iePGQ ### http://www.tulsokcucc.hu/az-oldalrol

(#5) Csapoati válasza Kisgépkezelő (#2) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Jaja, 2002-ig nyomatták az F Classicokat.
Az írás tetszett, valahol egyet is értek vele. Valahol. :P

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#6) juliabrilke


juliabrilke
(PH! kedvence)

A pénz, mint olyan csak önzővé és kapzsivá tesz, el kell felejteni.
Viszont nagyon helyes, hogy szabadidődben támogatod a munkáltatódat, hogy ők is tudjanak egy kis profitra szert tenni. :D

(#7) DarthSun


DarthSun
(PH! kedvence)

Hű, akkor én már nagyon sikeres ember vagyok. Nemrég felugrottam a nyomor kategóriából a szegénybe :DDD . Saját lakásom van, az már sznobizmus a négyzeten. Kocsim viszont nincsen, minek, van sofőröm busszal, cég fizeti, meg amúgyis szeretek aludni munkába menet, vezetés közben nem lenne egészséges. Ja és még AM3- as lapra is tellett nemrég :B , azt már tényleg nem mindenki teheti meg :D

(#8) hcl válasza bambano (#3) üzenetére


hcl
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hordok órát, de pontos vagyok (nem pazaroljuk a többiek idejét :D )

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

(#9) ecchphoto válasza SunyaMacs (#1) üzenetére


ecchphoto
(lelkes újonc)

Az egy 2000es évjáratú F classic.

-=ecchphoto=-

(#10) SunyaMacs válasza ecchphoto (#9) üzenetére


SunyaMacs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tévedtem

•_•

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.