2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Szóval 28-a a fordulónapom - utolsó hónap, hogy szivat a Telenor

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ha azt gondoltátok volna, hogy majd megelégszem azzal, hogy leépítettem a Telekomot, és végre babakék köd úszik a szemem előtt, hogy megtaláltam álmaim szolgáltatóját a Telenor személyében, akkor szomorúan olvassátok majd a bejegyzésemet.

2015. 05. 28-án kötöttem szerződést a Telenorral prepaid csomagra, és kipróbáltam, baró-é a netük. Megállapítottam 3 hónap ruppótlankodó internethasználat után, hogy igen :D Ebben a döntésben közrejátszott, hogy jött egy SMS, hogy 27-én kikapcsolják a netemet, ha nem töltöm fel az egyenlegemet. Mondom legyen, feltöltöttem, lett is bónusz netem, amely 2015.10.27-ig érvényes. Ha már homár, legyen kövér alapon előfizettem hozzá 5 GB netre, amit k.rvára nem kellett volna, és Ti se tegyetek.

Miért?

MIÉRT???

Mert a bónusz 5 GB net csak 28-ig érvényes.

Kapd be Telenor

Nagyon kapd be

Fvck logic.

Úgyhogy a telenoros karrierem befejeződik, még egy olcsóbb netre elköltöm a maradék feltöltésemet, aztán keresek új szolgáltatót, ahol nem húznak le egy havi netcsomag árával 2 nap netezésért.

Hozzászólások

(#1) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

A rendes szolgáltató olyan mint a Szent Grál.
Nem létezik. ;]

6 hónap tapasztalat után elmondhatom hogy az iOS 13PM semmivel sem jobb mint egy Android 11-es flagship. Ha nem lenne egy kész vagyon ezt is földhöz baxnám mint anno a W10-es Lumia 950et.///A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#2) daenerys válasza Klaus Duran (#1) üzenetére


daenerys
tag

Igen, én is mindig a kevésbé tetű felé hajlok. Ami most éppen nem a Telenor lesz a fentiek tekintetében :D

(#3) zone válasza daenerys (#2) üzenetére


zone
őstag

Ha a "28-án" helyesen van írva, a "28-ika" miért nem?

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#4) daenerys válasza zone (#3) üzenetére


daenerys
tag

Fel vagyok zaklatva, kérlek. Javítom, és megkérlek, hogy csatlakozz hozzám az anyázásban egy újabb komment erejéig - lelki támogatásra van szükségem ezekben a nehéz időkben. :D

(#5) zone válasza daenerys (#4) üzenetére


zone
őstag

A szemetek!

Én írnék az ügyfélszolgálatuknak, hogy ezt mégis hogy gondolják, ha éjfél előtt 5 perccel veszed meg, akkor 5 percre aktiválnak ekkora adatforgalmi keretet? Miért nem egy hónapra aktiválják?

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#6) daenerys válasza zone (#5) üzenetére


daenerys
tag

Írtam nekik, virágnyelven annyit írtak, hogy ez van, coki. Meg tudtam volna nézni szerintük a fordulónapomat (amit miért néztem volna előre, és amúgy hol? Csak a szerződéskötésem van feltüntetve, az nem, hogy fordulónap, sőt, miért feltételeztem volna, hogy mondjuk nem a hónap utolsó napja egyáltalán?).

De bakker kártyás vagyok, részemről a fordulónap 1) nem egyértelmű, 2) fölösleges, mert akkor fizetek, amikor. Pl. ezentúl soha a büdös életben nem. :D

UI: köszi a képet, máris jobban érzem magam! :D :))

[ Szerkesztve ]

(#7) aero. válasza zone (#3) üzenetére


aero.
veterán

Nincsen, 28.-án :D

(#8) kali válasza aero. (#7) üzenetére


kali
legenda

nemköllodaazapontocska! :)

[ Szerkesztve ]

(#9) wetomi


wetomi
aktív tag

Számlazárás másik szolgáltatónál is van... Amúgy felhasználhatod a teljes adatmennyiséget, nem lopott meg senki.
Tekintve, hogy a csomag amit megrendeltél, az egyszeri kiegészítő adatjegy, ami a ciklus végéig érvényes, nem havonta megújuló csomag. Még automatikusan sem tudja kisakkozni a szolgáltató, hogy neked csak a hónap végéig kell, vagy utána rendszeresen x hónapig... [link]
Mi lett volna szerinted a megfelelő megoldás?

(#10) egykettő válasza wetomi (#9) üzenetére


egykettő
aktív tag

Szerintem a helyes megoldás az lenne, a 2015.09.27-én veszek 5GB netet és addig érvényes amíg el nem használom, mellé még valami inaktivitás alapú timeout.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.