2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Canon PIXMA MP150 E22 error megoldása

Írta: | Kulcsszavak: nyomtató . javítás . error . multifunkciós

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Esetleg tud valaki jobb megoldást? :U

(amúgy szerviz vagy ilyesmi kéne, ahol nagyon értenek hozzá és rendberaknák a multifunkciós Bébit, mert tudom, hogy százmillió éves, de nem készült számomra jobb ilyen készülék azóta sem, szóval légyszilégyszi, ha tudtok böcsületes, alapos szervizt Pesten vagy környékén, akkor osszátok meg velem az elérhetőségeiket! Köszönöm szépen a Bébi nevében is!)

Hozzászólások

(#1) daenerys


daenerys
tag

Mint kiderült, amúgy be kéne olajozni azt a cuccost, amin mozog a nyomtatófej. Vagy ilyesmi. Error 5100 is bejött, és ebből már kb. lehet tudni, hogy mi okozza a hibát.

Még mindig várom a lelkiismeretes nyomtatószerviz elérhetőségét, akik tényleg meg is csinálják pöpecre vagy felújítják a Bébit. :B

(#2) Mardel92 válasza daenerys (#1) üzenetére


Mardel92
tag

Mi, mint kisker, mindig a Csömöri úton lévő Osziker-be visszük a nyomtatókat, ha bent nem sikerül megoldani. Jól és normális áron dolgoznak, eddig szinte mindent megtudtak csinálni, persze, ha nem volt irreális áron az alkatrész (ez sajnos nem tőlük függ), valamint nagyon barátságosak :).

(#3) daenerys válasza Mardel92 (#2) üzenetére


daenerys
tag

Köszönöm az információt, mindenképpen felvesszük velük a kapcsolatot!

Először persze összesíteni kell, hogy mennyi baja van a Bébinek azóta, hogy először akartuk szervizelni, mert akkor még "csak" a papíradagoló huncutkodott... Nem siettük el a dolgot sajna. :N

(#4) ChRiS_RS


ChRiS_RS
aktív tag

Itt célszerű körülnézni.

A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.