2019. április 20., szombat

Gyorskeresés

Ezért ne üzletelj babuin majommal

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Aki nem képes felfogni, amit írsz, az töröl-tilt kategória, hiába szeretnél jófej lenni vele. Nem kell próbálkozni megmagyarázni neki, hogy Te valójában jófej vagy és azt fogja elérni, amit ő szeretett volna, mert úgysem fogja megérteni.

Röviden a sztori: kapva kaptam a lehetőségen, hogy pár régebbi telefont elhozhassak némi fincsi borért cserébe. Ez meggátolt egy babuin majmot abban, hogy ő egyet elhozhasson közülük tök ingyen, én pedig felajánlottam pü-ben, hogy átadom neki ingyen a telefonját, csak nyugodjon már le a topicban.

én: take the chill pill, I'll take all the phones for the wine and I'll give you your phone next week (nyugoggyáleeee, elhozom a telefonokat a borért és odaadom a tiédet jövő héten)
nemnormális (n): Go to bed [én]!!!
(feküdjél le!!!)
én: wtf? am i supposed to be a bad asshole?
(mi van? most legyek k.cs.g?)
n: Didn't say that. Ur suggesting
(nem mondtam ilyet, belemagyarázod.)
én: so you don't want the phone for free. okay then...
(szóval nem kell a telefon ingyen. jóvanakkó...)
n: Jesus.
n: If you really want it that bad, u can have it
(Jézus. Ha ennyire akarod, akkor vigyed el)

Szóval hiába írtam setét barátunknak, hogy jövő héten ingyen odaadom neki a k.rva telefonját, a rák egye ki a belemet ángolul. Egy másik srácnak megírtam, hogy átadom neki az egyik telót még aznap, úgy örült neki, mint majom a farkának. Érdekes módon ő elsőre megértette, hogy ingyen adom át. De hát ugye egyes kultúrkörökben a nő az nem ember ám!...

Ennyire félreérthető voltam? Vagy tényleg csak rasszistahímsoviniszta gyűlöletcselekmény áldozatává lettem amiatt, hogy felajánlottam az egyik telefont ingyen?

Hozzászólások

(#1) Buci21


Buci21
(PH! addikt)

tits or didnt happen :P

amugy sok a gyoker, bar en egy 3 soros uzenetet raszantam volna, h elmagyarazzam neki az elejetol a sztorit

HP Probook 4740s - i5 2450m, HD 7650m, 12GB RAM

(#2) zoo8800


zoo8800
(PH! kedvence)

Nagyon pöpec az angolod.

"nagyon best buy vétel"

(#3) daenerys


daenerys
(tag)

Köszönöm a bókot! :)

Sajnos fel kellett mérnem a helyzetet, hogy nem érti meg, hogy oda akarom neki adni a r*hadt telefont, amit én is csak aznap kapok meg, amikorra vele beszéltem volna meg találkozót.

A konfliktus persze onnan származott, hogy én azonnal írtam a jótékonykodónak, hogy mindent szeretnék vinni borért, nem egyet ingyen, és ez az érdeklődő váltig állította, hogy amit én írtam rögtön nyilvánosan a jótékonykodónak, az nem számított jelentkezésnek, és hogy ő volt az első. Persze ezt megcáfolta a jótékonykodó és megvédett engem, valószínűleg ez volt a problémája velem a kis csimpinek.

Mostanában elég sok "jótettet" hajtottam végre én is, úgyhogy borzasztóan örülök, hogy a sors ezt valahogy meghálálta nekem. Egyrészt most szükségem van egy jobb telefonra, mert hamarosan számítógépem sem lesz, és mindent telefonról kell intéznem, másrészt pedig a BlackBerryket én meg tudom becsülni, mások meg anyáznának csak, hogy miért lassú, miért nincs ingyen Facebook alkalmazás, meg ilyenek (amúgy ezért is válik meg tőlük az emberünk is). Vagy persze csak úgy eladnák. Nekem egy plusz telefon pedig azt jelentené, hogy anyukám is végre elkezdene okostelefonozni, és akkor magának tudná nézni az emailjeit meg ilyenek - szóval nagyon nagy segítség volna a Berry (arról nem is beszélve, hogy így a SzederBlogra is tudunk tenni régi Berry tesztet :P de ez már olyan része a dolognak, ami üzleti, és nekem nem származik belőle semmi extra, nem is tudom, hogy árul-e még a bolt öreg Berryket).

(#4) Misi1979 válasza daenerys (#3) üzenetére


Misi1979
(PH! addikt)

Hjajj, a majmok engem is megpróbáltak a fütyi rossz oldalára állítani, hogy én hogy utálom őket.. bár szerintem láttad, mire gondolok.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#5) daenerys válasza Misi1979 (#4) üzenetére


daenerys
(tag)

nem pontosan értettem, mi volt a szitu, írd le lécci.

igazából egyre többször az a benyomásom, hogy nem kéne nekik elsőre se válaszolni, mert már megy a kakikeverés, hogy olcsóbban, meg hogy hogy vernek még át - szerintem nem erről kéne szólnia a csoportnak, hogy belekényszerítenek abba, hogy a szabályok miatt pl. üzletelned kelljen vele.

amúgy nem lettek meg (még?) a Berryk sajnos : ((((

(#6) Misi1979 válasza daenerys (#5) üzenetére


Misi1979
(PH! addikt)

Volt egy árverésem, ahol egy majom nyomott egy érvényes licitet.
Majd rá kicsivel egy orosz ursula-kaliberű hölgy, Szvetlána is licitált, egy nagyobb összeget ráígérve egyszeri majmunkra..

Szvetlána nyert, ipad mini piaci áron. Erre egy ismerősöm kiszúrja, hogy majom meg Szvetlána ismeri egymást (utóbbi adatlapján erre bizonyíték). Szvetlána a majomszabású "nője". Ismerősöm ráadásul figyelte már a majmot, hogy csak licitál árveréseken és örül, mint igazi majom a farkának. De nem vesz semmit. Ráadásul Szvetlánával egymás árveréseit tornásszák felfele.

Persze írok Szvetlánának, hogy gratu, te nyerted, mikor, hol veszed át. 2 napig el se olvassa. Írok majomnak, hogy te vagy a második, gratu, megveszed-e, erre: mivel megvádolták csalással, nem tudna már úgy lelkileg kötődni az ájpedhez, nem tart rá igényt.

Erre elszabadultak az indulatok, tökjogosan, majom nekiállt vergődni.

Ja igen: Szvetlána ismerőseinek több, mint a fele majmóca.

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

(#7) Danielssss válasza Misi1979 (#6) üzenetére


Danielssss
(PH! addikt)

Putin

Tudom tudom ;]

(#8) daenerys válasza Misi1979 (#6) üzenetére


daenerys
(tag)

Köszi az összefoglalót! Hát ez nagyonnemjó.

Én eddig azt hittem, hogy tök toleráns vagyok (mert volt okom rá úgy 3 héttel ezelőttig), de amikor már a harmadik blekberribácsi próbál átverni, és összesen életemben 5 feketét ismertem, és csak ezekkel az üzleti típusú emberkékkel voltak gondok átverősdi miatt, akkor elgondolkodom azon, hogy most, hogy tömegesen jönnek ide, már bizony nemcsak a jófejek jönnek, akik egyetem meg munka miatt vannak itt, hanem sokuk által a nigériai scam megy élőben.

Én azt nem értem, hogy néhányukat miért nem dobták már ki a csoportból az inkorrektség miatt (pl. a Nassi vagy Nessi vagy kit, meg ezeket akikről írtál).

UI: a gangeszpartiakat sem szeretem a csoportba járás óta, mivel például rám írt egy, aki nyilvánosan látszólag elfogadta az árat, privátban meg 40%-kal olcsóbban akarta elvinni a csillámaimat. Akkor volt egy másik csomag csillámom eladón nagyon olcsón, de persze neki a bontatlan kellett volna :D
Mentségére szóljon, hogy ebben a csoportban mindenkiből kijön a greedy fuck, eladóból és vevőből is.

[ Szerkesztve ]

(#9) daenerys


daenerys
(tag)

frissítés: nagyrészt átverésnek bizonyult a telefónia, viszont legalább ijesztő lehettem.

amolyan gonosz zseni.

és ez örömmel tölt el, mivel általában ha valaki átejt, akkor nem tudok mit tenni, de ezúttal tudtam, és most igazán nem annyira rossz ez az egész. sőt jót is tehettem, ami még jobb.

(#10) Misi1979 válasza daenerys (#9) üzenetére


Misi1979
(PH! addikt)

Megírod, mit tettél?:)

A kismókusok kenyérre is kenhetik.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.