2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Huawei #AddictedtoYou reklám

Írta: | Kulcsszavak: Huawei . Addictedtoyou . Reklám

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem tényleg mellbevágott a Huawei legújabb 1 perces reklámja. Nem kifejezetten ötletes, viszont elég depresszív és az üzenete is egyszerűen helytelen, rosszul van megfogalmazva maga az lényeg, amit közvetíteni akar, főleg a bemutatott példák miatt. Mindenki vonja le a következtetéseket, de szerintem ez legalább akkora öngól a Huawei részéről, mint az Apple What's a computer? nem régi iPad reklámja.

Hozzászólások

(#1) lezso6


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nem vagyok függő, nem értesz engem, de amúgy is semmi közöd hozzá!

Egyébként még jó is lehetne, de ez nagyon gyenge, hisz a legtöbb ember nem a párja miatt zombul egész nap a telefonon, hanem elmenekül a facebook és egyéb hasonló (általában agyleépítő) szolgáltatások virtuális világába, mert ott megkapja azt (az egyébként szükségtelen) figyelmet és alantas szórakozást (pl kismacskák, fail videók), amit a valóságban nem.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#2) Bad Pritt válasza lezso6 (#1) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez az egyik része, ami miatt kinyílt nálam a bicska, a másik az, hogy nyilvánvalóan a lánnyal kéne szimpatizálnunk az egész reklám beállítása miatt, pedig pont azokra a dolgokra szarik, amik azért központi helyet foglalnak el az ember életében: munka (itt az egyetem), család, a saját egészsége (majdnem elütik) és a végén még ő értetlenkedik, hogy miért nem érti meg a világ.

Nem tudom, mi volt pontosan a célja a Huawei-nek ezzel, de szerintem még akár veszélyes is lehet, hogy ennyire nem egyértelmű a reklám üzenete egy nyilvánvaló és egyre súlyosabb problémával kapcsolatban. Az már csak hab a tortán, hogy elég agresszívan nyomja a youtube, majdnem minden második bevágott reklám ez és még a főoldalon is elvesz egy jó 1/4-nyi helyet...

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3) lezso6 válasza Bad Pritt (#2) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Szokásos mantra: "szerelem" mindenek felett. Pedig nagyon sokan megnyomorodnak ettől a akaratos ragaszkodástól, hisz vagy nem jönnek össze és beleőrül vagy összejönnek és teljesen kiszipolyozzák egymást. De ami ezekben közös: minden másodlagos lesz. Ez a kizárólagosság ami a reklámban van pedig végképp egy nagyon rossz példa. Amikor behülyül valaki és csak rózsaszín köd van. Gyakorlatilag ezt mondja, hogy ez milyen jó. S hát igen, a Huawei nagyon jól ráérzett, sokan valahogy így éreznek a márkák iránt is: márkafanatizmus nagyon hasonló ehhez.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#4) elithun


elithun
őstag

Érdekes reklám. Épp egy picit elijeszti a vásárlót a telefon vételtől. Igaz a végére megmagyarázza miért viselkedik így a lány, de az nem igazán fordítja át pozitívba az előtte lévő jeleneteket.

Olyan érzés, mintha egy komor antiokostelefon üzenetnek készült volna, de aztán a végén eszükbe jutott, hogy a Huawei-t is reklámozni kellene.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#5) kentucky


kentucky
őstag

Szánalmasan gyenge reklám, passzol a cég arculatához.

(#6) Bad Pritt válasza elithun (#4) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Pont ugyanez jutott eszembe, hogy ez ilyen anti szerelem, anti telefon reklám inkább lehetne. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#7) SyMbioTe

Ezt a reklámot én is kétkedve fogadtam, számomra sem az jön le, amire tervezték ezt a reklámot.

Viszont a múltkori videójuk az nagyon szépre sikeredett, meghatja az embert, mindenképp ajánlom megnézése: [link]

[ Szerkesztve ]

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#8) mbalint987 válasza SyMbioTe (#7) üzenetére


mbalint987
aktív tag

Sikerült megkönnyeztetnie, nagyon szép... :B Az a reklám az átlagos reklámokhoz képest is hatásos és értelmes, ez viszont még az átlagos szintet sem éri el.

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#9) mbalint987 válasza mbalint987 (#8) üzenetére


mbalint987
aktív tag

Ha valaki szeretne (a fórumtárs által linkelthez) hasonló megható reklámot látni, az LG is készített egyet.

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#10) Bad Pritt válasza mbalint987 (#9) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Azért ez nem teljesen ugyanaz, mint a Huawei reklámok, itt csak támogatták a filmest, Nuno Rochát az ötlete megvalósításában. De amúgy valóban nagyon jó reklám ez is és a SyMbioTe által linkeltből is látszik, hogy a Huawei is ért hozzá (a tavaly karácsonyijuk is kis szolidan jó volt), csak valamiért ez az új ment félre.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.