Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:38:36

LOGOUT.hu

ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7251) tobias40 válasza nimfas (#7250) üzenetére


tobias40
veterán

Jó,és hogyan rakhatom ki az ikont ha az nincs kint?? :Y

Megvan!! benne van a "tools" ikonban még másik 3 ikonnal együtt! :W

[ Szerkesztve ]

(#7252) nimfas válasza tobias40 (#7251) üzenetére


nimfas
addikt

Tools könyvtár ☺

(#7253) tobias40 válasza nimfas (#7252) üzenetére


tobias40
veterán

Most ezzel mi a baj?
Senki nem mondta hogy ott keressem,én a "normál"méretű ikonok között kerestem,ebben nem is láttam annyira kicsi,csak később vettem észre!(magam kerestem meg,senki nem tudta pontosan hol keressem.. :F )

(#7254) PioDVD


PioDVD
senior tag

Tud valaki jó profilváltás üzemező app-ot? A battery doctor-ban lévő tök jó volt (bár általában a nappali módra váltáskor a hangerőt némán hagyta, de felhangosítottam és kész), de halálosan untam a mindenféle reklámjait (melyik testvérprogramok töltsem le, mert hű és ha van a telefonnal) és letöröltem. Viszont nem találtam normálisan ütemezhető és/vagy beállítható app-ot.

Illetve esetleg a cm security helyett is ajánlhatnátok mást, bár az nagyságrenddel kevesebbszer zaklat a hülyeségeivel.

[ Szerkesztve ]

(#7255) 426os válasza PioDVD (#7254) üzenetére


426os
őstag

Az előző telefonomon a MyProfiles-t használtam. Nem tudom, hogy ütemezni tud-e én mindig kézzel váltogattam azt a 3 profilt, amit beállítottam.

[ Szerkesztve ]

.

(#7256) PioDVD válasza 426os (#7255) üzenetére


PioDVD
senior tag

Kösz, az értékelés alapján jó lesz.

Másik gond a flash player. A múltkor szólt a browser, hogy nincs telepítve, feltegye-e? Igen, féltette, működött. Aztán 1-2 hete megzakkant, egyik oldal egyáltalán nem tudja, hogy van telepítve fp, másik meg panaszkodik, hogy elavult, cseréljem, de hát ugye nincs új. Mit lehet tenni?

Ja, muki 12.24

[ Szerkesztve ]

(#7257) #40935168


#40935168
törölt tag

Sziasztok, gyari (rootolt) romom van, 1.13 verzio. Erdemes frissitenem ujabbra, vagy nem ?

Eleg stabil, elvagyok vele, eltekintve a bekapcsolas utani ramkenyszeritett halozatkeresos kepernyotol, amit a vissza gombbal kinyomok (hiszen kozben a hatterben raall a halozatra beavatkozas nelkul is).. de mas nyugje nem igazan van es megszoktam mar elegge a Nubia UI-t.

(#7258) kossza válasza #40935168 (#7257) üzenetére


kossza
tag

Szia, szerintem érdemes frissíteni, de ha nincs probléma a jelenlegi verzióval akár maradhat is. A hálózatkeresős probléma talán nálad is ez:
http://m.mobilarena.hu/tema/zte_v5_red_bull_u9180/hsz_7116-7119.html

Have a Nice Day

(#7259) peestike válasza PioDVD (#7256) üzenetére


peestike
senior tag

nekem a dolphin browser+dolphin jetpack eddig jó flash kiváltásra, az alkalmazásokban megjelenő reklámokat orvosolja nagy "szerencsével" a lucky patcher. (meg sok mindenre jó még) [link]

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#7260) tripio


tripio
újonc

sziasztok. segitsetek egy kicsit. telot vennék: vagy a zte v5 vagy a redmi 2 lenne a befutó. aki ismeri mind a két készüléket segithetne eldönteni. ahogy olvastam a fórumokat, a v5 hardverben erös, a redmi az optimalizált mui miatt lenne jobb talán. hogy néz ki a gyakorlatban használtat közben?

(#7261) #40935168 válasza kossza (#7258) üzenetére


#40935168
törölt tag

:R

(#7262) Laza... válasza tripio (#7260) üzenetére


Laza...
addikt

Redmi2 meg tudom számolni 1 kezemen hány embernek van, a ZTE 2GB RAM, ami az igazi előnyét jelenti

Never give up!

(#7263) Qwery


Qwery
tag

Pár napja észlelem, hogy a telefont nem tudom felébreszteni. Bekapcs gombot megnyomom, képernyő fekete, a home gomb világít, de semmi reakció. Még képernyőképet is tudok csinálni a le+bekapcs komboval. Valamint a legújabb, hogy bedermed az ép futó alkalmazás. Képernyőm reagál, de a "vissza" és "opciók" gombokra rezzen egyet a telefon, de nem csinál rájuk semmit. 1.15 HB. Másnak hasonló?

42

(#7264) Upo válasza Laza... (#7262) üzenetére


Upo
addikt

Nekem (illetve a lányomnak) van, tudod te :DD , factory reset után végigtolo a varázslót, beadja az asztalt, és van ~280MB szabad ram. Ez azt jelenti, hogy elindítasz egy böngészőt vagy fényképezőt vagy programot, amikor kilépsz akkor üres háttérkép fogad, utána tölti be a launchert/ikonokat. 64 bites a proci, a nyers teljesítménnyel nincs gond, de azért kicsit olyan az érzés, hogy bármit csinálsz, mintha venne egy kis levegőt és utána csinálja meg, de azt már gyorsan. Ez lehet a friss 6-os miui is, nem tudhatom. Valószínű fognak még optimalizálni rajta, de van egy olyan érzésem hogy nem véletlenül jelentették be hogy 2GB ramos lesz az 1 helyett, egyszerűbb beforrasztani egy nagyobb ramot mint szenvedni a szoftverrel, több eőforrást elvehet a fejlesztéstől mint amit nyernek az olcsóságon. A formátuma egyébként nekem is nagyon tetszik, kisebb/vékonyabb mint a zte, inkább moto g kaliberű, jól használható méretű. De azért a 2 gigás zte sokkal gyorsabb. Most a moto-t használom, a zte-vel kicsit kütyüzök/kísérletezek, full reset után eszementen gyors, első indítás/varázsló után van 1100MB free ram, nincs miért kidobja a launchert. Normál használattal még ott ülnek a feladatkezelőben az 1 hete használt programok is.
A zte egy hátránya, ha annak lehet nevezni, hogy nem 64 bites. Mondjuk ez most még csak epenis, de lehet hogy teszem azt a CM14 már csak 64 biten jön ki, akkor erre nem lehet felrakni, a gyengébb redmi2-re meg simán megy. De ez inkább csak egy bemagyarázós elmélet, mire 64bit only lesz addigra már lehet hogy nyugdíjasok leszünk mind.
Nekem inkább az a gondom, hogy egyre jobban nem lehet normális méretű használható telót kapni, a zte is már egy picit a használhatósági méretem felett van, de elviselem mert cserébe nagyon jó, még épp nem korlátoz a mérete a használhatóságban, de egy picivel kisebb az kényelmesebb lenne. Na ezért telitalálat a redmi2 (meg a moto g, bár a 2014-est már elrontották mert nagyobb lett, tehát vehetjük úgy, hogy nincs a piacon). Egyébként az 1 gigással is el lehet lenni, lányom már fél nap után imádja, nem kellett neki zte csak megint xiaomi. Átlagos felhasználónak átlagos feladatokra tökéletes. A magamfajta kockának meg jön a 2G ramos, az gondolom már úgy pattog ahogy fütyülök.
Lényeg a lényeg, mind a kettő jó, a méret és a miui rendszer szeretete/útálata dönthet, de legjobb lenne megnyomkodni mind a kettőt hogy tudj dönteni.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#7265) KTU válasza tobias40 (#6897) üzenetére


KTU
addikt

Talán rájöttem mi a problémád.

Csak azt felejtetted leírni hogy (vagy én olvastam felületesen):
Bluetooth kapcsolat alatt, GSM hívás közben, a közelségérzékelő nem kapcsolja le a kijelzőt.
Gondolom azért hogy lásd mennyi ideje telefonálsz,
vagy hogy elő tudd hívni a billentyűzetet vezérléshez DTMF stb.

Ha kikapcsolná a kijelzőt, és be van állítva a power gomb híváslerakásra,
nem tudnál tovább telefonálni, szakítja a hívást,
mikor csak felkapcsolni szeretted volna a kijelzőt pl. DTMF vezérlés-hez.
Volt hogy így jártam, régebben ZTE WayteQ Libra, stb.

Bluetooth kapcsolat nélkül GSM hívás alatt természetesen a közelségérzékelő normálisan működik,
lekapcsolja a kijelzőt.

Sokat telefonálok de csak voip alkalmazásokkal.
Ezért nem tűnt fel eddig.
És most volt pár GSM hívás. :U

Hát remélem nem fogalmaztam nagyon nyakatekerten. :U :D

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#7266) hunaqua


hunaqua
addikt

Segítsetek,hogy melyik Root zip.-et tudnám rakni CM12-re?Akármivel próbálkozom nem lesz teljes root.Úgy néz ki,hogy igen,de nem. :R

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#7267) KurtCobain válasza hunaqua (#7266) üzenetére


KurtCobain
őstag

Nem kell rootolni!
Elő kell csalni a fejlesztői lehetőségeket, és azon belül (Root access) tudod engedélyezni.

Mmm'kay?

(#7268) XtremLor válasza KurtCobain (#7267) üzenetére


XtremLor
őstag

Esetleg ha nem talalna hogyan: Settings>about> build addig kell bogdosni/kopogtatni ameddig nem engedelyezi.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#7269) hunaqua válasza KurtCobain (#7267) üzenetére


hunaqua
addikt

:R

SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

(#7270) asdf_


asdf_
veterán

Hat, gyerekek, ugy nez ki, hogy a ki lesz az elso, akinek bedoglik a telefonja versenyben en leszek a nyertes :/ Legalabbis perpill eleg eros eselyesnek erzem magam...

Autoban voltam, emailben jott egy cim, hogy hova kell beugranom utkozben, piros lampanal epp bevertem volna a waze-be (asszem epp taskvaltas kozben voltam az email kliensbol a waze-re), erre kozben zold lett a lampa, elindulok, a telefon a kezemben, aztan egyszercsak erzem, hogy rezeg, aztan megint rezeg, majd megint. Ranezek, a feher kezdokepernyo, es ujra meg ujra. Aztan amikor megerkeztem oda, ahova kell, probalkoztam meg, bekapcs gombra szinten csak az nba logos kezdoize, akksi ki, memkartya ki, akksi ujra be, akkor mar csak egyszer, de megint a feher kezdokepernyo es innen nem megy tovabb. Toltore dugva sem (50% korul volt az akksi minima, amikor elfekudt a telefon). Semmi. Sim ki, ugy sem.
Gepre radugva a rendszerparticio latszik, igy bar tudomasom szerint semmi potolhatatlan adatom nincs ott, azert gyorsan lemasoltam mindent. Gepre dugva se kapcsol be amugy, radugaskor egy feher kepernyo, de bekapcsologombra nem csinal semmit.
En most elindulok haza, remelem, addig tudtok irni valami biztatot :(
(v1.12 magyaritott gyari van rajta)

(#7271) kossza válasza asdf_ (#7270) üzenetére


kossza
tag

Próbáltad recovery módban is elindítani?

Have a Nice Day

(#7272) asdf_ válasza kossza (#7271) üzenetére


asdf_
veterán

Még nem próbáltam semmit, életemben nem voltam még a recovery menüben, így egy reseten kívül nem is tudom, hogy tudok-e ott bármit csinálni, nem hamarkodnám el a dolgot. No meg időm sem volt rá, de az, hogy így megdögölve gépre rakva látszott a belső SD tartalma, minimális bizakodásra adott nekem okot, remélem legszarabb esetben is egy factory reset helyrerakja (ha igen, akkor ha már úgyis újra be kell lakni a telefont, akkor egyben szerintem célszerű lesz egy 1.15 vagy 1.16 upgrade.

(#7273) wwenigma válasza asdf_ (#7270) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ha közbe szivargyújtón volt, lehet kapott kis túlfeszt ami nem tett jót neki. Vagy csak siman elszállt valami. :(

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#7274) Senais válasza asdf_ (#7272) üzenetére


Senais
aktív tag

Bootloop ha jól vettem ki. Akkor viszont semmi probléma, újrateszed a romot vmelyik leírás alapján és kész

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

(#7275) asdf_ válasza wwenigma (#7273) üzenetére


asdf_
veterán

Nem volt szivargyújtón, olyat csak végszükség esetén használok (évente kb.kétszer)
@senais igen, bootloop gyanús, de van, amikor ötször indul újra, van, amikor csak egy fehér logós képernyő van, van, amikor egy sem. Közben rájöttem, az sms-eimet jó lenne valahogy megmenteni (pályamatrica, parkolás, a többi lényegtelen), van mentés, de régebbi.

(#7276) Joe Swanson


Joe Swanson
senior tag

Srácok! Azt be tudom állítani, hogy ha ismeretlen szám hív, akkor ne is csörögjön?

(#7277) aytukabozs válasza Joe Swanson (#7276) üzenetére


aytukabozs
addikt

Lehet hogy a niudun is tudja (gyári szeku app), de csomó 3rd party app-al is megoldható szerintem, a hívónál egyből foglalt, te meg (szinte) nem is veszed észre...

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#7278) asdf_


asdf_
veterán

No, kovetkezo a szitu a telefont gepre dugva feher logo, majd ezutan semmi nem tortenik, es egy tonna meghajtot lat a gep:


Azelott, hogy barminek nekiallnek, egyelore tolton van.

(#7279) Senais válasza asdf_ (#7278) üzenetére


Senais
aktív tag

link

lesd meg ezt

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

(#7280) KurtCobain válasza asdf_ (#7278) üzenetére


KurtCobain
őstag

Recovery bejön?

Mmm'kay?

(#7281) wwenigma válasza asdf_ (#7278) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ú, az összes particiot latja ami a belso eMMC-n van, valami nagyon összef0sta magát. Megkérdem XDA-n. :(

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#7282) Laza... válasza asdf_ (#7278) üzenetére


Laza...
addikt

Ha töltőre dugod, a töltésjelző bejön?

Never give up!

(#7283) wwenigma válasza Laza... (#7282) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Valahol a ruszkiknál már láttam ilyet de most nem találom...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#7284) wwenigma válasza wwenigma (#7283) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Megvan. ZTE V5 unbrick @ XDA

Nem egyszeru, kell hozzá egy donorteló amit 1:1-be klónozunk majd utana vissza kell allitani a telospecifikus particiokat is. Max 1 ora... :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#7285) ra^ven


ra^ven
senior tag

Az xda s link találó, soft brick-ként emlegetik. Gondolom ez a javítható tégla, de azért az rémisztő, hogy egyről a kettőre előjöhet ilyen.
Ledobtad a telot? Vagy próbálkoztál vmivel ami előidézhette? :(

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#7286) asdf_


asdf_
veterán

Fastboot van, bejon. Laza elorelatoan rajtahagyta a belso sd-n a romot (700 megas update.zip) gapps-ot, magyaritast, root-or, cwm-et, mindent. En szinten elorelatoan rajtahagytam ;) Jo ez most nekem?
Toltesjelzo amugy nem vilagit semmikor, semmilyen formaban, se usb, se fali tolto.

[ Szerkesztve ]

(#7287) tobias40 válasza KTU (#7265) üzenetére


tobias40
veterán

Igen,ez így van de ezt le is írtam egyszer! :R
A DTMFmire jó?(sose használtam)
A kijelzőt meg lekapcsolom kézzel ha sokáig telefonálok.... :Y

Mondjuk a W987-lekapcsolta automatikusan beszélgetés közben is... :Y

Laza:akkor mégis használtam már... :B

[ Szerkesztve ]

(#7288) Laza... válasza tobias40 (#7287) üzenetére


Laza...
addikt

Mikor beszélsz a bankos géppel, és pofázza hogy 1-es gomb ez, kettes az, Te meg nyomod a megfelelőt. Na ez a DTMF

Never give up!

(#7289) asdf_ válasza ra^ven (#7285) üzenetére


asdf_
veterán

Egyetlen egyszer ejtettem le, kb. mint az elhiresult iphone6-os gyerek a tv-sek elott, amikor meghozta a postas, a postas elott :D, merthogy forditva huztam ki a dobozt, aztan keresztbehuzni a belso dobozt egy muanyagszalaggal, az mar nem fert bele zte-eknel sem, ugyanugy, ahogy az apple-nel sem. De az negy es fel honapja volt. Romolni nem romoltam soha, ugyanaz az 1.12 van rajta, mint amivel megjott, lusta allat vagyok, belaktam, nincs kedvem elolrol kezdeni :) Most sincs, de nem ugy nez ki, hogy sok valasztasom van :/

(#7290) Laza... válasza asdf_ (#7286) üzenetére


Laza...
addikt

Ha a recovery nem jön be, akkor baxhatod. Egy ilyet láttam még eddig összesen, de az el lett flashelve. ugyan ez, 1:1

Never give up!

(#7291) asdf_ válasza Laza... (#7290) üzenetére


asdf_
veterán

Nem jon be a recovery, szep feher zte logo a valasz ra :/

(#7292) ra^ven válasza asdf_ (#7291) üzenetére


ra^ven
senior tag

És ha a fastboot megy, Laza flashelő és bootoló alkalmazásával sem tudsz elindítani recovery-t? Egy próbát megér.

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#7293) Troyan001


Troyan001
tag

Sziasztok,

1.15-ös friss telón egy csíkban rossz az érintésérzékenység. Ez szoftveres vagy hardveres hiba lehet?

http://i58.tinypic.com/nx9zjk.jpg

Köszi

(#7294) Senais válasza wwenigma (#7284) üzenetére


Senais
aktív tag

köszi... ugyanezt linkeltem.

[ Szerkesztve ]

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen

(#7295) Laza... válasza Troyan001 (#7293) üzenetére


Laza...
addikt

Hardver

Never give up!

(#7296) Qwery válasza asdf_ (#7291) üzenetére


Qwery
tag

Ez 1/4, vagy 2/8 változat?

42

(#7297) KurtCobain válasza Qwery (#7296) üzenetére


KurtCobain
őstag

2/8

Mmm'kay?

(#7298) asdf_ válasza ra^ven (#7292) üzenetére


asdf_
veterán

Szerintem azzal RSA key leokezasa nelkul semmit nem lehet csinalni. No meg hibakeresesi modban is kellene lennie a telefonnak, igy, hogy nem all fel, ezeket nehez elkovetni, ha jol tippelek.

@Qwery 2/8

Elkezdtem belakni a Galaxy Trend Plus-t :), mert erzem, ebbol hetvegi project lesz, koszi az eddigi helpet, ha jol veszem ki, Lazat kell megkernem, hogy egy nala levo szuz telora dobjon egy ugyanolyan rom verziot, mint nalam volt es arrol kene egy klon nekem, bar ahogy vegigolvastam a softbrickes topikot, lehet hogy meg ez sem lesz megoldas. Majd hetvegen, hideg fejjel, meg amikor raerek...

(#7299) wjoe


wjoe
tag

Mokee 1224
Nem tudok letöltött apk-kat telepíteni. A Play-ról megy a telepítés. A beállítások/biztonság/ismeretlen források engedélyezve van.
Az apk indításakor megjeleníti a telepíteni kívánt alkalmazás által igényelt hozzáféréseket de itt már nem érzékeli a jobb alsó 'Tovább' gombot. A 'Mégsem'-et elfogadja. Ha az igényelt hozzáférések listáját felgördítem, akkor a 'Tovább' átvált 'Telepítés'-re. De azt is hiába tapizom. Csak a 'Mégsem'-el tudom megszakítani a telepítést.

Hiába állítok be akár '777'-es jogosultságot az apk-ra.
Hely is lenne, 625MB szabad a belső tárhelyen.
Mindegy, hogy kisebb néhány KB-os, vagy nagyobb több MB-os alkalmazásról van szó.

Találkozott már valaki ezzel? A fórumkeresővel nem találtam itt ilyen problémát.

Szerk: most vettem észre, hogy a Superuser kérelmet sem tudom engedélyezni sem pedig megtagadni mert mindkét gomb érzéketlen. A 15 másodperc eltelte után automatikusan megtagadja a kérelmet.

(#7300) Laza... válasza asdf_ (#7298) üzenetére


Laza...
addikt

Van rá emberem aki elbír vele, ha kell, akkor dobom az elérhetőségét.

De addig is megpróbálhatod, mert őgyis EEPROM ki-be forrasztással lesz 100%-os. Ehhez én kevés vagyok (meg a felszerelés sem filléres kategória hozzá)

[ Szerkesztve ]

Never give up!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.