Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Xiaomi Redmi 2 Pro

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:17

LOGOUT.hu

Xiaomi Redmi 2 Extended Edition

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4993) DRPCDoki válasza bunnyhu (#4989) üzenetére


DRPCDoki
tag

Én is 4.4-esről váltottam miui 8-ra (6.6.23 multi). Pozitív tapasztalataim vannak, részemről nagyon megérte váltani. Az előző romomnál csak trükközéssel működött megfelelően az ébresztés, a mostaniban nincs vele gond (anno többek között azért is vettem Mi Band-et, hogy ezt pótoljam vele, azóta már a Mi Band nem ébreszt, csak ha úgy tarja kedve, múlt héten pl. 7-ből 3-szor kihagyott, pedig direkt régi firmware van rajta, megbízhatatlanná vált). Az előző rom párszor indult már újra, ez még nem, tehát stabilnak tűnik és pörgősebbnek is. Az akkuidővel is elégedett vagyok (igaz, greenify-t használok, de lefekvéstől felkelésig kb. 1%-ot merül az akksi).
A "gyári" időzítőben (óra app része) fedeztem fel egy kisebb hibát, de nem tudom, hogy ez a korábbi romokban is így volt-e, mert ez igazából az app hibája: alapvetően rendben van az időzítő, viszont ha sok időzítőt veszünk fel benne (soknak az számít, aminél már az időzítők listája kitakarja a visszaszámláló órát) és elindítunk egyet, akkor a mégse és az állj gombok inaktívak, viszont ha a nézetet legörgetjük, akkor minden oké (de fontos, hogy mi után elindítottuk az időzítőt, előbb görgessük le a nézetet és utána nyomjuk meg valamelyik gombot, különben összekavarodik az app, bár szerintem az ember általában nem állítja le az időzítőt, csak elindítja és várja, hogy jelezzen neki).
A galéria app véleményem szerint kissé fura logikával van megáldva, de használható (viszont még nem volt időm körbenézni, nincs-e valami 3rd party megoldás, ami jobban fekszik nekem).
Összességében komoly gondom még nem volt vele, örülök, hogy váltottam miui 8-ra.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Xiaomi Redmi 2 Pro
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.