Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149459) Doner válasza King Unique (#149458) üzenetére


Doner
aktív tag

"Igen, csak ha a felhasználó a felsoroltakkal nincsen tisztában, akkor ugye nem feltétlen kell nekiállni hagyományos módon újratelepíteni. Akkor inkább használja a már említett alaphelyzetbe állítást, ahol nem kell a megfelelő ISO-fájl manuális letöltésével és telepítési adathordozó elkészítésével, BIOS/UEFI beállításokkal, stb. bajlódni, meg akkor a Windows-kiadás is biztosan egyezni fog."

Ez nem egy autó ahol ha rosszul cserélsz féket akkor nem tudsz megállni és fának hajtasz. És felrobbanni sem fog, tehát de, nyugodtan neki lehet állni. A visszaállítás meg nem minden esetben hasznos mert van aki pl ssd-t cserél a gépben neki tényleg szüksége van a clean installra. Összegezve én csak azt mondom hogy árnyaltabb a kép annál mint hogy valaki teljesen a-z ig tud mindent és a többieknek meg fogalma sincs róla.
Én valahol a kettő között vagyok, és sokan vannak így ez esetben lenne jó ha létező digitális licensz esetén a windows ezt észre veszi és ezt nyomná az orrom (ez a teljesen laikusokat sem hiszem hogy össze zavarná) alá ahelyett hogy a windows 11re való frissítéssel baszogat állandóan. Hiszen az étosz szerint nagyon fontos hogy eredeti szoftvert használjunk, ez pedig ezt segítené. De nagyon egyszerű: Pl ott van az erre való hiba elhárító. Ha annak az a feladata hogy észre vegye mi a baj akkor miért nem veszi észre hogy van a gépen uefi oem key de ez a windows verzió ami telepítve van nem egyezik azzal. Én nem vagyok szoftver tervező mérnök de ez nagyon magától értetődőnek tűnik számomra hogy egy hibaelhárító logikusan ezt megnézi és szól mi a helyzet.

Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.