Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  Weblap készítés (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#18203) nyesteb válasza Petyuska111 (#18200) üzenetére


nyesteb
tag

Szerintem kicsit magas az elvárásod egy ingyenes generátorral szemben. Ha tök egyszerű az oldal, akkor miért nem csinálod meg egy pl WIX-el, vagy hasonlóval?

Az, hogy a WP-t hetente törték fel, nem a WP hibája, már ne haragudj meg. Ha ennyire rossz lenne a rendszer, nem lenne ennyi felhasználója szerintem.

Ha Te akarod megoldani, akkor is javaslom előtte egy HTML, CSS3 alapozó képzést, mivel SEO-t is akarsz, így még tovább kell menni és akkor menni fog. Szerinted mi, akik ezzel foglalkozunk, csak elolvastunk egy bejegyzést valami blogban és már tudtuk is, mit kell csinálni?

Mellesleg csak kérdezem, hogy kb ezzel foglalkoztok (marketinges vállalkozás, gondolom foglalkoztok SEOval, szövegírással, hasonlókkal, tehát weboldalt is ajánlatok ki), akkor hogy akartok dolgozni? Erre általában van egy profi, aki tudja mit kell csinálni és ő megoldja a céges weboldalt is. Javíts ki, ha nem így kellene működnie.

Amúgy én ha egy burkolót bízok meg munkával és van lehetőségem megnézni egy általa végzett munkát, akkor megnézem. Ez a neten még sokkal egyszerűbb, így ha weboldalas marketinggel is foglalkoztok, a minimum, hogy a ti oldalatok profi kell legyen, különben nem fognak a nagy megrendelések beesni. Jó a sima HTML is erre a célra, de azt ismerni kell. Nulla HTML tudással meg nem fogsz tudni csinálni jó oldalt, max közepes szint alját. Amit szintén könnyen fel lehet törni azért és nem leszel vele előbbre.

Értem, hogy a pénzt akarod megfogni, de nem biztos, hogy itt kell kezdeni.

Bocs, személyes véleményem volt.

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  Weblap készítés (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.