Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7251) Dyrtyho válasza Drenadar (#7249) üzenetére


Dyrtyho
senior tag

Köszönöm a gyors választ :)) :)) :))

(#7250) HáGé : Én is csak ennyit láttam, ez valahogy logikátlan a számomra :U

[ Szerkesztve ]

best regards, egy fórumozó blogger

(#7252) Woodslave


Woodslave
nagyúr

maradt bennem hiányérzet....

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#7253) Drenadar válasza Bad Pritt (#7250) üzenetére


Drenadar
veterán

Glen is Glen.

Megoldotta :D

Másik: nekem az tetszett, mikor Darylék elhatározták, hogy kitörnek a kocsiból. Tul kép semmilyen reális esélyük nem volt.

Meg mikor olyan morcosan nézett Rick az ellenfél zombira, hogy szétrobbant a feje? Rick valami rejtett pszichonista (vagy inkább pszichopata) skillel rendelkezik, amit egy szál tőrrel tud előidézni.

(#7254) Bad Pritt válasza Drenadar (#7253) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Rick a pisztolyt vette elő, azt nyomta fel a zombi torkába és onnan a fejébe, aztán elsütötte. Hogy miért várt addig a lövéssel? Mert ő Rick és megteheti, hogy kiélvezi a gyilkolást és ebben a sorozatban már senki nem tesz semmit ésszerűségből. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#7255) Beerdrinker


Beerdrinker
tag

Hangtompítónak használta a zombi fejét, hogy ne keltsen pánikot... :D Szerintetek kit lőtt le a végén? Az öreget, hogy ne változzon át, vagy a dokit végezte ki?

"Where is Jessica Hyde?"

(#7256) HaZsolt


HaZsolt
őstag

Annyira ideges vagyok az atyára, hihetetlen, hogy pap létére ekkora sz@rkeverő. Miért akar Rick csoportjával kiszúrni? A kapu nyitva hagyásával is mit akart elérni? Többször megmentették az életét. A záró rész szerintem közepes volt, alig várom a 6. évadot.

[ Szerkesztve ]

(#7257) Bad Pritt válasza Beerdrinker (#7255) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A sebészt természetesen. Deanna karjaiban ott volt a férje, lehetett látni, ahogy Rick elfordult tőle, szóval őt nem lőhette le.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#7258) Beerdrinker válasza Bad Pritt (#7257) üzenetére


Beerdrinker
tag

Igen, én is így láttam, de ezeknél nem lehet tudni... :)

"Where is Jessica Hyde?"

(#7259) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Nah hát ebben az évadban elég kevés volt az egy részre eső érdekesség és izgalom. Ez az 5. már nagyon ilyen merengő, nézünk a semmibe meg vergődünk feeling volt.

Én valamelyest örülök a végének. Végre le lett zárva, nem pedig az a félbe lett szakítva egy csúcsponton. De azt kell mondjam hogy összességében nálam még mindig a 6 részes első évad a nyerő.

Az eljövendő 6. évadot viszont offolom a félidőig. Addig kihúzom a The 100 meg The Strain epizódokkal.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#7260) FoxiestFox válasza Apollyon (#7259) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Csatlakozom az előttem szólók többségéhez, elég gyenge évadzáró lett. Mire beindult volna, véget is ért.
Ezzel le is lehetne zárni amúgy a sorozatot, most már látják a bentiek is, hogy mennek a dolgok, fel vannak készítve, helló. :D

A The 100 a tavalyi év csalódása számomra, gyakorlatilag semmi sem fut hasonló témában, ami értékelhető lenne. The Strain viszont mókásan fasza, úgyhogy annak én is várom a folytatását.

(#7261) .LnB


.LnB
titán

Aludtam egyet a részre, átgondolva sem tetszett jobban. De rájöttem, hogy velem van a baj. Vártam valami durva katarzist végre, valami nagy dolgot. Reménykedtem, hogy most majd odab*sznak a végén. Erre "semmi". A rész elején rögtön ez jutott eszembe. Gondoltam magamban csak igazuk lesz azoknak akik úgy gondolták, hogy az Morgan holteste. Furcsa lett volna ha egy évadon át "belengetik" a karaktert aztán az első értelmes jelenetében kinyírják :) Morgan karaktere nagyon fasza, kell, és remélem állandó lesz. Hőseink közül pedig remélem irtanak párat, mert sokan vannak, és sok a sallang, töltelék karakter. Szóval, a rész jó volt, egy király kis rész. De ez évadzárónak édes kevés. A problémám a következő. Ha kihagyták volna a sok semmire való jelenetet, ha a második részt valami értelmes, történésekkel tele epizódként kaptuk volna meg, nem pedig egy hallucinációként. Akkor lehet maradna idő a valódi sztorira. Annyira sok a felesleges hülyeség, és itt nem a karakter drámák kifejtésére, felépítésére gondolok. Én kicsit előreszaladtam és utána néztem, hogy a képregény szerint mik lesznek még, és azt vártam. Annyi jó dolog van még hátra, és az idő fogy!
És ez a legnagyobb bajom nekem. Az, hogy általában a sorozatszínészek egy adott sorozathoz hét évre írnak alá. Aztán újratárgyalás. Számunkra ez két évadot jelent. Aztán ki tudja mi lesz? Sajnos a színészek elég makacsok, van mikor nem nagyon szeretnének "benne ragadni" egy-egy szerepben. Persze pénzel minden kompenzálható, csak az AMC pedig messze híres a spúrságáról. Aztán ott a spin-off. Rögtön berendeltek két évadot. Vajon azért mert annyira megy a TWD szekere, hogy szeretnének két vasat a tűzben tartani? Vagy azért, hogy bebiztosítsák magukat ha esetleg a hetedik lesz az utolsó TWD évad? Logikus lenne, két évad alatt megpróbálják felfuttatni a FTWD-t és ha bejön akkor nem kell annyira ragaszkodni a TWD-hez. Szóval a legrosszabb esetben két évad van hátra. És ilyen lagymatag tempóban alig mesélnek majd el valamit.
Írtam az elején, hogy velem van a baj, igen, mert ez a sorozat mindig ilyen volt, és ezért szeretem. Csak gondoltam most majd emelnek kicsit e tempón.

Eddig szólt azoknak akik nem akarnak spoilert olvasni, akik nem ismerik a képregényt. Most írok pár dolgot amit csak az olvassa el aki ismeri a képregényt, vagy nem érdekli a spoiler!
Én a börtön utánig olvastam a képregényt, és már ott is feltűnt, hogy sokkal brutálisabb mint a sorozat. Ez nyilván érthető. De nem értem a sorozatban mi alapján döntenek, hogy mit mutassanak be. Mert ugye van mikor Rick kiharapja valaki torkát, aztán megeszik a kannibálok Bob lábát, Noah halála se volt gyenge..stb stb. De sok olyan dolog nincs benne amit én nagyon hiányolnék. Még Rick karját megértem, azt nagy meló lenne minden részben megoldani. Viszont Carl-al amit csinálnak a sorozatban az szégyen. Egy töltelék karakter és ennyi. Ez azért van mert Judith él. Ezt mondjuk nem tudom mennyire lehetne beletenni egy ilyen sorozatba. Nem tudom ezt még "elbírná e a vászon"? Viszont előbb-utóbb muszáj lenne meglépni sajnos. Mert addig szerintem Carl arca is marad ilyen babapofi. :) Glenn halála is várat még magára. Sok olyan dolog ami akkora katarzis lenne a nézők számára, hogy napokig csak a TWD-ről beszélne mindenki. De nem, nem lépik meg, inkább csinálnak hallucinálós meg távolba merengős részeket... :S Azt is bánom, hogy a Terminus szál ennyire gyorsan, és kapkodva lett lezárva :( Egyébként a fináléban ez akart lenni a nagy alexanrdiai zombie invázió?! :) Negan meg még sehol...

Nem baj, szeretjük a sorozatot várom a folytatást, de némi "tűzijáték" most már el kellene. ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#7262) enginev3.0


enginev3.0
félisten

ez a kapu nyitva hagyás, a pap cselekedetei, a tudat hogy jön egy újabb csapat akit aztán megint legyoznek, mar kiábrándító.

Nem volt rossz resz, pörgős volt mivel több helyet es szereplőt láttunk, ezzel oldottak meg hogy ne legyen unalmas , a vége meg persze beindult, de lehetett volna több perc is olyan mint a vége

Az a kettő három zombi megy egy vallon lőtt emberre aki érdekes módon túléli hát lyally

De azért kar hogy fél év szünet

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#7263) james001 válasza .LnB (#7261) üzenetére


james001
veterán

Engem is meglepett a vége hogy olyan "semmilyen" lett. Meg főleg az is fura volt hogy Morgan-t is ilyen sokáig "halogatták" mert ugye a képregényben itt már rég velük volt.
Képregény SP
A Carl-os szemkilövős részt nem hiszem hogy meglépik,és nem azért mert brutális,azért mert az még a képregényben is fura volt :D Lehet max máshol csonkítják meg majd. Amúgy most a legújabb számokban Carl áll középpontban már több füzet óta,ha eljut odáig a sorozat akkor lehet ő lesz a főbb szereplő.
Viszont szerintem Negan még csak a 6. Évad végén fog feltűnni,mert amilyen tempóban bontják itt ki az eseményeket,a nagy hordás lerohanás is még csak sok rész múlva fog megtörténni... És nem tudom itt Jessie meg fog-e halni de engine kolléga nem fog örülni az biztos :D

Kirkman amúgy mondta hogy próbálják a képregényt követni de közben mégis átalakítják az egészet,ami nem baj de azért nem kéne ilyen sokáig elhúzni a dolgokat benne...

https://psnprofiles.com/kazama001

(#7264) Woodslave válasza .LnB (#7261) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:R :D minden szavad arany..

Ugyanezt gondolom én is. Egy résznek nagyon jó volt, de évadzárónak nulla. Semmi cliffhanger, őszintén szólva semmi olyan momentum nem volt ami bármi olyat előre vetítene ami miatt októberig ne tudjak másra gondolni.

Nagy rajongó vagyok, de megmondom őszintén idén csak azért nem vártam be minden részt, mert 1. fórumozok, 2. haverral mindig megbeszéljük. 3. nem lenne időm egyben. De az biztos, hogy nem rágom le a körmöm mi lesz a 6.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#7265) mepet válasza enginev3.0 (#7245) üzenetére


mepet
addikt

"Hát persze, 90%-ban semmi nem történt, majd a végén minden félbemaradt, és várhatunk fél évet"
Teljes mértékben egyet értek.

A Glenn-t megeszik a zombik, minekutána kiüti a gyilkosát. Tipikus TWD-s megoldás...

Én Rick helyében megvárnám, míg a főnökasszony férje átalakul, megharapja a főnökasszonyt, majd megölném mindkettőt, és így a puccsban csak véletlen szerepet játszanék. Amúgy tetszett az őszínteségi rohama, lehet, hogy tényleg elégséges lesz.

A fekete sniper nő... Ez tetszett, de az, hogy mit akart a paptól, arról fogalmam sincs...

Most akkor jönnek majd a farkasok? Húha! Majd a régnemlátott fekete ninja szétbotozza azokat is... Mondjuk az tetszett, hogy mit ránevelt a két balfékre. :B
Szerencsére a topicban akadnak képregényolvasók is, így tudni lehet, hogy lesz valamiféle nagy zombiroham a legújabb városkánk ellen. Már csak az a kérdés, hogy a farkasokkal milyen összefüggésben fog ez történni.
Ahogy nézem, ezeket a farkasokat 100%-osan negatív szerepben akarják beállítani. A sztori így uncsibb lesz, mint a governor-féle brigád esetében. Rosszabbak pedig úgy sem lehetnek a saválló kád felett lefejezős csapatnál, így a felfokozott unalom garantált.

A továbbiakban tehát semmi jóra nem számítok...

(#7266) Apollyon válasza .LnB (#7261) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Én viszont nem értek egyet. 16 részt végigszenvedtünk, az első felében ment a csövezés, utána végre gatyába rázódott a sztori. Valamennyire.

Az utolsó rész tartotta az egész évad színvonalát, legalább. Sajnos. Inkább azt kellett volna, hogy minden részben történik valami érdekes, valami új, mert egyszerűen kimeríthetetlen a téma. Szóval nem az évadzárónak kellett volna nagyot ütnie, hanem mind a 16 résznek.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#7267) .LnB válasza Apollyon (#7266) üzenetére


.LnB
titán

Akkor maradjunk annyiban, hogy mégis egyetértesz. Mert én is ezt írtam le máshogy megfogalmazva nagyjából :)

(#7265) mepet

Én is úgy gondolom, hogy ebben a farkasokban nincs elég potenciál eddig. Mondjuk nagyon be se lettek mutatva. De biztos durvák, mert ha jól megfigyeltétek akkor eddig a zombik, jó zombie módjára simán belesétáltak a gödrökbe, karókba, szakadékokba. De a Wolves zenés mutatványa hatására, tök ügyesen megtanultak felmenni a platóra. ;] Ez nem volt gyanús csak nekem? :U

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#7268) Vladi válasza mepet (#7265) üzenetére


Vladi
nagyúr

Akkor ne nézd...

... mindegy is, mert úgyis nézni fogod. ;]

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#7269) enginev3.0 válasza .LnB (#7267) üzenetére


enginev3.0
félisten

ezekben a farkasokban csak az lesz a baj, hogy ilyet mar sokszor láttunk
-governor
-terminus
-es nem jut eszembe hogy volt-e más :D

Szóval jön a rossz győz a jó es kész
Inkább zárják le a sorozatot de azt valami TWDhez illő modon, nem tudom hogy

Ti minek orulnetek? Happy end , drámai, vagy valami örökké tartó elgondolkodtató befejezesnek?

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#7270) Vladi válasza enginev3.0 (#7269) üzenetére


Vladi
nagyúr

Én annak örülnék, ha nézhetném még. :K
Még legalább 2 de inkább több évad lesz. Amíg sokan nézik, addig biztos. Most ez egy kábeles sorozat. Azokat nagyon max 1-2 millióan nézik. Most a twd ilyen 10+ milliós számokat csinált, mostanában "visszaesett" 7-8-ra. Tehát pénzgyár. Nem fogják befejezni.

Egyébként is szerintem jobban illik hozzá a roadmovie jelleg, azokat a nézésért nézzük, nem azért, hogy megérkezzenek.

Egyébként lassan egy alternatív társadalom építkezés is jöhetne, mint a the 100-ban. Igaz, hogy még 2-3 év, mire elkopnak a zombik.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#7271) mepet válasza enginev3.0 (#7269) üzenetére


mepet
addikt

A legjobb befejezés:

Lori megkérdezi: "Where's Carl?"

;]

(#7272) FoxiestFox válasza Vladi (#7270) üzenetére


FoxiestFox
félisten

12 évadig tervezik. Ma láttam egy hírben valahol. Ha igaz, egy medencényi szappant kapunk a vége előtt.

(#7273) .LnB válasza FoxiestFox (#7272) üzenetére


.LnB
titán

Tervezni lehet. A realitása ennek kb. 15%. Addigra a képregényt is megelőznék. Akkor mi lenne?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#7274) FoxiestFox válasza .LnB (#7273) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Az lenne, hogy f*spéppé keresnék magukat rajta. Ez pedig erről szól, nem másról. Úgyhogy én tbb esélyt látok rá a 15%-nál. :D Persze én örülnék legjobban egy 2-3 évad múlva történő normális lezárásnak.

(#7275) enginev3.0 válasza FoxiestFox (#7272) üzenetére


enginev3.0
félisten

Én meg úgy tudtam, hogy a befejező évad jön

(#7271) mepet@ igen, Shane meg bocsánatot kér :D

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#7276) james001


james001
veterán

Oké,elég volt mára a zinternetből ;]

https://psnprofiles.com/kazama001

(#7277) Bad Pritt válasza james001 (#7276) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Amúgy mikor lett a formából ekkora ninja?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#7278) Eliot Anders


Eliot Anders
aktív tag

Carol: "És tisztán kérem vissza ez edényemet." :DDD

(#7279) lnk válasza Bad Pritt (#7277) üzenetére


lnk
aktív tag

Sziasztok

Én is csatlakoznék a klubhoz. :)

Csodálkoztam, hogy eddig senki nem vetette ezt fel :)
Ez a shaloin kung fu amit lenyomot kicsit meglepett majdnem félrenyeltem a chipset :)

(#7280) neko18


neko18
senior tag

Végre egy normális rész végreeeee....Ez nagyon tetszett :)

kdxsv

(#7281) Outlander


Outlander
őstag

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#7282) Woodslave válasza Outlander (#7281) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:C :DDD

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#7283) djculture


djculture
félisten

Sajnos látszik a pénz spórolás ezen sorozaton. Az évadban 50% barátok közt rész volt. Magdianyust megharapták a zombik... Legalább a vége jó volt.

(#7284) tonyrulez


tonyrulez
őstag

Simán hét idézete:
Simply put, there is a vast ocean of shit that you people don't know shit about. Rick knows every fine grain of said shit. And then some.

:DD

4 8 15 16 23 42

(#7285) lnk válasza tonyrulez (#7284) üzenetére


lnk
aktív tag

Ezzel megoldódott a rejtély :DD

(#7286) brownus


brownus
veterán

tényleg ez volt az utolsó rész, hogy megérkezik morgan?? azt hittem ez az utolsó előtti :D hát tényleg elég halovány segglehelet lett...

(#7281) Outlander, nice :D

[ Szerkesztve ]

(#7287) gerii válasza Outlander (#7281) üzenetére


gerii
addikt

Ez tényleg jó! :DDD

(#7288) james001


james001
veterán

Azért ez már durva átverés: [link] :D Annyira jól meg van csinálva hogy pont ezért nem hinném el hogy igazi :DDD

https://psnprofiles.com/kazama001

(#7289) djculture válasza james001 (#7288) üzenetére


djculture
félisten

Biztos csak megvan játszva. Most gondold el legtöbbünk biztos nem szaladgálna hanem feltrancsiroznánk a statisztákat :) Utána már tényleg halottak lennének..

[ Szerkesztve ]

(#7290) brownus válasza james001 (#7288) üzenetére


brownus
veterán

nagggyon gáci :D

(#7289) djculture , én meg a nő helyébe képzelem anyámat, aki 67 éves, vallásos nő, fingja sincs ezekről a zombis hülyeségekről, sztem 5x kapott volna szívinfarktust. :) aztán kitudja az első sokk után a a keresztjével szemen szúrná az első "zombit" :D

[ Szerkesztve ]

(#7291) james001 válasza djculture (#7289) üzenetére


james001
veterán

Szerintem ezért szívatnak csak nőket ebben a videóban,a férfiak egyből támadnának :D

https://psnprofiles.com/kazama001

(#7292) brownus válasza james001 (#7291) üzenetére


brownus
veterán

már az gyanús lenne, hogy tök üres a metrókocsi... :)

(#7293) twine válasza james001 (#7291) üzenetére


twine
addikt

Régen a Dózsa György úton volt "Holland vidámpark" ahol volt egy kva sötét kastély....amiben egy kbsztt törpe ijesztgette a nagyérdeműt maszkban...
Haveromék komolyan thai boxoltak ....amikor eléjük ugrotta törpe, azonnal kiütötték reflexből...
Aztán (akkor még sulis voltam) az osztálytársam ugyanezt elmesélte az ő brigádjával...(úgy hogy nem is tudott az esetről)
Pár nappal később ki volt írva a kastély bejáratára, hogy :
"Kérjük ne bántsák a statisztákat" :DDD :DDD

Egyébként nekem is az ugrott be hogy tuti rendezett jelenet,,,ilyen lassan mászik felém az a valami...azonnal taposnám a fejét :U
De abban is lehet valami, hogy az idősebb nők másként viselkednek...
nem tudom.....

(#7294) enginev3.0 válasza james001 (#7288) üzenetére


enginev3.0
félisten

Nem is rohadékok :D

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#7295) Dyrtyho


Dyrtyho
senior tag

Index interjúja a kellékes John Sanders-el :DDD :DDD

best regards, egy fórumozó blogger

(#7296) twine válasza Dyrtyho (#7295) üzenetére


twine
addikt

:R

(#7297) mark!


mark!
őstag

Én csak most kezdtem el nézni, de jobb mint a Trónok Harca. 1.évadot végig izgultam, a kezdem majd el a 2. Évadot. Daryl végig ilyen kemény?

>

(#7298) james001


james001
veterán

Évadkritika: The Walking Dead – 5. évad

https://psnprofiles.com/kazama001

(#7299) mepet válasza james001 (#7298) üzenetére


mepet
addikt

Vicc.
Pozitívan értékelték a kormányzó felbuukkanását. Szerintem az volt az évad legnagyobb baklövése, egy dallaszos szamanta-féle álom szintjére züllesztette a történetet...

(#7300) Woodslave válasza mepet (#7299) üzenetére


Woodslave
nagyúr

:K ja teljesen felesleges oda nem illő dolog volt. Ty-nak volt egyáltalán közelebbi találkozása vele? :F

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.