Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-10 12:19:08

LOGOUT.hu

Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3501) pilota válasza Ponge (#3500) üzenetére


pilota
tag

Nemtudom én a Belkin még annak elenéreis ajánlom bárkinek aki szünetmentest akar venni.Jó utolag belegondolva nem arra letek ezek tervezve,hogy ha leég a trafó és töbmint egy orán keresztül zárlatot csinál birják de hálistenek lassan ugynézem jólessz a készülékem.Ezt lehet legaláb javitani a panelok elöl 2 panel van ami az áramot vezérli szétlehet venni öket minden tüzösarus kivéve a vilany bekötéseket az a 6 vezeték.Akumlátort az enyémbe megérdeklödtem ma az 4 ezer forint szerintem akkor jó egy szünetmentes ha elromlik javitható akumlátor olcso és sokat kibir.Amit irtam akumlátort jó 15 percig van áram.Ha kevés az akuban a feszültség automatikusan kikapcsolja a gépet mielött teljesen lemerülne az akumlátor. enek a fajtának normár 220-as dugoja van. tehát a táp az eredeti kábelen kapja az áramot nekemmég minden gépel müködött nem variált a különbözö tápok közt.

[ Szerkesztve ]

(#3502) Ponge válasza pilota (#3501) üzenetére


Ponge
csendes tag

Igen, de itt főleg a ki/be kapcsolással (Inrush Current) van gond, meg a szünetmentes által leadott áramformáról.

(#3503) pilota válasza Ponge (#3502) üzenetére


pilota
tag

Nemtudom álltalában aztkell nézni,hogy a szünetmentes nagyob kapacitásu legyen mint a tápegység ha pl a tápegység 400W-os akor a szünetmentes legyen 500W-os nekem még nemvolt vele gondom.jó de mondom én olyant használok ami nem a három dugvilás verzió hanem a normár dugos nemtudom a 3 vilásnál befolyásol-e valamit.

(#3504) Cobra. válasza Ponge (#3500) üzenetére


Cobra.
őstag

Kb minden 2. oldalon le van írva, hogy jó hozzá, csak a régebbi Delta beles tápok nem mennek UPS-sel együtt.

(#3505) Archer


Archer
őstag

Üdv!

Valakinek sikerült beüzemelni valamelyik régebbi Powerchute Business-t Win7-en? Mert a 8-as a gagyi webes felületével elég gáz.

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#3506) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Egy APC Back ES BE700G-GR UPS-hez szertném telepíteni Win7 x64 OS-re a Powerchute alkalmazást.

Az UPS mellett csak egy "telefonzsinór" féleséget találtam. A UPS-en az adatport viszont RJ45-ös ethernet csatlakozó. Viszont hiába kötöm össze sima hálókábellel vagy crosslink kábellel a gépet és a UPS-t, nem látja a telepítő.

Ezt a képernyőt adja csak hibának:

Milyen kábelt kellene használni, illetve egyáltalán működőképes-e win7 x64 alatt a Powerchute Personal 2.2 ?

A business verzió szintén nem találja, de ez nem is meglepő.

read-only mode on the forum

(#3507) Cobra. válasza AtHoS (#3506) üzenetére


Cobra.
őstag

Sima UTP kábel nem jó, csak az APC saját kábele. Újonnan vetthez kell hogy legyen kábel, már ha van monitorozó csatlakozó a készüléken (a 700-ból evileg csak ilyen létezik). Ha hiányozna, akkor menj vissza a boltba ahol vetted. Telefonkábel szokott lenni hozzá, mert van telefonvédelem is rajta.

(#3508) AtHoS válasza Cobra. (#3507) üzenetére


AtHoS
nagyúr

"Újonnan vetthez kell hogy legyen kábel, már ha van monitorozó csatlakozó a készüléken (a 700-ból evileg csak ilyen létezik). Ha hiányozna, akkor menj vissza a boltba ahol vetted."

Na, most jól elővettem újfent a szünetmentes dobozát. Kiszedtem minden kis szirszart belőle és feltűnt, hogy a túloldalon mintha dupla falú lenne. És valóban!! :W
Pont ott volt a kábel. Én meg a másik oldalon nyitottam fel a dobozt és csak kicsúsztattam a szünetmentest belőle. A sok papír meg a telefonzsinór egyben kicsúszott és nem is tűnt fel, hogy a túloldalt még esetleg lennie kellene valaminek.

Na nézem is, mit mutat a kábellel :)

Kösz a segítséget :R

read-only mode on the forum

(#3509) gezatata


gezatata
aktív tag

sziasztok

segítség kellene:
egy jó minőségű szünetmentesítőt szeretnék vásárolni, egy 700W táp elé.
kérlek ajánljatok párat

Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.

(#3510) Petrisz


Petrisz
tag

Ezen az aPFC/pPFC kontra elérhető árú nem színuszos jelet adó UPS kompatibilitási kérdésen eléggé le vagyok akadva. Nálunk szar az áram, simán vannak olyan időszakok, hogy hetente 1 órára elmegy az áram. 15-20E-t megér alapon vettem egy UPS-t, és a régi pPFC-s tápom el is volt vele. Most új gépet vennék, de az elmúlt években már mindenhol szintecsak aPFC-s tápok vannak. Most vagy dobhatom ki az UPS-t az áramkörből, és barátkozhatok meg a gyakori áramszünetekkel járó szokásos adatvesztésekkel, vagy vehetek APC Smart UPS-t. Nézte a SOS UPS oldalt is, még a felújítottak is csillagászati áron vannak. Pl. 700VA 35.000-ért, és akkor ez ugyenem új, hanem felújított. Komolyan bosszantó, hogy csak egy rahedli pénz lehet a megoldás, vagy a nálunk tényleg reális fenyegetést jelentő adatvesztések bevállalása. A másik vicc, hogy ma már minden géphez az eladók 500-700W-os tápokat ajánlanak, ami totál nonszensz, mert egyszerre ennyit extrém gépek vesznek csak fel, egy adott felhasználási mód mellett nem minden alkatrész jár egyszerre csúcson, egy wattmérővel egy mai gépet meghajtva is meglepően alacsony értékeket olvasni...

[ Szerkesztve ]

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#3511) Petrisz válasza Fauszt (#3482) üzenetére


Petrisz
tag

No igen, és a végén esetleg kiderül, hogy az FSP táp oldalon szinte csak APFC-seket gyárt, amiket a maga gyártotta UPS-ek se bírnak. Tényleg, a bal herémet megnyalhatják a táp- és UPS gyártók egyetemben az áramszolgáltatónkkal...

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#3512) Cobra. válasza Petrisz (#3511) üzenetére


Cobra.
őstag

Mutass nekem egy tesztet, ami szerint nem megy egy FSP táp együtt egy közepes minőségű szünetmentessel.
Mondanám, hogy kérdezz, mielőtt hülyeségeket írsz, de jobb lenne, ha nem kérdeznéd meg, hanem visszaolvasnál 1-2 oldalt, mivel havonta legalább egyszer el kell magyaráznunk, hogy hogy működik a dolog.

(#3513) Petrisz válasza Cobra. (#3512) üzenetére


Petrisz
tag

Hello, köszi a választ! Akkor csak annyi van, hogy jobban túl kell méretezni az UPS-t? Nekem most egy régi pPFCs FSP 350W-os tápom van, de az új konfigomba nem biztos, hogy átenném... Volt most valami gyanús elhalálozás a gépben, és lehet, hogy a táppal van valami. A másik, hogy tervezek olyan mini fájlszervert összerakni, amelyik külső tápos, szóval ilyen kis adaptere van, mint a laptopoknak, és a házba már eleve 12V DC megy be. Valami bőven 100W alatti teljesítményű lesz a megoldás. Valaki írta, hogy trafót nem szabad UPS-re kötni, mert túlmelegszik. Mi sámít trafónak? UPS-re köthető ilyen külső tápos gép?

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#3514) scope2007


scope2007
addikt

hello!

kérdésem az lenne, hogy egy ilyen szünetmentest megérné vennem, és hogy jó-e?
FSP EP850 [USB CSATLAKOZÓ: Igen ]
cooler master 850 silent pro mögé menne

CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii

(#3515) Petrisz


Petrisz
tag

Sziasztok! Egy eléggé alacsony teljesítményű géphez keresek táp+szünetmentes kombót. Majdnem 100% biztos vagyok benne, hogy egy 300W-os táp is akár elég, de valahogy ebben a teljesítmény kategóriában kábé inkább csak Kodegány van csak. Ti milyen olyan tápot javasoltok, amivel egy kváziszínuszos szünetmentes is elmegy?

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#3516) Cobra. válasza Petrisz (#3515) üzenetére


Cobra.
őstag

FSP 300 vagy 350PNF. Ezek passzív pfc-sek, ezért a leggagyibb szünetmentessel is elmennek, cserébe a hatásfokuk nem a legjobb. Egy -60APN-nel jobban járnál, normális szünetmentessel elmegy az is, viszont nem nagyon találtam 400W alattit.

[ Szerkesztve ]

(#3517) Petrisz válasza Cobra. (#3516) üzenetére


Petrisz
tag

Köszi! Esetleg a meglevő FSP Bluestorm 350W táp felújítása?? A mostani 400VA-s Belkinemmel jól megvannak.

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#3518) Cobra. válasza Petrisz (#3517) üzenetére


Cobra.
őstag

Mennyi idős, vagy van valami baja, hogy fel kell újítani? A PNF-nél biztos jobb lenne valamivel, a 80+ -os APN-nél viszont nem.

(#3519) Petrisz válasza Cobra. (#3518) üzenetére


Petrisz
tag

A vinyóm elhalálozása kapcsán keveredett gyanúba ez a táp, de kiderült közben, hogy egy szériahibáról van szó, és nem a táp okozta. A Bluestorm csere ott merült fel, hogy upgrade-elem a 2003-as gépem, a táp már öregecske, és én meg tudom, hogy fontos a jó táp. Mennyi egy ilyen táp élettartama?

''Magad légy az a változás, amit a világban látni szeretnél'' (Mahatma Gandhi)

(#3520) Cobra. válasza Petrisz (#3519) üzenetére


Cobra.
őstag

7 év nem kevés, ott már érdemes lehet lecserélni. Ha gondolod elviheted szerelőhöz, hogy nézze át, de szerintem nem éri meg a felújítása, ha egyszer kapsz jobbat 8-9e Ft-ért.

(#3521) Játékos


Játékos
addikt

Sziasztok!
Egy szaki véleményét/segítségét szeretném kérni. Van nekem egy APC
SMART-UPS 600-as szünetmentesem. Vennem kell egy akksit, ami nem belevaló, de azzal szeretném tölteni. RT1270-es való bele, és van is benne kettő, használom is rendesen a tápot. Amit töltenie kéne pluszban, az pedig egy RT1245-ös. Arra gondoltam, hogy az egyikkel, ami a tápban van, bekötném párhuzamosan, és kész. Működhetne ez így, vagy felejtős? Ha nem jó, akkor pedig kérnék olcsó tippet, hogy mivel tudnám tölteni.
A táp pontosan ILYEN.
Köszi szépen.
:R

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#3522) Játékos válasza Játékos (#3521) üzenetére


Játékos
addikt

:U

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#3523) mno válasza Játékos (#3522) üzenetére


mno
tag

szia

Nem biztos hogy jó ötlet, teljesen ugyanolyan 2db 7AH akku sorba van kötve, és egyikre rákötsz egy lemerült 4,5AHásat, feszültség viszonyok kicsit megvátoznak, nem fele-fele lesz a két pakkon, biztos nem lenne jó hatással lenne eredeti 7AH akkukkra. Valami ilyesmiben gondolkozz inkább. üdv

Joe

(#3524) Játékos válasza mno (#3523) üzenetére


Játékos
addikt

Köszönöm a választ! Annyit olvasgattam, hogy nem szabad ezeket a zárt akksikat nagyon erős árammal tölteni, mert hajlamosak kidurranni. Amit nekem kell töltenem majd, az 4500 mAh. Ehhez melyik töltő illene? Ha jól emlékszem, akkor 1/10 áramerősséggel ajánlott tölteni. :U

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

(#3525) mno válasza Játékos (#3524) üzenetére


mno
tag

12V 600mA-es elég hozzá. Írja akku oldalán amúgy mennyi a maximális töltőáram amivel lehet tölteni, 1,2-1,6A között szokott lenni 4,5AH akkuk esetén. üdv

Joe

(#3526) wwenigma válasza wwenigma (#3484) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Valakinek nincs valami jo 5lete az elozo problemamra? usb->Com konverterrel sem mukodott... :W

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#3527) csonti07


csonti07
tag

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni h az alábbi szünetmentesek közül
APC BE 400-GR
APC BE 550-GR
Eaton 500VA
Eaton 625VA
Ti melyiket ajánlanátok vagy esetleg egy másikat ugyanebben a kategóriában. a tápom egy lc power 550

(#3528) Cobra. válasza csonti07 (#3527) üzenetére


Cobra.
őstag

A tápból ítélve nem lehet nagy fogyasztású géped, az APC BE-550GR megfelelő választás lesz. A 2 Eatonra nem írtál típust, de a teljesítményjelölésük alapján régebbi típusok.
A 400-as inkább csak kiegészítőnek jó, vagy max alacsony fogyasztású irodai géphez/nettophoz.

(#3529) Kvazár


Kvazár
őstag

Sziasztok!

Nekem egy APC 650-es szünetmentesem van, és az a gondom, hogy nem bírja már el a gépemet. Ez több okból is adódhat, mert már elég régi is és mert combos gépem van.

Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet csinálni, hogy veszek pár riasztó v. bármilyen más aksit, és azokat úgy kötögetem, hogy feszben azonos legyen a mostanival, de mAh-ban jóval, sőt sokkal nagyobb legyen? Ezt a szünetmentes táp elektronikája elbírná szerintetek?
Az APC tervező oldala szerint min. 1000-es szünetmentes kéne, de annyit nem akarok költeni.

Az elektronika azért fogós kérdés, mert 1, hogy nagyobbak az aksik, mint amire tervezték, de a terhelése is kb. 1.5x-e lenne a végére. :F

Valaki, 5let, tapasztalat?

Ha nem ebben a topciban kellett volna ezt megkérdezni, akkor bocsi, és adnátok egy linket egy idevágóhoz?

Eladó cuccaim: -

(#3530) mno válasza Kvazár (#3529) üzenetére


mno
tag

szia!

Hiába kötsz akkukat párhuzamosan, nem fogja elbírni a gépedet ez a szünetmentes ha eddig sem bírta. Mivel a szünetmentesednek a kimeneti teljesítménye a kevés, kicsi az invertere mostani gépedhez, ez a szűk keresztmetszet, nem a benne lévő akku..

üdv

[ Szerkesztve ]

Joe

(#3531) Kvazár válasza mno (#3530) üzenetére


Kvazár
őstag

Hát már régi darab, megvan vagy 9 éves. Így szerintem az aksi tuti tropa.

Ezért gondoltam azt, hogy párat veszek össze kötögetem, és hátha. 1-2 helyen láttam már olyat meg hallottam is róla, de nem tudom működött is-e vagy csak a sorsot kísértették.

Hát igen az inverter a nagy gond az bírná-e? :F

Eladó cuccaim: -

(#3532) TMaX


TMaX
csendes tag

Sziasztok!

Nemrég vettem egy új FSP EP 850-es UPS-t, csak most jutottam oda hogy beüzemeljem.
Nem kötöttem még rá semmit csak töltésre raktam fel de 90% töltöttséget írt ki. 95%-ig néztem aztán mentem aludni és úgyhagytam estére, gépet kikapcsoltam amihez az usb-n keresztüli monitorozást kötöttem. Reggel kapcsolom be a gépet és nézem megint 90%-on van, aztán vártam míg 91% lesz aztán megint kikapcsoltam a gépet de megint visszaállt 90%-ra a töltöttség kijelzése és kezdte megint tölteni a progi szerint. Aztán találtam a ups hátulján egy reset gombot nyomkodtam de semmi nem történt. Ami még érdekes hogy a programnak elvileg ki kéne jeleznie a UPS belső hőmérsékletét de nem ír ki oda semmit csak ki van húzva. Erős a gyanúm hogy hibás lenne a UPS? Éget szagot nem érzek a szellőző nyiláson keresztül, rákötve még nem volt semmi. Viszont érdekes amikor vettem(iPON), már fel volt bontva nem volt rajta fólia.

[ Szerkesztve ]

(#3533) Kvazár válasza TMaX (#3532) üzenetére


Kvazár
őstag

Az hogy a fólia nem volt rajta az éppenséggel nem jelent semmit, lehet valaki előtted megnézte és meggondolta magát, és csak így sikerült vissza csomagolni.
Egy normál bolt esetén így is lenne.
De az IPonban sajnos nem ez van. Ott nem nyithatod ki míg nem fizettél, és ezért hagytam már ott rajtuk laptopot, mert egy zárt barna dobozért nem voltam hajlandó fizetni.

Így lehet valaki megvette, visszavitte majd megint eladták. Az ok bármi lehet, elszámolta magát és neki még nagyobb kell, vagy bármi más.

De az is lehet ez soha nem tölti tele csak 90 környékéig, majd csepptöltéssel töltögeti vigyázva az aksira.

Tehát gyanús, de nem feltétlenül rossz.

Na ez egy igazi semmit mondó válasz volt.

Eladó cuccaim: -

(#3534) Kvazár


Kvazár
őstag

Ezekről a szünetmentesekről tud valaki valamit?
Gondolok a minőségre, vagy esetleg tapasztalat, vagy valami jó kis teszt? :F

Centralion Blazer 800
ua. csak fekete
Eaton E series NV800
Pannon Power PRO 2080

Azt gondolom, hogy nem nagy márkák, de rosszak is?

Eladó cuccaim: -

(#3535) Cobra. válasza Kvazár (#3534) üzenetére


Cobra.
őstag

Inkább mondanék rájuk elfogadhatót, de rosszat semmiképpen sem. Trust, AEG és egyéb kínai izéknél jobbak.

(#3536) Bálint85


Bálint85
senior tag

érdeklődnék h az alábbi gépemhez milyen szmentes tápot ajánlotok?
videókari majd ati 5870 lesz benne.
és h milyen márkák a jók?

http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

(#3537) Cobra. válasza Bálint85 (#3536) üzenetére


Cobra.
őstag

Ugye az a CRT monitor nem komoly? Főleg ha 5870-et akarsz.
Mindegy, a géphez elég egy 600VA körüli, a megfelelő márkákat már sokszor leírtuk, nézz vissza kicsit. Egyébként ha tényleg maradna a CRT, akkor azt vagy nem dugod rá a szünetmentesre, vagy nagyobb szünetmenteset kell venned, legalább 700VA teljesítményűt.

(#3538) Bálint85 válasza Cobra. (#3537) üzenetére


Bálint85
senior tag

:R

http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

(#3539) Kvazár válasza Cobra. (#3535) üzenetére


Kvazár
őstag

Thx.

Akkor azt mondod a Trust termékek nem is olyan rosszak? :F
Gondolom, ha árban olyan tetemes a különbség, akkor annak a minőségben, vagy a terhelhetőségben is kéne mutatkoznia.
Vagy egy trust 800-as egyenértékű egy apc 800-sal terhelhetőségben? :B :F

Hiszen tápegységből sem mindegy, hogy enermax 600-asat, vagy codegen 600-asat vesz az ember.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: -

(#3540) zozz12


zozz12
tag

Üdv!
Milyen szünetmentes tápot ajánlanátok 1 számítógéphez (majd 4 magos CPU, 1db VGA, 2db HDD, 400W -os táp stb.) és egy TFT monitorhoz?
Valami olyan kéne aminek alacsony az ára, mégis megbízható. Elsősorban túlfeszültségvédelemre (áram, koax, internet) és "elektromos áram javítására" (elektromos zajok kiszűrése, fesz és áram ingadozások javítása, stb.), persze szükség esetén áthidalásra is. Hosszú távra kéne, ezért jó lenne, ha az aksi cserélhető lenne.

:R

[ Szerkesztve ]

(#3541) Kvazár válasza Kvazár (#3539) üzenetére


Kvazár
őstag

Az hogyan tudom megállapítani, hogy egy aksi rossz-e?
Tegyek egy 600 VA-es mögé 6 db 100-as izzót, és ha elbírja ok, ha nem, nem?? :F

Az APC selectora szerint ezek lennének a nekem valók:
APC BACK-UPS RS 800VA 230V
APC BACK-UPS RS 1500VA 230V + (1)BR24BP Battery Unit
APC Smart-UPS 1500VA USB & Serial 230V

Tudja valaki ezekben milyen aksi van? (V, Ah)

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: -

(#3542) Cobra. válasza Kvazár (#3539) üzenetére


Cobra.
őstag

Olvasd el mégegyszer amit írtam :)
Trust, AEG, egyéb olcsó akármi nem sokat ér.
Akkuteszt nem egyszerű, pl az izzó állítólag máshogy terheli a szünetmentest, mint egy PC, szóval azzal nem lehet mérni.

[ Szerkesztve ]

(#3543) Kvazár válasza Cobra. (#3542) üzenetére


Kvazár
őstag

Hát jah, az izzó cos(fi)-je tök más mint egy kapcsoló üzemű tápnak.

De amit kérdeztem APC-ket, csak puszta kíváncsiságból tudja valaki, hogy milyen aksi van bennük?
Az én APC-mben 12 V és 11Ah-ás, és érdekelne, hogy azokban másmilyen az aksi van, vagy az inverter az amiben különböznek.

Jah :B Most olvasom megint :B :B
Tehát amiket mondtál márkákat az az alja (mint gondoltam is elsőre.).
Amiket meg én mondtam, bár nem a legalja, de hát...
Csak vajon akkor azok elfogadhatóak, vagy olyan gyilkosok, mint egy codegen táp?
Jah és vajon terhelhetőségben egy APC-vel egyenértékűek? :F
Nem minden az amit ráírnak.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: -

(#3544) jilian


jilian
addikt

Van egy ilyenem:
APC Back-UPS ES 700VA BE700GR
és most egy 520HX van rádugva, (+tv, monitor stb.)
mekkora tápot bír még el?
Vagyis ha tápot cserélek EZT is kell? :U

(#3545) Cobra. válasza jilian (#3544) üzenetére


Cobra.
őstag

A szünetmentesnek továbbra sincs sok köze a táphoz (illetve minimális a kompatibilitás szempontjából), az számít csak, hogy mennyit fogyaszt a géped.

(#3546) DJ.Gróf


DJ.Gróf
aktív tag

Segítséget kérnék!

Linux alatt szeretnénk megtalálni egy olyan beállítási lehetőséget a Powerchute Network Shutdown szoftverben, ahol lehet állítani, hogy a szerver lekapcsolja e a szünetmentest is leállás után.

Konkrétan a lényeg az lenne ,hogy ne kapcsolja le.

Ha esetleg használja valaki ezt linuxon, nagyon megköszönném a segítséget.

Üdv.

(#3547) jilian válasza Cobra. (#3545) üzenetére


jilian
addikt

405 W-ot ír 17 percre....
Gondolom ha több a fogyasztás arányosan csökken ez az idő.
Vagyis "tökmindegy", h mekkora táp (fogyasztók) van csatlakoztatva.
Ez a kompatibilitás....miben nyilvánul meg?

(#3548) Geri86


Geri86
csendes tag

Hali!
Érdeklődni szeretenék hogy Mustek PowerMust 600 USB szünetmenteshez hol tudok akkumulátort venni és mennyiért kb? Aki tud kérem segítsen.

(#3549) Frenky89


Frenky89
őstag

Hi!

Chieftec ATX-410-212 vs. APC Back-UPS CS 350 vagy más Back CS-ekkel van tapasztalata valakinek?

(#3550) Cobra. válasza Frenky89 (#3549) üzenetére


Cobra.
őstag

Nem fog menni. Illetve nagyobb kapacitású szünetmentessel egy nem túl nagy fogyasztású gép fog menni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.