Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9204) Ghoosty válasza oxox (#9202) üzenetére


Ghoosty
őstag

Ha neked ling ellen már van 1 stalkered, akkor lehetne helyette simán 2 zaleot ami jól pozicionlva simán fog 6 linget. Csak szólok, hogy a stalker countere pont a ling, tehát ellene kihozni, elég nagy butaság.

Kiegészítő védelemnek egy-két cannon az teljesen rendben van, de egy rakást legyártani, az már nem igazán. Rush ellen pont azt kell csinálni, amit említettél is. Szűk kijárat, oda rakni hold positinnel egy vagy 2 zaelotot és már meg is van fogva.

Másik ligába akkor rak át, ha tartósan vered a nálad erősebb ellenfeleket. Tehát adott ligában tartósan 50% felett van a win rate-ed.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.