Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1351) Coyote2000 válasza South Velen (#1350) üzenetére


Coyote2000
őstag

A recseges hardverhiba lehet, nekem nem volt ilyen gond.

Az mp3 szoftverfrissitessel orvosolhato, illetve a szabvanytol eltero kodolasu mp3-akat nem tamogatja, ami teljesen jogos. Ilyen esetben ujra kell konvertalni, vagy .aac-ben kell feltenni.

Az akku tenyleg szar, de a Nokia forumon kaptam egy tippet:
veszel egy BL-5C akkut, es egy szikevel lefaragsz a muanyagbol, ami az erintkezoknel van. Ez kb 10 perces melo. Utana bele fog passzolni a 6300-ba.
Ezzel +150 mAh-t nyerunk, es teljesen biztonsagos a dolog.(persze mindenki a sajat felelossegere mokazik)
A srac akivel beszeltem most teszteli, elmondom nektek is a tapasztalatat, ha erdekel. Ha bevalik, en is megcsinalom!

Aki emlexik a 3310-esekre, ahol a 900 mAh NiMH akkut csereltuk 1000 mAh Li-ion-ra, az tudja hogy mit jelent +100mAh...

(#1352) Attys válasza South Velen (#1350) üzenetére


Attys
csendes tag

Akkor a "túl sok hibája van" csak barokkos túlzás volt... :D

Kinek mi a fontos, részemről mondjuk telefonálás az elsődleges. A recsegés érthetően zavaró hiba, de ha az ember nem az ecseri piacon veszi akkor gariban javítják.
A fényképező, MP3 lejátszó, FM rádió, SnakIII, mobilnet, mind olyan dolog ami részemről akár hibás is lehet, sosem fogom észrevenni. :)
A készenlét nálam kereken 1 hét. Persze nincs a fülemhez ragasztva a teló... de nekem tökéletesen elég ez az aksi.

Nekem ez a dizájn nagyon tetszik, ezért választottam.

(#1353) dussy válasza Attys (#1352) üzenetére


dussy
őstag

Gariban javítják- 14napig!!!! :(((

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#1354) Zsolto válasza Attys (#1352) üzenetére


Zsolto
őstag

Hú, az egy hét nagyon komolyan hangzik, szóval kérdeznék:

Nekem a BT állandóan be van kapcsolva, és egyelőre arról sem mondtam le, hogy az óra+dátum mindig látsszon halványan a kijelzőn (alvás üzemmód vagy mifene a neve).
Gondolom, ezek is fogyasztanak valamit -- neked ezek is biztos ki vannak kapcsolva, ugye?

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1355) Coyote2000 válasza Zsolto (#1354) üzenetére


Coyote2000
őstag

ja, meg gondolom estétől reggelig kikapcs...

(#1356) Attys válasza Zsolto (#1354) üzenetére


Attys
csendes tag

Kijelzővédő ki, Energiatakar. mód be, Alvás mód be, BT ki (csak autóban van "BE"), Aktív készenlét be. Éjjel nappal be vagyok kapcsolva, csak leteszem rezgőre, ha alszik a gyerek. Összes hívás 01:57:24. Kb. 2 hete vettem (az utolsó munkás szombaton hozta a Pannonos kapcsolattartó, szóval mint említettem, nincs a fülemhez nőve. Az átvétel utáni másnap (vasárnap) használtam csak az FM rádiót, hogy kipróbáljam. Kipróbáltam mit csinál a földgömb ikonos letöltések menü vagy mi a neve :) aztán mikor láttam, hogy éled a kapcsolat kapcsoltam is le, mert nem kötöttem net szerződést, s nem akarok meglepődni a hónap végén. :(
Remélem a fenti paraméterekkel be tudod kalibrálni, mire elég az aksi. Én mondom azt kaptam amit elvártam, egyedül a csengés lehetne hangosabb.

(#1357) Zsolto válasza Attys (#1356) üzenetére


Zsolto
őstag

igen, valami ilyesmire számítottam, köszi a részletes beszámolót!
Sajnos én nem bíííírom megállni, hogy ne élesszem fel azonnal, ahogy rápillantok, olyan gyönyörű az egész, ráadásul (eléggé el nem ítélhető módon ;) MP3-at is hallgatok rajta, fotókat mutogatok a családnak (átméretezem a kedvenceimet 240x320-ra, és többször csak a magam örömére is végigpörgetem őket), játszogatok is, letöltöm a leveleimet, szinkronizálom BT-n az Ótlukkal, szóval ütöm-vágom, adok a testinek, ami belefér :DD
Viszont fizikailag vigyázok rá nagyon.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1358) Viktor0610 válasza Zsolto (#1357) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ezekkel a lelkit terheled, a testi fenyítés a fizikai bántalmazás volna -h. a gondolatmenetedet továbbvigyem. ;)

Xiaomi 13T

(#1359) Zsolto válasza Viktor0610 (#1358) üzenetére


Zsolto
őstag

Jogos, teljesen igazad van :)

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1360) Coyote2000 válasza Attys (#1356) üzenetére


Coyote2000
őstag

En is igy hasznalom, max annyi, hogy napi 4 SMS, 10 perc beszelgetes, meg neha csak ugy nyomkolodas a semmiert, mert jol esik nezegetni :DDD 4-5 naponta par perc mp3...

Igy birja nekem kb 3 napig...

(#1361) #59070464 válasza Coyote2000 (#1360) üzenetére


#59070464
törölt tag

Ez nagyon rosszul hangzik. :O Alig használod a telót és behal 3 nap alatt. :(

Lenne egy kérdésem egyébként. Egy Sennheiser CX300 (jobbfajta "agybadugós" füles) vajon h szól ezzel a 6300-val? Tudom kicsi a memória, de lehet bele venni 1GB-os microSD kártyát (alapból is kéne vmekkora, mert alapból marha kicsi). Szóval jól szól? Nem vagyok otthon a zenélős telókba, viszont van hozzá fülem. De volt iPod Nano-m, lenne viszonyítási alapom. :) Most viszont nincs iPod-m, de nem ártana vmi rövidebb-hosszabb távon. Pld egy ilyen teló. Számomra rondák azok a telók, amiken ott van a play gomb és stb. túl komolytalan számomra :D és NEM akarok vele megbántani semmit, mert mondom mégegyszer, h ez az én saját véleményem. :)

Gondolom, ha hallgatnék vele mp3-t is utcán (CX300-al), gondolom egy délután lefog merülni? :F

(#1362) Zsolto válasza #59070464 (#1361) üzenetére


Zsolto
őstag

Azért ennyire nem rossz a helyzet, ha mp3-at hallgatsz, lekapcsolja a kijelzőt, és úgy egyáltalán nem fogyaszt sokat. Én csak a saját fülesével hallottam még, azzal elég celofánhangja van, de azért ki lehet bírni. Tuti, hogy egy jobb fülessel jobban szólna, a hangchip biztosan jó benne, mert nem torzít. Persze azt mondják, az iPOD-ok hangja vetekszik a Walkman SonyEricssonokkal, úgyhogy lehet, hogy még a jó fülessel is megalkuvás lesz.
Én aktívan hallgatom mp3-lejátszóként, és zsebben is jól lehet kezelni a navigombbal és az aktív desktoppal, csak picit meg kell tanulni, hogy melyik gomb mit csinál.
Amúgy nekem mérsékelt igénybevétel mellett sem volt még olyan nap, hogy másnap estére ne lett volna szinte csontra merülve.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1363) Coyote2000 válasza Zsolto (#1362) üzenetére


Coyote2000
őstag

Nekem van viszonyítási alapom. MP3 lejátszóként Sony Walkman-t használtam, sokat használtam iPod Nano-t, és van a családban Sony Ericsson Walkman telcsi is...

Aztán áttértem a telcsis mp3 lejátszásra, hiszen mégiscsak egyszerűbb egy készüléket cipelgetni... Nokia 6680 egy x@r volt ezen a téren, a Motorola L7-esem (iTunes-szal és gyári fülessel) messze lekörözte.
Biztos vagyok abban, hogy a 6300 szól akkorát, mint a Moto L7, viszont a gyári füles felejtős... A hang tisztasága megfelelő, a hangszínszabályzó ugyan komolytalan, de mégis jól működik - szerintem ha az audio adapter megfelelő minőségű, nem kelt zajt, akkor a Sennheiser jót fog szólni vele.

Tervezem hogy megpróbálom az adaptert, ha beválik akkor egy Sony MDR-XD200-at hajtok meg vele :DDD Kicsit buci egy telefonhoz, de az élmény a lényeg...

(#1364) Zsolto válasza Coyote2000 (#1363) üzenetére


Zsolto
őstag

Úgy tudom, a Sennheiser CX300, amit NewmanHD akar használni vele, 2,8-as Jack-dugóval rendelkezik, így még adapter sem kell hozzá, és az a füles is a legjobbak közé tartozik. Esetleg gondolkozz el rajta te is, dupla előny, nem kell adapter és pici is. Persze nekem is megfordult a fejemben, hogy rákötöm a 6300-ra a Sennheiser HD5400 Reference II fejhallgatómat, na azzal még Bronxban is egyből bevennének a csapatba :D

Valami szöget ütött a fejembe, amint újraolvastam a tesztet:

Azt írja Bog mester, hogy a telefonra, ami nála járt, 8 témát pakoltak. Nekem csak a Nokia, a Pannon, a Noir, a Beach Huts és a Hide&Seek volt fenn, hiányzik az egyik képen látható Balloon és a Motion Light is. Ezek letölthetők valahonnan ingyen, vagy elküldené nekem őket valaki? Előre is köszi :)

[ Szerkesztve ]

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1365) Zsolto


Zsolto
őstag

Megint én, bocsi.

Ma vettem rá egy Brando Ultra Clear fóliát a Speedshopban, teljesen korrekt, ugyanolyan fazonja van, mint a gyári fóliának, remekül passzol, talán picit kisebb annál, de ez csak jó, mert sehol nem lóg le körben, így nem tud beleakadni sem a zsebem belsejébe például.

Aztán vettem egy Duino (utángyártott) szivargyújtós töltőt is, na ezzel már van gondom. Tölteni tölt, bár a dugója mintha nem menne be elég mélyre. Ez még hagyján, de ha a Tartozékok menüben beállítom, hogy Töltő-nél a világítás mindig be legyen kapcsolva, akkor az eredeti hálózati töltőjével szépen égve is marad a világítás, ezzel a Duino szivargyújtós cuccal már nem. Tölt, de szépen elalszik, hiába állítom be, hogy ne kapcsoljon ki. Erről tudtok valamit? Az eredeti Nokia töltő tud valami varázsigét?

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1366) Coyote2000


Coyote2000
őstag

Ja hogy nem is kell adapter? Na, ezt nem tudtam! Akkor várom a tapasztalataitokat, hátha beruházok egyre én is :DD

Titeket nem idegesítenek a hülye rövidítések, amivel a Nokia telerakja a telefonokat?
Pl. Üzenetek helyett Üz.kezelés.
A legviccesebb menüpont a Beállítások/Konfigurációs beállítások-ban van:
- Alap. kon. beállítások
- Alap. akt. alk.-okban
- Elsőd.h.férési pont
- Csatl. a szolg.hoz
- Szem. konf. beáll.-ok

:DDD
Bár ez nem is vicces, hanem inkább nevetséges... Miért nem scrollozza a hosszú szövegeket, mint a Samsung, vagy legalább tördelné... úgyis feleslegesen nagy sorközöket hagytak, és a normál méretű betűk is bazi nagyok, pl. egy Sony Ericssonhoz képest. Ugyanakkor a főmenüben az ikonok alá kis hangyafaszányi karakterek kerültek...

Nem tudom ki tervezi ezt a Nokiánál, de "kiváló" érzéke van hozzá. :( Egy 240x320-as kijelzőt sokkal jobban ki lehetett volna használni.

[ Szerkesztve ]

(#1367) #59070464


#59070464
törölt tag

Zsolto: Én csak a saját fülesével hallottam még, azzal elég celofánhangja van, de azért ki lehet bírni.
Az idők során rájöttem, h ha veszek bármilyen zene kütyüt és adnak hozzá egy fülest, az általába kukába való. 500-1000 Ft-os darab. Nem vagy egy nagyképű fajta, de élő példája ennek, az új, mostani generációs iPod Nano-k, amik pár hete jelentek meg. Volt hozzá szerencsém, vele a fülhallgatójával, hát az pld. rém rossz volt. Semmi mély, nem sorolom... Fülest tuti vennék a 6300-hoz (amúgy még a 6300 se tuti, de nagyon a listám elején van :B )

Zsolto: Tuti, hogy egy jobb fülessel jobban szólna, a hangchip biztosan jó benne...
Hát remélem!!! Apámnak volt egy 6000 Ft-os 128MB-os mp3/pendrive kombója. Nyugtassatok meg, h ezeknél sokkal jobban szól egy CX300-al. :U

Zsolto: Persze azt mondják, az iPOD-ok hangja vetekszik a Walkman SonyEricssonokkal, úgyhogy lehet, hogy még a jó fülessel is megalkuvás lesz.
Mi lesz megalkuvás? A 6300 hangja CX300-al? De nem inkább az SE Walkman vetekszik az iPod-al? Nem? :P Az iPod az egyik legjobb hangú mp3 lejátszók, mp3 lejátszók táborában. :)

Coyote2000: Biztos vagyok abban, hogy a 6300 szól akkorát, mint a Moto L7, viszont a gyári füles felejtős...
Ez jól hangzik. :) Bár nem tudom milyen az L7-es, mert mondom :) telefonokban egy pancser vagyok. Jó pár napja merültem bele, mert bár még van egy kis időm teló vásárlásra, de ezúttal jól akarok választani. Eddig mindig csak bementem egy boltba, árban és külsőben ami megfelelt, azt hoztam el. Mostmár azért szeretném tudni, h mit is veszek belül. :)

Coyote2000: A hang tisztasága megfelelő, a hangszínszabályzó ugyan komolytalan, de mégis jól működik.
Engem az EQ nem igazán érdekel, nem szoktam vele "elcseszni" a hangot. Van egy jó fülesed, és egy jó forrás (jól a telcsi DAC-ja, aka. "hangchip"), akkor csak elrontom a hangot. :)

Zsolto: Úgy tudom, a Sennheiser CX300, amit NewmanHD akar használni vele, 2,8-as Jack-dugóval rendelkezik, így még adapter sem kell hozzá, és az a füles is a legjobbak közé tartozik.
Pontosan milyen jack van a 6300-on? Nem 3.5-es? :o CX300 tényleg a(z egyik) legjobb füles a 10eFt alatti kategóriában. De valljuk be, vannak azért ennél sokkal jobbak is. :) Egy CX300-t viszont simán megvennék hozzá. Talán telefonhoz picit sok, de lehet késöbb beszerveznék egy Nano-t. Bár ha tök jó lesz a telcsin, akkor nem veszek 2. cucclit erre a célra. Majd meglátom, egyenlőre úgyis mindenképpen telóról kéne zenélnem. :)

Köszi skacok a bő válaszokat, nem tűnök el. Mert a topicot nagyjából olvastam csak át, tervezem az egész részletesen átböngészését és a teszt újraolvasását. Aztán, meg közbe még tuti, h jövök! :))

(#1368) Zsolto válasza #59070464 (#1367) üzenetére


Zsolto
őstag

Persze, nekem is csak azért van még a gyári fülese, mert nem jutottam oda, hogy vegyek hozzá valami mást. A TyTN-emen is adapterrel hallgatok egy Sennheiser MX500-at, itt is gondolkodom a CX300-on. És igen, a 6300-n 2,8-as dugó van.

Igen, úgy értettem, hogy a Nano-hoz képest talán még a CX300-zal is megalkuvás lesz a 6300. De ez csak feltételezés, úgy érzem, nagy hibái nem lesznek a 6300-nak sem.

Megnyugtatlak, a 6000 Ft-os 128MB-os pendrájvnál jobban fog szólni. Legalább úgy, mint egy 7300 Ft-os, 256 MB-os, :DD (vicc vót!)

Tudod, arra jöttem rá, hogy mióta a lakásban, a kocsiban és hordozható cuccon át is csak MP3-at hallgatok, lassan megszoktam a vacakabb minőséget, mindegy, milyen "tökjó" fülessel hallgatod. Nemrég hallottam igazi cd-ről igazi erősítővel igazi hangfalakon igazi zenét, és alig hittem a fülemnek, rég elfeledett élményeket idézett fel...

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1369) #59070464 válasza Zsolto (#1368) üzenetére


#59070464
törölt tag

Hát. :) Faterom pendrive-ját kínból hallgattam. Rémesen szólt. :DD Itthon egy Sennheiser HD580 fülesem van. USB külső DAC-n és egy fülhallgató erősítővel (hivox cuccok). Tudom mi az a hang, de nem is ezt várom el a 6300+CX300-tól. Én csak simán vmi normális hangot szeretnék, nem pedig valami lapos nokedlit. És EQ-t állítgatni sem akarok. :) Azért az mp3-nak sem mindegy, h milyen a füles. plána ha az 320-as. De ne menjünk bele hangba. Nem szeretnék újfiúként egyből offolni. Beszéljünk erről a szép telóról. :B

(#1370) #59070464


#59070464
törölt tag

Sennheiser CX300 / Technical Data / Jack plug: 3,5 mm stereo (angled).

Azt mondtátok 2,8-as, meg h a teló is. De akartam is kérdezni, h tudtommal csak 2,5-es és 3,5-es jack létezik. Most akkor mi ez a 2,8? Kiderült a CX300 honlapjáról, h a füles sem 2,8-as, hanem 3,5-es. Most akkor a teló 2,5-es vagy 3,5-es? :Y Nem tudom, h tényleg van-e 2,8-as.

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500830#

(#1371) Zsolto válasza #59070464 (#1370) üzenetére


Zsolto
őstag

Nem pontosan mondtuk (mondtam), 2,5-ös a teló dugója, de a CX300 létezik 2,5-ös kivitelben is: példálul itt nézd meg

Még az éjjel megnéztem én is, bocs a tévedésért.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1372) #59070464 válasza Zsolto (#1371) üzenetére


#59070464
törölt tag

Tisztázódott, amúgy semmi gond!! Csak így nem értettem. :B

(#1373) Zsolto válasza #59070464 (#1372) üzenetére


Zsolto
őstag

Huhh, örülök :)
És ha megveszed, nagyon kíváncsi vagyok, mi a tapasztalatod, számolj majd be róla, légy szíves :R

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1374) #59070464 válasza Zsolto (#1373) üzenetére


#59070464
törölt tag

Mindenképpen!!! :R

De ha nem ezt veszem, akkor is beszámolok, mert egyenlőre nem hinném, h lesz lesz mp3 lejátszóm, de egy teló+CX300 az így jó lenne már. A CX300 lesz hozzá, az tuti. Telóhoz drágábbat nem vennék, de olcsóbbat se szeretnék. Amúgy volt anno MX300, MX400, MX500-m, rendes mp3 lejátszóhoz. Azoknak kevés mélye volt. De azóta csak is ilyen "agybadugós" jöhet szóba, bár még nem volt a fülemen olyan. :)

(#1375) Zsolto válasza #59070464 (#1374) üzenetére


Zsolto
őstag

Privi ment

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1376) #59070464


#59070464
törölt tag

6500 Classic mitől jobb ennél a 6300-nál? 6300: 42eFt. 6500 Classic: 67eFt. De mivel a 6500-ba 1GB memória van alapból és úgy 67e. Viszont ha a 6300-ba is vennék (a 8MB memóriája egy nulla), akkor már 50eFt lenne a teló szintúgy 1GB memkóval. Szóval kb. 18eFt-al drágább a 6500 Classic. Kérdés, h a 6500 Classic a +18eFt-jával mit jelent, miben több (esetleg kevesebb) a 6300-al szemben? Azt tudom, h 2mm-el vékonyabb, de engem a belső most jobban érdekel. Ill. az anyag, megépítés, ilyesmi. A külső maradjon szubjektív, azt most ne vegyük bele (bár személy szerint, a 6300 talán szebb is :Y ).

[ Szerkesztve ]

(#1377) Coyote2000 válasza #59070464 (#1376) üzenetére


Coyote2000
őstag

nem hiszem hogy van ertelme osszehasonlitani, mas osztalyba sorolando mindket telcsi.

Mondok jobb peldat: 8800 meg mindig sokkal dragabb mint a 6300, pedig minden tulajdonsagaban gyengebb, es a 6300 ugyanugy rozsdamentes, igenyes kivitelezesu burkolatot kapott... Tehat miben jobb a 8800? Semmiben. Csak szebb.

(#1378) Coyote2000


Coyote2000
őstag

van valami tippetek, hogy honnan lehet rá ingyen letölteni témákat, háttérképeket?

Tökéletesen meg vagyok elégedve az elegáns Noir témával (főleg ha a mozgó SWF-et beállítom háttérképnek), de hátha van ennél jobb... :DDD

(#1379) Zsolto válasza Coyote2000 (#1378) üzenetére


Zsolto
őstag

Szerintem nincs, én a beépített Collection vagy mifene szoftverrel felmásztam a Nokiához és körülnéztem, de csupa gagyi téma van fenn, Black, Diamond és White néven, amiknél a főképernyőn alul-felül ott a hírhedt kék csík, brrr.. A Nokia Software Marketen se találtam semmi jót.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1380) Coyote2000 válasza Zsolto (#1379) üzenetére


Coyote2000
őstag

ja azt gyorsan kiveséztem...

közben találtam AttisX ph!-s kolléga oldalát: attisx.fw.hu , telis tele van csodás témákkal, le is húztam vagy húszat :DDD

Tudtok valami témaszerkesztőt ehhez az S40 platformhoz?

[ Szerkesztve ]

(#1381) Zsolto válasza Coyote2000 (#1380) üzenetére


Zsolto
őstag

Jó kis témák, de miért ugrik tovább állandóan a bannercsere oldalra?
Gyanús ez nekem. :(((

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1382) attisx válasza Coyote2000 (#1380) üzenetére


attisx
addikt

Csak neked, csak most elárulom a titkom: S40 Theme Studio 2.2 ;)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#1383) attisx válasza Zsolto (#1381) üzenetére


attisx
addikt

Találkoztam a problémával. Hidd el magam is meglepődtem. Próbáld ezt a linket

:)

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#1384) Zsolto válasza attisx (#1383) üzenetére


Zsolto
őstag

Hú, itt vagy, akkor jobban lelkendezem, most nézegetem őket, naggyon klasszak, hálásan köszönöm őket! :R
Szóval ez nem szép ettől a kalózoldaltól, hogy így lerabolja a lapodat, alig lehet bejutni.
Ezért nem is néztem körül jobban, de a most kapott linken körülnézek alaposabban is, főleg a fordítások érdekelnek, csak nem kollégák vagyunk?

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1385) Zsolto válasza attisx (#1383) üzenetére


Zsolto
őstag

Nnna, lejárt a limit, de még akarom mondani, hogy királyok a témák, naggyon igényesek, őszintén gratulálok hozzájuk!
Megnézem magamnak én is ezt a Theme Studio cuccot.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1386) attisx válasza Zsolto (#1384) üzenetére


attisx
addikt

A bannercsere.org HTML kódja okozza problémát (Nem erről volt szó, amikor csatlakoztam a rendszerükhöz) :((( :W sajnos más lapokra is kiraktam, úgyhogy most nem tervezett webhely frissítést tartok...

[ Szerkesztve ]

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#1387) Frederico válasza Coyote2000 (#1378) üzenetére


Frederico
csendes tag

Én ezt használom:[Nokia S40 iPhone skin v3]
Kép: [Kép]
Nokia S40-hez iPhone skin... szerintem kegyetlenül jól néz ki :D

[ Szerkesztve ]

(#1388) Zsolto válasza Frederico (#1387) üzenetére


Zsolto
őstag

Hú, ez tényleg naggggyon klassz, köszi! :C :R

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#1389) egy_senki


egy_senki
csendes tag

Rengeteg igényes téma, csengőhang, meg minden (ha regelésnél megadod a telefonod tipusát, utána automatikusan kiválasztja): http://www.zedge.net/

(#1390) dussy válasza Frederico (#1387) üzenetére


dussy
őstag

Merre találtad ezt???

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#1391) attisx válasza egy_senki (#1389) üzenetére


attisx
addikt

Ehh... zedge.net... :U

Épp tegnap értesültem róla, hogy valaki egy rakás témám feltöltötte oda. Persze a hozzájárulásom nélkül... :(((

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#1392) Frederico válasza dussy (#1390) üzenetére


Frederico
csendes tag

Meg fogsz lepődni: google.com :)
Közben megtaláltam a hivatalos oldalát ott már v5 van kinnt: iPhone skin

(#1393) Coyote2000 válasza Frederico (#1387) üzenetére


Coyote2000
őstag

AttisX for president :C :R

Frederico: a Moto L7-en iPhone menü volt kompletten, azt nem übereli, de ez is szép! :DDD

(#1394) attisx válasza Coyote2000 (#1393) üzenetére


attisx
addikt

:B

Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D

(#1395) Coyote2000


Coyote2000
őstag

Nemtom nálam még mindig a Noir a nyerő... annyira passzol a telcsi stílusához...

Ha nagyon iPhone-os telcsit szeretnétek, akkor ajánlom a Motorolát, a MotoBeauty monster pack-kal moddolva igen durván lehetett "ájfónosítani", még tökéletesen működő Apple MediaViewer és iTunes is volt benne, és nem csak az ikonok, hanem a font is megegyezett az iPhone-éval.

Ezt tudta
Így nézett ki:

(#1396) Frederico válasza Coyote2000 (#1395) üzenetére


Frederico
csendes tag

Ha iPhones telcsit szeretnék veszek egy iPhonet:D
Nekem egy motorola e398 volt az is dúrván moddolható volt, de vhogy most jobban megvagyok a 6300val.

Nem azért használom az iPhone skint merthogy ájfónt akarok, hanem mert jók az ikonok, és jól néz ki:) Különben eddig én is a noirt használtam, és lehet ha ezt megunom újra azt fogom használni.

[ Szerkesztve ]

(#1397) Coyote2000 válasza Frederico (#1396) üzenetére


Coyote2000
őstag

Ha iPhones telcsit szeretnék veszek egy iPhonet
Jogos, de tegyük fel, hogy nem akarsz annyi lét kiadni olyan funkciókért, amit vagy ki sem használsz, vagy más telcsi is tudja... Mondjuk én szeretem az egyedi megoldásokat - valószínűleg ha iPhone-om lenne akkor Nokia menüt erőltetnék rá :DDD

(#1398) Coyote2000


Coyote2000
őstag

Néha a telcsim "elfelejti" a csengőhan-beállításokat... Nem vagyok benne biztos, de mintha akkor felejtené el, amikor USB-vel a gépre dugom, majd vissza le.

Visszaáll a csengőhang a Nokia tune-ra, és az SMS-hang is a gyári lesz :(((

Ötlet?

(#1399) dussy válasza Frederico (#1392) üzenetére


dussy
őstag

Nem lepődtem meg... :) Bár azt hittem vmi 'gyűjtő' oldalon (pl: Zedge) találtad.
Elég igényés akárcsak Attix munkái!
Hasonló linkeket szivesen várok!

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#1400) dussy válasza Coyote2000 (#1398) üzenetére


dussy
őstag

Nekem akkor csinál ilyet, ha témát váltok vagy törlök egy témát! ;)
És az elöbbi linked a kép fölött nem jött be...

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.