Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-06-15 20:24:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2047) Dominó85 válasza a.sebi (#2040) üzenetére


Dominó85
veterán

Sajnos azt kell mondjam, hogy te a bunkóság mintapéldánya vagy. Már megbocsáss de ezt a hangnemet kikérem magamnak. Ki vagy te hogy így mersz beszélni velem. Én legalább tisztában vagyok pár dologgal, nem pedig csak másokat becsmérlek alaptalanul az érvelés hiányában.

Ahogyan többen is írták, többek között én is (!), ez a telefon nagyon jó koncepció. De sajnos elkövettek egy nagy baklövést azzal, hogy egy felső kategóriás termék minőségi anyaghasználata mellett beleraktak egy elavult technológiás kijelzőt! Nem a TFT kijelzőké a jövő. Ezt a Sonynál is tudják, csak sok felesleges TFT halmozódott fel náluk és gyorsan kiszórják őket. Ezzel az a baj, hogy 100k+ termékekbe is bele merik tenni. Mint minden, ez a termék sem tökéletes és a hibákat bizony el kell ismerni. Amin lehet természetesen a Sony szakképzett mérnökei szoftveresen megpróbálnak javítani (lásd üzemidő, az android és alapból az okostelefonok egyik vesszőparipája). Rengeteg újítás köszönhető a Sony-Panasonic-és még számos gyártó 2011-es kooprodukciós szerződésének.

Az meg hogy ZTE Blade-em van-e vagy sem, egyáltalán nem tartozik rád és ide sem. Nem azért írtam ide, hogy lefikázzam a telefont, mert nekem más van. Hanem egyszerűen azért, mert jogom van kritikával illetni egy igen magas árcédulás készüléket, aminek az üzemideje nem korrekt, a kijelzője pedig jóval jobb is lehetett volna ezen az áron! Felvilágosítalak Jiayu G3-am van (igen, kínai teló), ami anyaghasználatból ötös, hardveresen korrekt és az üzemideje csillagos ötös (normál használat 2-3 nap!).

A TROLL pedig te vagy, mivel konkrétan kispécéztél engem, holott az itt kommentelők 99%-ának van okostelefonja, vagy legalábbis telefonja és ebből max 10%-a rendelkezik a Z-vel. Mivel relatíve új és drága telefonról van szó. Szóval fogd be a lepénylesődet és javaslom az általad említett felnőtt tartalmas oldalakat a trollkodáshoz. Szánalmas hogy mit meg nem engedsz magadnak. Részemről a téma lezárva.

Aki ilyen telefont vesz, nyilván a saját igényeit szem előtt tartva esik a választása a Z-re és ez a lényeg. Elfogadja a telefont az apró hibáival együtt és kész. Olyan, hogy tökéletes telefon sohasem lesz, maximum közel tökéletes, ám az a készülék egyénenként eltérő, mivel mindenkinek más az igénye (most a pénztárca nagyságától eltekintve). :R

* Péter - 06302461862 *

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.