Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#3747) #01993216


#01993216
törölt tag

Sejtettem, hogy semmi jó nem fog kisülni a mókolásból, de azért gondoltam megér egy próbát. Visszatettem a Telekom-os 4.3-at, root-oltam, aztán OTA frissítéssel feltettem a 4.4.2-t és a Flashtool-al újra root-oltam. Működött is szépen minden, tudtam kimásolni app-ot, ami nem kell semmire. Szépen el kezdtem belakni. A második-harmadik újraindítás után egyszerűen megvonta a rendszer a jogaimat. A Root Checker továbbra is azt mondja, hogy root-olva vagyok, a SuperSU-ba belépve sem jelenik meg, hogy nincs root jogom. A Lucky Patcher és az ES File Explorer is szépen kiírja, hogy root jogok engedélyezve, de sem az ES File Explorer-el, sem a Root Explorer-el nem férek hozzá a rendszerhez. Gyakorlatilag a teljes gyökérkönyvtár tiltva van. Látom a rendszerfájlokat, de semmit sem tudok csinálni velük. Próbáltam újra kiosztani a root jogokat, de visszaugrik csak olvashatóra.

Szóval ez a downgrade-eljünk, root-oljunk, frissítsünk root amolyan parasztvakítás. Van is meg nincs is. Vagy úgy is mondhatnám, hogy van ugyan, de sz..rt se ér. Ez olyan, mintha mutatna nekem valaki egy sütit, hogy az az enyém, de nem adja oda, hogy megegyem. :D

Sajnos mivel ez a root megoldás létezik, mégha egy nagy nulla is, nem hiszem hogy nagyon erőlködnének az 1-klikk-es root megvalósításában. Főleg akinek nem ilyen telefonja van. Gondolja, hogy lehet root-olni, minek ehhez 1-klikk-es, inkább csinálok másik telefonhoz, amihez abszolult nincs. 100 szónak is 1 a vége, szerintem a 4.4.2-höz és a 4.4.4-hez nem lesz normális root, legalábbis a zárt bootloader-esekhez, na nem mintha a nyitott különb lenne a cwm-es telepítgetéssel.

Erős a gyanúm, hogy itt megrekedtünk, amiből az következik, hogy ha valainek szüksége van a root jogokra, akkor 4.3-at kell használnia, aki meg le tud mondani róla, az használhat root nélküli 4.4.2-t vagy 4.4.4-et.
Sajnos! :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.