Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12585) KriszKrausz


KriszKrausz
csendes újonc

Sziasztok!
Remélem, jó helyre írok.
Van egy HP Microserverem (N40L), amin Xpenology fut (Synology NAS-ok rendszere).
Van egy rakat filmem, amik rajta vannak már a szerveren, és egy magosztott mappán keresztül tudom jelenleg elérni.
Szeretném, hogy egy PLEX-hez hasonló felületen keresztül tudjam nézni a rajta levő anyagokat. A PLEX két dolog miatt nem jó nekem: a microserver nem elég erős a transcode-oláshoz, emiatt akad a lejátszás böngészőből és alkalmazásból is egyaránt, valamint elő kell rá fizetni, hogy az alkalmazást tudjam használni. Ezzel nem is lenne gond, csak ne kerülne ennyibe...
Kipróbáltam az Emby-t, ami felületre bevált nekem. Böngészőből ezzel se tudok lejátszani normálisan az előbb említett ok miatt, viszont a mobil alkalmazás tökéletesen teszi a dolgát. Erről viszont azt olvastam, hogy fizetős ez is (a mobilalkalmazás mindenképpen), viszont nekem előfizetés nélkül is megy. Gondolom amiatt, mert van valami próbaidőszak.
Tudna nekem valaki egy olyan programot javasolni, ami ingyenes, vagy a lifetime licensz nem horror árú, PLEX-hez hasonló felülettel rendelkezik, és a mobil alkalmazása nem szerver oldali transcode-olást használ? Nem tudom, hogy a böngészős verzióhoz minden esetben kell-e a szervernek transcode-olnia, de amennyiben van olyan program, ami nem köti ehhez a filmlejátszást, az lenne a legjobb.
Túrtam én is ez után a netet, de nem találtam használható infót. Hátha valaki jobban képben van ezekkel...
Előre is köszönöm a segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.