Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) janosibaja válasza MasterMark (#3000) üzenetére


janosibaja
őstag

Akkor az "Adjust display refersh rate On start/stop" maradhat (én azt hittem, ez a problémás, végig ezen variáltam :F ), s kapcsoljam ki a Lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz-t, ugye?. :R

[ Szerkesztve ]

(#3002) MasterMark válasza janosibaja (#3001) üzenetére


MasterMark
titán

Pontosan, így lesz kadencia helyes a lejátszás, a TV képfrissítését a filmhez igazítja.

Switch Tax

(#3003) janosibaja válasza MasterMark (#3002) üzenetére


janosibaja
őstag

:R

(#3004) pixta78 válasza pixta78 (#2981) üzenetére


pixta78
senior tag

Hát le is szedtem a PKC-t. Vmiért nagyon belassult a LE, ettől az addontól. Nem töltötte be a borító képeket, olyan nagyon döcögős lett a rendszer. A sima Plex kliens, hibátlanul teszi a dolgát 1/8 x96-on.

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#3005) MasterMark válasza pixta78 (#3004) üzenetére


MasterMark
titán

Be kell állítani, illetve megvárni amíg behúz mindent. Illetve nem párhuzamosan használni más scraperrel.

A sima Plex kliens meg olyan amilyen, ha neked az jó, akkor jó.

Switch Tax

(#3006) sugarforce válasza MasterMark (#3005) üzenetére


sugarforce
őstag

Mi bajod a sima plex klienssel?

(#3007) sugarforce válasza pixta78 (#3004) üzenetére


sugarforce
őstag

Valamit nagyon roszul allithattal be, mert nalam az 1/8as x96tal semmilyen lassulast nem produkalt.

[ Szerkesztve ]

(#3008) MasterMark válasza sugarforce (#3006) üzenetére


MasterMark
titán

Nem tudom belerakni a 3D LUT kalibrálásom pl. Tudom, tudom. :DDD

Switch Tax

(#3009) sugarforce válasza MasterMark (#3008) üzenetére


sugarforce
őstag

Mindennapi igeny:D

(#3010) janosibaja


janosibaja
őstag

Bocs, hogy megint egy kérdés, már azt hittem, minden OK.

Mkv fájl mellé egészen pontosan beillesztem a magyar nyelvű srt-t: Ctrl C, Ctrl V a fájlnév.

Ilyenkor rendesen mindig "ismeretlen srt" ként ki tudom választani a Rasplexen a magyar nyelvű feliratot, de most csak az mkv-ba "épített" más nyelvű feliratokat hajlandó látni a tévé, az ismeretlen srt-t nem látja...

(Mondjuk azt sohasem tudtam, mit kellene tennem, hogy magyarként azonosítsa az ismeretlen, utóbb a könyvtárba tett srt-ket...)

Számítógép bezzeg rögtön játssza magyar felirattal...

Mit tegyek, hogy a magyar srt-vel játszhassam le a tévén?

:R

(#3011) pixta78 válasza sugarforce (#3007) üzenetére


pixta78
senior tag

Az első inditásnál megkérdezte, h native/default legyen, az utóbbit választottam. Ezen kivül semmin sem változtattam. Végül is elég egy kliens, ami hibátlan.

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#3012) fravik válasza janosibaja (#3010) üzenetére


fravik
tag

Elvileg, ha a fájlnév plusz “hun” a felirat neve, akkor tudja, hogy magyar és nem unknown-ként fogja kezelni.
Pl.
Arrow.S05E12.720p.x264.HDTV-SVA.mkv
Arrow.S05E12.720p.x264.HDTV-SVA.hun.srt

Ugyanígy a többi nyelvre is megy a 3 betűs módszer. Talán valahol a plex oldalon is fent van ez az elnevezési trükköknél.

"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."

(#3013) sugarforce válasza janosibaja (#3010) üzenetére


sugarforce
őstag

Min van a plex szerver? Lehet jogosultság gond. Az agentnél a local media assets be van pipálva?
Ahogy felettem is írták, vagy hun vagy hungarian szónak szerepelnie kell a felirat nevében, talán még a magyart is elfogadja, de az nem biztos.

(#3014) janosibaja válasza sugarforce (#3013) üzenetére


janosibaja
őstag

:R

@fravik:

Köszönöm, én azt hittem/ úgy tapasztaltam, hogy csak akkor tudja kezelni a feliratfájlt, ha egészen pontosan egyezik a fájlnév, s csak a kiterjesztés különbözik. Tehát

file.mlv
file.srt

Az, hogy "Ismeretlennek" szokta felismerni, csak formailag zavart eddig, a fő gondom az volt a tegnap panaszolt filmnél (is), hogy hiába másoltam tök azonosan a fájlnevet, egyáltalán nem látta, se ismeretlennek, se sehogy.

Lehet, kicsit primitív módszer, de egy perce úgy sikerült megoldanom a probémát, hogy MKVToolNix-ben lenyomtam a torkán a magyar feliratot, s kitöröltem vagy nyolc más nyelvűt.

Ki fogom próbálni .hun.srt végződéssel is, hátha úgy is működik, ha azt mondod. köszi!

@sugarforce:

Plex szerver egy Windows 10-et futtató PC-n, a Plex kliens egy Raspberry Pi 2-n, amin Rasplex fut, s Samsung 8002-est használ "monitornak".

Szuper minden, kivéve ezt a ritka esetet, amikor nem hajlandó felismerni a szerveren a filmével azonos könyvtárba másolt azonos elnevezésű srt-jét...

Most mindig konverzióra fogok szorulni MKVToolNix-szel? Nem nagy ügy, csak bosszantó, mert a számítógépen tökéletesen megy, azonnal a magyar felirat, aztán leülünk filmet nézni a feleségemmel a tévén, erre ott meg nem látja. (Lehet félbehagyni az egész filmnézést és konvertálgatni.)

[ Szerkesztve ]

(#3015) sugarforce válasza janosibaja (#3014) üzenetére


sugarforce
őstag

Miert nem hasznalsz opensubtitles es supersubtitles plugint a plex ala? Automatan letolti a feliratokat a beallitott nyelven, nem kell szorakozni feliratokkal.
En soha nem szoktam atnevezgetni a feliratokat amugy, ahogy lejon a feliratos oldalrol, ugy kerul be melle, igy is felszokta ismerni. Persze a ket plugin hasznalata mellett eleg ritkan van erre szukseg szerencsere.

(#3016) Faby


Faby
senior tag

Sziasztok!

Igazából nem is tudom, hova írjak a kérdésemmel, mert több topikot is átfog, de talán itt a leginkább releváns (aztán ha mégsem, majd megyek tovább).
Amit szeretnék:
Jelenleg kétlaki életet élek, hétvégén vagyok otthon, hétközben távol, másik városban, albérletben. Otthon van egy HP microserver alapú NAS OMV-vel, ezen mappákba rendezve filmek, sorozatok, zenék, ide a letöltéseket távolról is tudom kezelni a Transmission remote gui segítségével, pipa.
Az albérletben van egy LG 50LF652 TV, amin esténként filmezek/sorozatozok. Eddig úgy oldottam meg, hogy vagy hétvégén ami eszembe jutott, lementettem az otthoni hálózaton pendrivera, vagy hétközben az albérletből FTP-n lehúztam.
Ezeket a másolgatásokat akarnám kikerülni, erre keresnék egy megoldást.
Az elképzelésem az, hogy az otthoni NAS-ra feltennék egy Plex szervert, az OMV amennyire láttam támogatja, és azon keresztül a másik városban a TV-re rakott Plex klienssel tudnám nézni a filmeket, sorozatokat.
Működhet?
Az otthoni net, amin a NAS ül, UPC 240/20-as, az albérletben szintén UPC, 120/10-es. Elég lehet 720p anyagok számára?
Pontosan hogyan tudom elérni kívülről az otthoni Plex szervert? Kell VPN?
Milyen beállítások kellenek, hogy ne kódolja át, csak továbbítsa a filmeket a Plex?
Ha jól tévedek, a TV webOs 2.0, erre létezik Plex kliens? Ha igen, akkor hogy telepíthető? A tv alkalmazásboltjában nem találtam.
Vagy teljesen rossz az elképzelésem, és maradjak a másolgatásnál?
Köszönöm előre is!

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#3017) sugarforce válasza Faby (#3016) üzenetére


sugarforce
őstag

Amit szeretnél, megoldható plex segítségével, a net is elég hozzá. Szerver oldalon távoli elérés engedélyezése és upnp/port forward beállítása a routeren, hogy távolról elérhesd a szervert, akár egy böngészőn keresztül is.
A kliens az már más tészta, nem tudom webos2-re elérhető -e, nézz rá az xplay alkalmazásra, az lg plex kliense amúgy is egy vicc kategória sajnos. Ha ez sem elérhető, akkor lehet érdemes lenne elgondolkodni egy dedikált médialejátszón, 10k körül már kapható amivel nem lesz gondod, ebben a topikban többen is áttértek már erre a megoldásra.

[ Szerkesztve ]

(#3018) janosibaja válasza sugarforce (#3015) üzenetére


janosibaja
őstag

Hát, lehet, hogy túlzásba viszem a védelmét a cuccnak, azért nem használom. Szerinted nem aggályos az automata használat? Had' írjam le a gondomat:

1. Az Opensubtitles oldalon olyan reklámok, új ablakok nyílnak meg néha, hogy feltétezem, lehet netán aggályos kód is a weboldalon. (Nem állítom, hogy van, csak ettől tartok kicsit.) Megnyugtatóbbnak tűnik kézzel kiválasztani a szükséges srt-t, s tűzfallal-vírusirtóval ellátott gépen letölteni - lassabb, macerásabb, de biztonságosabb, nem?

2. Amúgy ezeket a feliratfájlokat az Opensubtitlesről ugye a szerver szedi le, úgy, hogy belép a regisztrációmmal, s a film letöltése után mindig felnéz automatikusan, hogy van-e megfelelő felirat. Jól gondolom?

(#3019) sugarforce válasza janosibaja (#3018) üzenetére


sugarforce
őstag

Teljesen feleslegesen aggódsz. Az opensub és a supersub apiján keresztül történik a letöltés, semmi köze nincs reklámokhoz, kártékony kódokhoz. Egyébként meg ha a szervereden van vírusírtó tűzfal, az erre is érvényes ám ;) de nincs mitől félni.
Évek óta használom, soha semmilyen gondom nem volt vele, nem lettem se vírusos, se crypto-s, semmi hasonló, de a többiek is megtudnak ebben erősíteni, kodi alatt is van open és supersub plugin, még sehol nem olvastam/hallottam ilyenről, hogy vírust szedtek volna be ezeken keresztül, egy egyszerű fájlletöltés történik, semmi több.
Pontosan így működik ahogy leírtad, csak nem a weboldalra lép fel, hanem az opensubtitles-nek van saját api-ja amin keresztül hozzáfér a plugin és az opensub adatbázisához és abból emeli ki a feliratot a megfelelő filmhez, sorozathoz, stb.

(#3020) janosibaja válasza sugarforce (#3019) üzenetére


janosibaja
őstag

Köszi, azt hiszem felülbírálom az eddigi óvatoskodásomat.

Hogyan legyen okosan?

Szemlézzük az Opensubtitlest, meglátjuk, hogy elérhető a Justice.League.2017.BRRip.XviD.AC3-EVO magyar felirata. (Nem érdekel ez a film, csak példa.)

Beszerezzük a pontosan Justice.League.2017.BRRip.XviD.AC3-EVO fájlnevű videót.

Aztán ha már ott csücsül a szerveren, akkor a Plex kikeresi a feliratot?

Ez a praktikus menetrend? Ezt azért már nem lehet tovább egyszerűsíteni, ugye? :)

Kösz a tanácsokat!

(#3021) MasterMark válasza janosibaja (#3020) üzenetére


MasterMark
titán

Ez nem praktikus, hanem felesleges körök. Letöltöd amit akarsz, majd ha nem talált feliratot, akkor lehet gondolkozni, hogy mi legyen, meg kézzel belenyúlni.

Rasplex-re is fel tudsz rakni felirat add-on-t, az opensubtiessel félautomata, feldobja a listát hogy mik vannak és kijelölheted mit szedjen le. Ez ugye kliens oldali csak. De szerintem bőven elég utólagos megoldásnak.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#3022) sugarforce válasza janosibaja (#3020) üzenetére


sugarforce
őstag

nagyjából ennyi, igen. a Plex szerver metaadatként letölti magának valami mappába a feliratot és hozzárendeli a filmhez/sorozathoz, ha megfelel a release név egyezőség. Nekem szerintem az elmúlt 2 évben a két kezemen megtudnám számolni hányszor kellett emellett kézzel bármit is letöltenem, talán csak akkor, amikor a subiraton volt fent felirat 1-2 sorozathoz, vagy nem volt egy ritkább release szerepeltetve a felirat mellett és akkor kézzel szedtem le.
Hozzá B tervnek meg a MasterMark által írt megoldás bőven elég, sőt.

(#3023) Faby válasza sugarforce (#3017) üzenetére


Faby
senior tag

Köszönöm, meg fogom nézni, megpróbálom összerakni a dolgot.
Médialejátszón még nem gondolkodtam, mert eddig tökéletesen megfelelt a TV ezirányú képessége, de lehet, hogy átgondolom. Otthon van egy BeelinkM18, azon Libreelec+Kodi megy minden gond nélkül, tehát nem ismeretlen a dolog. Ha jól vettem ki ebből, vagy egy másik topikból, akkor van Plex plugin Kodi alá is, tehát azon keresztül mehet a dolog.

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#3024) sugarforce válasza Faby (#3023) üzenetére


sugarforce
őstag

Igen az, vagy a plexkodiconnect

(#3025) janosibaja válasza sugarforce (#3022) üzenetére


janosibaja
őstag

Köszönöm a tanácsokat mindkettőtöknek! :R

(#3026) pixta78 válasza pixta78 (#3011) üzenetére


pixta78
senior tag

Megkövetem magam.
Valamiért nem működik a film közbeni navigálás. Ok-ra nyomok és felvillan kb 1s-re a navi sáv de eltűnik. Ki kell lépnem a menübe a gyors beállításokért. Nem tudok normálisan beletekerni a filmekbe.
LE alatti plex kliensről van szó.

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#3027) sugarforce válasza pixta78 (#3026) üzenetére


sugarforce
őstag

Restart volt?

(#3028) pixta78 válasza sugarforce (#3027) üzenetére


pixta78
senior tag

Volt többször, lehet h a PKC kavart be valamit?

Azt még hozzá teszem, h movieshark nyalánkságokat installáltam aztán leszedtem egy csomót, ami nem működött.

[ Szerkesztve ]

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#3029) sugarforce válasza pixta78 (#3028) üzenetére


sugarforce
őstag

nálam 2 hónapig fent vt x96on és minix u1-en is a pkc a plex plugin mellett, semmi ilyesmi nem fordult elő, ott szerintem a többi addon kavarhatott be, lehet letörölt valami függőséget

(#3030) pixta78 válasza sugarforce (#3029) üzenetére


pixta78
senior tag

Az lehet, akkor reinstall.

Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!

(#3031) - = Zk = -


- = Zk = -
félisten

szevasztok...
feltettem, de közli, hogy gáz van...
a lényeg: adott az adsl csodafos angliai net itt az Isten háta mögött...adsl router spanomnál ÉS abból jövök fel én egy ASUS RTN56U-val magamnak... majd az szerteszét a szobámban
kérdés: olvastam ugyan a neten, fórumon amit kidobott erre a gugli, de nekem ez baromira nem világos sajnos.
vkinek vmi épkézláb ötlete, magyarázata, amit egy 30+ dedós is megért?!
jah, nem mellesleg az ASUS is felkiáltójelezik, mondvám: " A WAN IP nem egy külsőIP-cím "...

:R

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#3032) - = Zk = - válasza - = Zk = - (#3031) üzenetére


- = Zk = -
félisten

nem lényeges, megoldottam Cloud playerrel és a OneDrive-val...
:R

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#3033) MasterMark válasza - = Zk = - (#3031) üzenetére


MasterMark
titán

Duplán vagy NAT-olva.

Switch Tax

(#3034) - = Zk = - válasza MasterMark (#3033) üzenetére


- = Zk = -
félisten

igen... perpill ez elkerülhetetlen számomra..
nomind1. megpróbáltam :D....
nem jött át :))

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#3035) vyce21


vyce21
tag

Sziasztok.

A következő lenne a problémám sorozatoknál (pontosabban Anime)
Az összes részt egy mappába raktam bele, nem szettem évadokra.
Így viszont a 100 feletti részeket nem jelenti meg.

Gondoltam meg próbálom évadok szerint mappázni. (S1....S5)
Az 5-ik évadban továbbra is csak 99 ig mutatja a részeket.... :S
De viszont így már a plexen belül az első évadba bekerültek a 100 feletti részek... :Y
Ami így elég furcsa!
A másik furcsaság, hogy minden részt nézetnek jelöl. (99-ig néztem meg)
Elkezdtem bejelölgetni őket nem nézettnek.
Ahogy bejelöltem a 101. Részt úgy az első rész is jelölt lett és így tovább..

Mi lehet a problémám?

(#3036) justice84 válasza vyce21 (#3035) üzenetére


justice84
tag

Szia
Könyvtár frissítésre mit reagál? Akkor elméletileg ki kellene hogy szanálja a nem oda illőket esetleg elnevezés gond lehet.Mi a sorozat (tvdb link esetleg)?

(#3037) vyce21 válasza justice84 (#3036) üzenetére


vyce21
tag

Semmit nem reagálrá!
Az elnevezés ugyan az végig!
99 részig teljesen hibátlan, 100 felett van gond!
De van egy tippem mi lehet.
Szerintem az, hogy az 5 évad egyben van!
Nem pedig külön szedve, minden évadon belül pedig elölről kezdve a részek számozása!

Egyébként a Dragon Ball Super

(#3038) justice84 válasza vyce21 (#3037) üzenetére


justice84
tag

Az 5. évadba 55 rész van.
Dragon.Ball.Super.S05.E01 - Dragon.Ball.Super.S05.E55. az elnevezések?

(#3039) vyce21 válasza justice84 (#3038) üzenetére


vyce21
tag

Nah igen, ez a baj, hogy nem így van!
Ahonnan letöltöttem 1 mappában volt az első résztől a 121. Részig.
"Dragon Ball Super 121 [720p].mp4" elnevezéssel.
Akkor valószínű, hogy ezzel lesz a baj.

(#3040) Mocsokba


Mocsokba
tag

Sziasztok!

Mivel a Samsung nem frissítette a Plex appot és még mindig rossz az alkalmazás, ezért a Kodi telepítéssel próbálkozom. Rengeteg oldalt megnéztem, de sajnos nem találtam meg azt a leírást, ami érthető számomra. :)) :)) :))

Tehát adott egy DS 216j, amire fel szeretném rakni a Kodit, majd szeretném, hogy a TV-n lévő Plex alkalmazás a Kodit használja. Találtam leírást, miszerint PKC is kell, stb.

Van valahol egy jó leírása valakinek?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Mocsokba

(#3041) MasterMark válasza Mocsokba (#3040) üzenetére


MasterMark
titán

Valamit nagyon félreértesz. A Kodi egy lejátazó, egy kliens ami Plex szerverről is tud lejátszani.

Switch Tax

(#3042) Mocsokba válasza MasterMark (#3041) üzenetére


Mocsokba
tag

Az nem kizárt, ezért kértem segítséget. :DD :DD

Üdv: Mocsokba

(#3043) .St. válasza Mocsokba (#3040) üzenetére


.St.
tag

Próbáld ki az XPlay -t. Én tegnap vettem meg kemény 2648Ft-ért. De 5 napig próbálgathatod ingyen. Viszi a legtöbb feliratot transzkódolás nélkül. A forced -t meg a film mellé teszem külső feliratként, és így simán megy.

-= St forever =-

(#3044) sugarforce válasza Mocsokba (#3040) üzenetére


sugarforce
őstag

A kodit a lejátszóra (tv, külső médialejátszó, pc, stb) rakod, mint médialejátszó szoftver. Mivel nem szerveralkalmazás a kodi, így nem rakhatod fel a nasra, ezért nem is találtál leírást róla. Mivel nincs kodi a samsungra, így ez is felejtős. Samsungnál nincs más megoldás, mint egy külső s905/s905x lejátszó és arra kodi, vagy raspberry pi + rasplex.

(#3045) sugarforce válasza .St. (#3043) üzenetére


sugarforce
őstag

Mivel a Samsung nem frissítette a Plex appot
Samura nincs xplay.

(#3046) Faby válasza .St. (#3043) üzenetére


Faby
senior tag

Épp tegnap tettem fel LG-re, de nekem ingyenesnek írta az alkalmazás boltban... :F
Utána persze dobta az üzenetet, hogy még 5 napom van kipróbálni, nem kicsit voltam dühös. :W Árát nem néztem, de nekem ennyit nem ér, mint amit említettél. Az LG Plex kliensével is jól elvagyok ez alapján a néhány óra próbálgatás alapján, arra, amire kell, megfelel, ~2700 Ft-ot :Y nem ér nekem az XPlay.

Egyébként meglepően egyszerűen sikerült összehozni a rendszert, felment a NAS-ra a Plex szerver otthon, az albérletben az LG tvn végül megtaláltam mind a Plex, mind az XPlay klienst, telepítettem, és némi hálózatos finomhangolás után (port átirányítás az otthoni routeren, illetve a Plex kliensben kézzel megadva az otthoni IP cím és port) működik.
720p sorozat, film megy eredetiben, nincs átkódolás (Plex kliens szerint ~3Mbit, original*), átlag 1080p film (4-5 MBit Plex szerint*) megy, egy kicsit magasabb bitrátájú 1080p film (8-9 MBit Plex szerint*) 6 csatornás DTS hanggal akad, pufferel. Feliratok ok, külső felirattal küzdöttem kicsit, fájlnevet kellett módosítani mind a film, mind a felirat esetében (vagy túl hosszú volt, vagy valamelyik karaktert nem szerette, nem tudom) de végül jó lett. Az otthoni net feltöltése 20 MBit (UPC), de a NAS közben torrentezik is, feltöltés bekavarhat, szóval elképzelhető, ha korlátozom a feltöltést, mehetnek a magasabb bitrátájú filmek is gond nélkül.

*Nem tudom, ez mennyire valós, amit a Plex kliens kiír a TV-n, miközben állítgatom, ez a max és zárójelben ott van mögötte az Original. Gondolom ez azt jelenti, hogy nincs átkódolás.

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#3047) sugarforce válasza Faby (#3046) üzenetére


sugarforce
őstag

Próbáld ki az XPlay -t. Én tegnap vettem meg kemény 2648Ft-ért. De 5 napig próbálgathatod ingyen.
Miért lettél dühös? Eleve így lett ajánlva, hogy 5 napos próbaidőszak. Ha nem kell, akkor meg végképp nem értem miért lettél dühös, de mindegy.

(#3048) Faby válasza sugarforce (#3047) üzenetére


Faby
senior tag

Mert az LG boltjában ingyenesnek írta, és csak telepítés után dobta fel az 5 napos időkorátot.
Korrektebb lett volna, ha előre tudom.
Amikor nekem ajánlottad korábban, akkor nem volt szó fizetősről.

A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!

(#3049) Rosep


Rosep
senior tag

Lassan megőrülök. Adott egy HTPC, iMON-al. Embedded Plex-et raktam fel rá. De az Enter/OK és Backspace/Esc funkciót sehogy sem bírom előcsalni. Magyarul a menüben nem tudok beljebb lépni, meg persze vissza sem.
Logitech Harmony 300-asom van, már mindent kipróbáltam és nem tudom ráprogramozni.
Elővettem az iMON gyári távját, de azon sem tudja egyetlen gomb sem ezt a két funkciót.
Ti mivel és hogyan használjátok?

(#3050) MasterMark válasza Rosep (#3049) üzenetére


MasterMark
titán

Egér bal klikk a bemenés, jobb klikk az egyet ki.

Switch Tax

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.