Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasz1
tag
Sziasztok,
arra lennék kíváncsi, hogy miért írja azt hogy lejárt a tanusítvány amikor egy témát próbálok felrakni a telóra a PC Suite segítségével? Ez a témának a hibája vagy a telefonon kell valamit átállítani?
UI: valami ajánlott oldal ahol témákat találhatok? -
Azért írja, mert a téma csomagolásakor használt aláírás érvényessége lejárt.
Ez a téma készítőjének sara, de Te is tehetsz két dolgot:
1) Állítsd vissza a telefonod óráját mondjuk egy évvel, és próbáld újra. Ha nem megy, próbálkozz ad nauseam.
2) Hackeld meg a telefonod. Onnantól nem lesznek ilyen f@szkódások.
3) Írj a készítőnek és várj.Megjegyzem, szerintem a 2. út a legkevésbé fájdalmas.
Más témákhoz olvass vissza, attisx nagyon jó témákat alkot , valamint én Pizero oldalát szoktam látogatni.
“All nothings are not equal.”
-
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Egy gyors illetve öszinte választ kérnék?
Érdemes ilyen telefont venni?
-
old rocker
veterán
válasz B-L-A-C-K #9257 üzenetére
Ha "üzleti" funkciókat részesíted előnyben: feltétlenül. (És a wlant ...) Ha elsősorban zenét akarsz hallgatni, videót nézni, fényképezni, akkor valszeg jobb, ha más típust választasz.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
bossvico
senior tag
Köszi a válaszokat mindenkinek.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi a válaszkoat...
-
danaudio
aktív tag
-
asadasad22
őstag
közben megoldódott. a megoldás idiótább volt, mint gondoltam: a memkarira kellett telepíteni az alkalmazást. ennyi. teljesen függetlenül attól, hogy milyen pips van fent, a pips hova van telepítve, függetlenül a kapcsolattól és mindentól teló memóriájából nem működött volna soha, memkariról egyből megy minden.
-
old rocker
veterán
Emberek, hiányzik az E51-em. Hiába van meg a 6120.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Dexter68
addikt
válasz old rocker #9265 üzenetére
Zasszony bezzeg nem hiányzik. Szép, mondhatom. (vagy már megérkezett?)
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
GML
őstag
válasz old rocker #9265 üzenetére
mondd meg az asszonmyak, hogy nappal a telefont este meg cserébe őt nyomkodod...
szerintem mindenki jól járna.... -
-
chatran
őstag
A Psiloc Irremote-tal kapcsolatban. A DigiTV műholdas beltéri egységét tudja kezelni? Ha igen melyiket kell beállítani a SAT-nál?
-
Shodan
addikt
Most olvasom hogy nem fejlesztik tovább a symSMB pedig a kedvenc alkalmazásom.Mondjuk a 4 már így is szinte tökéletes.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
GML
őstag
válasz old rocker #9272 üzenetére
a zasszonyon is van, csak nem pici fekete műanyag a gomb, hanem nagy, színes papír és sok nulla van ráírva...
-
old rocker
veterán
hülye vagyok én? inkább dumáljon... az ócsóbb... De inkább az a baj - nem kifejezetten szószátyár - hogy amikor megkérdezek tőle valamit, mit jelent magyarul az adott angol szó, rácsodálkozik, hogy miiiii??? aztán amikor a végén már betű szerint mondom, akkor a helyes angol kiejtéssel elismételi, ja? az .... Sose vegyetek feleségül angol-magyar szakos bölcsészből lett angol-magyar szakfordítót...
[ Szerkesztve ]
-
kw3v865
senior tag
Ma magától kikapcsolódott a telefonom. Be akartam kapcsolni, villant a LED, de nem sikerült bekapcsolni. Rádugtam a töltőre és már ment is. Tehát valószínűleg lemerült, mert csak 2 csík volt mikor utoljára ránéztem. Szerintetek ettől károsodhatott az akksi? Az üzemidőre és az akksi élettartamra hatással volt ez az eset?
-
Qru
MODERÁTOR
Átnyergeltem az E51-ről E66-ra. Összehasonlító teszt itt.
#nincsbennetarcsi
-
old rocker
veterán
Ment a hűtlen ...
Egyébként köszi, most ismét arról győződtem meg, hogy jobban tettem, amikor az E51-est vettem meg a feleségemnek és nem invesztáltam bele az E66-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Kilian
csendes tag
Nem tudtok Debrecenben valami olcsó-megbízható mobilboltot, ahol jó áron van ÚJ E51?
[ Szerkesztve ]
CnC Forever!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz old rocker #9279 üzenetére
Ja, ha nem kell GPS akkor felesleges az E66. Nekem sajnos az E51-em már kissé elfáradt így mindenképpen cserére érett már meg. Néztem ájfónt is de azt a mérete miatt elvetettem.
#nincsbennetarcsi
-
enddav
aktív tag
válasz asadasad22 #9264 üzenetére
Húú kösszmá, leszedtem a legújabb bétát és azt már a karira raktam fel és tényl így már tökéletes!
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
dyo
csendes tag
Próbáltad a beépített GPS-t? Mennyire megbízható és valóban ér-e annyit, mint egy normális külső modul? Az N95 és annak mutációjából kiindulva sok haszna nincs, csak a helyet foglalja fölöslegesen a telefonba. De ha ez rendesen; értem ez alatt, hogy gyorsan látja a műholdakat és pontosan határozza a helyzeted, akkor akár ki is válthat egy autós navit.
-
Dexter68
addikt
Ájfont én is nézegettem váltás előtt és be kell valljam, nagyon észnél kellett legyek. Az almások ezt nagyon tudják. Kezedbe fogod és elborít a vágy... pedig igazán nem is kell ilyen. Szóval hallgattam ájfónos ismerőseimre, akik azt mondták, hogy kvajó kütyü, mindent tud, mellesleg telefon is. De nem elsősorban. Nem szeretik.
Sőt van egy biznicman ismerősöm, aki meglátta a telólmat és ájfónnal a kezében közölte, hogy ilyenre vágyik (mondtam, hogy akkó vegyél magadnak)Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
old rocker
veterán
válasz Dexter68 #9284 üzenetére
Van egy munkatársam, akinek ájfonja van - mellesleg nagy mekintos buzi. Mutogatja is rendszeresen az ájfónt, milyen fasza, de valahogy nem érzem benne az "átütő" erőt ... mintha ő sem lenne meggyőződve arról, ez tényleg jobb, mint egy symbián. Annyiban fix, hogy jobb: marha nagy képernyője van.
-
hanati64
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék az E-51-es használókhoz, kiolvastam 2000 hozzászólást és úgy nézek ki mint a képem.Volt már E-50-es telefonom de a lassúság miatt megváltam tőle.
Egyébként tuti a telefon, a névjegyzék kezelésével volt egy kis gondom de a karakterkitöltő aláhúzásjel megoldotta ezt is.
-
hanati64
tag
válasz asadasad22 #9287 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest