Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17001) Boha


Boha
aktív tag

(#16968) ?????
köszi

OBORZIL

(#17002) vtorok válasza Boha (#16968) üzenetére


vtorok
tag

Ha az akku állapotjelzőre böksz,akkor ott előjön egy kis ablak, onnan egyből a kapcsolatokra lehet ugrani. De a Beállítások-Személyes-Főképernyő-Hivatkozások helyen beállítos az egyik hivatkozás helyére a kékfogat, és egy gombnyomásra ott vagy. Az előző módszer 3 nyomással megy.

(#17003) Intel q8200 válasza adodaniel (#16997) üzenetére


Intel q8200
senior tag

A product kódját valahogy meg tudom nézni anélkül, hogy ki kell vennem az aksit?

iPhone 14 pro

(#17004) Boha


Boha
aktív tag

valami ingyenes office se ártana, valaki nem tud hasonlót ??

OBORZIL

(#17005) stewe780


stewe780
őstag

Nokia Map Loader -ben nálatok most le lehet tölteni hangutasítást? A voices fül nekem fekete, és ha rákattintok üres a lista amiből feltölthetnék a telefonra hangutasítást. Próbáltam a telefonon a maps-ban is. Rányomok, hogy hangutasítás letöltése, magyar - nő, csatlakozik az internethez egy pillanatra, és egy pillanat múlva visszadob a beállítások menübe anélkül, hogy letöltött volna bármit is. És ezt akárhányszor megismétlem ugyanez történik. :W :F

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17006) Intel q8200 válasza Intel q8200 (#17003) üzenetére


Intel q8200
senior tag

0577176 ez a product kódom!
Megnéztem, hogy valóban a 40es a legfrisebb hozzá. :)
Mire kellene átírjam ezt a számot, hogy felmenjen az 50es?

iPhone 14 pro

(#17007) napata2 válasza kali (#16970) üzenetére


napata2
tag

Köszönöm a segítségeteket!

Mikortól várható, hogy a hazai szolgáltatóknál már az 50.es verzióval árulják?
A nokia.hu-ról ezt a Nokia Maps-ot lehetett letölteni Nokia 5800-ra mint OVI Térképet: maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_5.0.Nocs.sis
Ez már az ingyenes?
Ez csak a navigációs alkalmazás vagy pedig már térképeket is tartalmaz?
Map Loader-t is le kell tölteni, vagy azt adnak a készülékkel és az jó?
Ezt a PC-ről át kell másolnom az 5800-ra vagy telepítenem kell valahogy?
Bocs a sok kezdő kérdésért, esetleg nincs ez leírva egy laikus számára is érthetően valahol?

Elsősorban offline módon szeretném használni a GPS-t, gyalog tömegközlekedésen illetve néha autóban. Akkor erre végül megfelel, elég gyors offline módban?

(#17008) stewe780 válasza stewe780 (#17005) üzenetére


stewe780
őstag

Sokadik próbálkozásra sikerült a telefonról a magyar hangutasítás letöltése, de a maps loader még mindig üres listát hoz a voices fül alatt. Nem tudom, a nokia szervereivel van valami gubanc, vagy nálam? :F

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17009) BiP válasza stewe780 (#17008) üzenetére


BiP
nagyúr

Nekem is újra kellett telepíteni mindent (Hard Reset), ma akartam feltenni a mapokat, de hangot én sem tudtam.

(#17010) hackeeeee válasza stewe780 (#17008) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Nálam OVI-val semmi gond.

Véleményem szubjektív...

(#17011) stewe780 válasza hackeeeee (#17010) üzenetére


stewe780
őstag

Az "OVI-val semmi gond" az azt jelenti, hogy a Nokia Map loader Voices fülén látod a hangutasítások nyelveinek felsorolását, és installni is tudod, vagy valami mást jelent? Pl., hogy az OVI store megy, és le tudsz tölteni alkalmazásokat. Mert mondjuk ez utóbbi nálam is jól megy.

[ Szerkesztve ]

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17012) kunokb válasza kali (#16967) üzenetére


kunokb
csendes tag

A "T-s vagyok" kifejezéssel szerettem volna a következőket kifejezni:
T-nél vettem a telefonom kb. egy éve, semmit sem "hackeltem" rajta, ha jól emlékszem a 20-as szoftra a Nokiánál frissítettem, onnantól már magam, szóval a készülék úgy gyári, ahogy van! ;)
Bocs, ha nem voltam elég világos! :B
Ja, és a korábban belinkelt oldalon, ahol az 50-es firmware product code-jai vannak felsorolva, na például ott sem találom a sajátomat!

Sőt: [link]
(ő is azt mondja, hogy a V40-es a legfrissebb elérhető firmware számomra)

:)

[ Szerkesztve ]

(#17013) stewe780 válasza BiP (#17009) üzenetére


stewe780
őstag

Feltűnően hasonlóak a problémáink :D Véletlenül nem azért volt HR nálad is, mert a nokiánál újraraktűk az 50-est? Én tegnap voltam a wesetendbe, nem is nagyon problémáztak, mondtam, hogy a quickoffice miatt kérem, hogy rakják fel az 50-est annak ellenére, hogy már rajta van, átvették, 1,5 óra szambázás és lett quickoffice-om. Szóval aki nem akar Phoenixel vesződni az nyugodtan ballagjon be a nokiához, és lesz quickoffice.

Ami viszont most nem megy, hogy letöltöttem az ingyenes 6-os quickoffice upgrade-et, és installkor azt mondja, hogy frissítési hiba, és kész. Lehet, hogy le kellene az alkalmazáskezelőből törölnöm előtte a 4-est, de még 1enlőre nem mertem, mert azt csak HR-el tudom visszarakni, és tegnap is vagy éjjel 1-ig pakoltam mindent vissza. Szóval ha valaki biztos utat lát az ingyenes quickoffice upgrade-re, kérem ossza meg velem, velünk.

Aki nem tud mit kezdeni a magával a frissítés idejére, annak ajánlom a játékteremben a shrek pinballt. Bedobtam 200 forintot és háromnegyed óra után úgy hagytam ott, hogy még maradt benne játék, de már baromira untam. Már az idegesített, mikor extra ballt hallottam, mert éreztem, hogy sosem lesz vége...

rin02: már soxor ajánlottam itt, hogy ha nem akarod törölni, át kell írni a hozzáférési pont nevét wap-ról wap1-re, vagy net-ről net1-re, és tuti egy program sem tudja használni a netet. És bármikor visszaállíthatod, ha kell.

FRENK1988: igen, végre megcsinálták a böngészőt, nagyon ütős lett, ovi sem lépeget ki.

Barthezz2: lehet, hogy 5530-ra nem jött ki új szoft, de vigasztaljon, hogy most nem előzzük annak a szoftverét, éppen csak beérjük.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17014) Devil Smile


Devil Smile
őstag

Udv all
mar par napja frissitettem az 50es Sw-t es azota nem megy az ovi store mar alkalmazasokbol toroltem ujratelepitettem de semmi azt irja h a szerverhez valo kapcsolodas sikertelen FW frissites utan volt HR..
vmi otlet?

:R

Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi

(#17015) Nashville


Nashville
tag

Sziasztok!
Hozzáértő, tapasztaltak segítségét kérném.
A fiam vett egy ilyen 5800- ás telót egy hete. Csak bolti garancia van rá egy hónap, szóval használt. Van rajta egy rakás program, amit az előző gazdája telepített rá. Megnéztem a rajta lévő szoft verzióját és a legfrissebb van rajta. Az a gondunk, hogy a telefon az alkalmazások menübe való belépéskor egy kicsit sokat gondolkodik. Nem mértem, de kb. 5-7 mp is megvan, de nem mindig. Valamikor gyors, de időnként lassan lép be. Kapott a teló egy hard reset- et, hátha jobban működik majd. Azt írták, hogy ez a művelet mindent töröl a telóról azaz gyári állapotba kerül. Az első két próbálkozásnál még gyors volt, de a harmadiknál megint belassult. A teló saját memóriája tényleg felfrissült (kb 50 megát takarított le), de az alkalmazások megmaradtak, pl a garmin is és még a többi felesleges program is, ami rajta volt. A hard reset- kor a 8 GB- os kártyát nem vettük ki, az újraindításkor ki is írta elég sokáig, hogy a kártya előkészítése folyamatban van.
Még a hard reset előtt olyan is volt, hogy egy párszor fagyott a teló, üres fehér képernyő jelent meg, ami csak akksi kivételével volt orvosolható.
Mi a tanácsotok, mit kellene csinálnunk a telóval, hogy kiderítsük, hogy minden okés vele, nem valamilyen hiba miatt akart megválni tőle az előző gazdája?
Előre is köszi a segítséget!

(#17016) stewe780 válasza Nashville (#17015) üzenetére


stewe780
őstag

ha tényleg mindent törölni akartok, hard reset előtt formázd a memkarit, alkalmazások/filekezelő/E:/opciók/mem. kártya opciók/Formázás. Majd Hard reset. És utána lesz minden törölve. A HR a memkarit nem törli, a sok szemét meg ottmarad.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17017) Nashville válasza stewe780 (#17016) üzenetére


Nashville
tag

Okés megpróbáljuk úgy. Gondolom utána Nokia Softver Update- el kell frissíteni. Ezek után elvileg mindennek rendben kellene működnie? Nem ismerem a Symbian rendszert, de ha túl sok mindent telepítünk rá akkor egy idő után megérik az "újratelepítésre", mint a PC?
Gondolom, nem lehet büntetlenül mindenfélét telepítgetni. Van esetleg olyan program, beavatkozás amitől óvakodnunk kell, mert az előbb leírt hibákhoz vezet? Itt személyes és mások által is tapasztalt problémákra gondolok, ha tudsz ebben Te vagy más segíteni.
Ezek lennének még a legfontosabb kérdéseim a telóval kapcsolatban, utána úgyis egy hétig csak teszt időszak alatt lesz, hogy bőven beleférjünk az egy hónapba.

(#17018) stewe780 válasza Nashville (#17017) üzenetére


stewe780
őstag

Az előző hozzászólásodban még azt írtad, hogy megnézted a szoftver verzióját és a legutolsó van rajta. A HR nem butítja vissza a szoftver verzióját, ugyanazt rakja fel, csak kipucolt nullázott formában. Ettől még megnézhetitek az NSU-val, hátha. Az 50-es az utolsó, ha nem független akkor a 40-es, ha meg pannon navis akkor csak a 31-es ami elérhető mostanság.
Hátööö, sok progiról nincs konkrét tapasztalatom. Én csak az ingyenes, ovi store-ból letölthető alkalmazásokat raktam fel, meg a neten fellelhető olyanokat amik rendesen aláírtak. Ez nagymértékben csökkenti a felrakható programok körét, de az igényeimnek megfelel. Ami a lényeg, hogy 20 proginál több sosem tanyázott még a telefonon, nem is volt semmi gond. Amit felrak mindet az Alkalmazásokba rakja, érdemes kicsit szétdobálni, én a főmenüben létrehoztam játékok meg programok mappát, és akkor nem egy mappában lesz minden, és nem lassulnak be a mappák megnyitásakor.
Ugye a másik út az programok aláírása utólag saját aláírással, illetve a módosított alapszoftverek felrakása, kipróbálása, ebben majd mások segítenek ha érdekel, nekem még nem volt időm, energiám, igényem, kedvem ehhez.

Szerintem amúgy az alapfunkciókat kell megnézni. GPS, bluetooth, sms, beszédhang, jack output, wifi, és amit még nem írtam ide, hogy megy-e. Valakinek például a fényképező lámpa ledje volt itt rossz... Szóval ha minden ok akkor kb. a tel is ok. Ez is tud fagyni, ritkán, de elő lehet idézni, azzal még nem érdemes visszavinni, ha gyakran fagy, vagy valami konkrétan nem megy akkor kell visszavinni.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17019) BiP válasza stewe780 (#17013) üzenetére


BiP
nagyúr

Én phoenix-szel raktam újra, nem volt igazán macerásabb, mint egy sima NSU. (de lett office meg rihanna is, bár azt még mindig nem tudom, mi :) )
A maps voiceokat még kipróbálom.

(#17020) Nashville válasza stewe780 (#17018) üzenetére


Nashville
tag

Nagyon köszönöm a segítséget, most jött haza a fiam máris csatlakoztatom a gépre a memóriakártya formázás és az újbóli hard reset után. Meglátjuk mi lesz, majd írok.

(#17021) Devil Smile


Devil Smile
őstag

En problemamra senkinek nincs otlete?

Most torltem megint az ovit a telrol aztan HR ovi frissites 1.06(18) es inditsnal megitn kivalasztom a halozatot majd.. A szerverhez valo csatlakozas sikertelen... :O :O :W

Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi

(#17022) vtorok válasza stewe780 (#17005) üzenetére


vtorok
tag

Nekem sincsenek hangutasítás fájlok a Map Loaderben, de az Ovi Suite-tal igen. Sőt, ott még egy új, magyar férfi hang is van, bár feltöltés után a Maps nem látja, de a fájlkezelő igen. Telefonban nem próbáltam letölteni.

(#17023) vtorok válasza napata2 (#17007) üzenetére


vtorok
tag

Igen, ez ingyenes. Pc Suite-tal fel lehet installálni, de utána a Map Loader-rel kell a térképeket és hangokat letölteni és installálni. Baromi lassú folyamat, nekem csak magyarország térképe egy hanggal vagy 10 perc volt. De mindegy.

Ha offline alatt azt érted, hogy nem tölt le térképeket, akkor persze igen. De ha az A-GPS-t is kikapcsolod (hogy ne legyen egyáltalán semmi adatforgalom), akkor szerintem bűn lassú a pozícionálás.

(#17024) vtorok válasza stewe780 (#17011) üzenetére


vtorok
tag

Szerintem az Ovi Suite-ra gondolt a kolléga.

(#17025) stewe780 válasza vtorok (#17024) üzenetére


stewe780
őstag

hemm... zavar van a mátrixban... :U vagy az erőben... :DDD :DDD
Ovi suite val is lehet mapot meg hangot feltölteni? Nekem ez még csak a map loaderrel ment, de akkor szétnézek miket tud még az ovi suite. Lehet nekem régebbi az ovi suite, talán azzal nem lehetett még. Hazaértem felfrissítem. Addig is, hol van ez benne, hol kell keresnem?

[ Szerkesztve ]

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17026) jety91 válasza Devil Smile (#17021) üzenetére


jety91
őstag

Próbálkozz másik wifi ponton, vagy másik internetelérésnél, és ha ott jó, akkor a nettel lesz a problem.

Ha nem akkor passz :(

(#17027) Devil Smile válasza jety91 (#17026) üzenetére


Devil Smile
őstag

sajnos se otthon se meloba nem megy es mar FOTA n se tudok frissiteni mert kapcsolodasi hibat ir uh sztm a FW ment fel rosszul.. :W

Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi

(#17028) vtorok válasza stewe780 (#17025) üzenetére


vtorok
tag

Nézet - Ugrás - Térképek
De nekem ált. a jobb oldalon is megjelenik hogy térképek, és onnan is ugyan oda jutsz.

(#17029) stewe780 válasza vtorok (#17028) üzenetére


stewe780
őstag

:R köszi, megnézem.

Devil Smile: esetleg vidd be a nokiához fw frissítésre, én a quickoffice miatt tettem, de hátha a te gondodat is megoldja.

Juteszembe quickoffice 6 update valakinél nem nyert megoldást? Alkalmazások/quickoffice/Updates and upgrades/Offers and promotions free downloads/Quickoffice 6 Office 2007 Viewer/ Full license Free/Donwload email címet kell megadni, letölt telepedik, majd jön az ominózus frissítési hiba, és annyi. :F :W

[ Szerkesztve ]

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17030) Nashville válasza stewe780 (#17018) üzenetére


Nashville
tag

A memóriakártya formázás és az új hard reset után tényleg szűz lett a teló, köszi!
Viszont van egy gond: a szoftververzió ellenőrzésekor kiderült, hogy nem is a legújabb szoft van rajta, és ez a képernyő fogadott: [link]
Nem kínálta fel az 50- es verziót, akkor ezek szerint mégsem kártyafüggetlen a teló.
Szerintem átvertek. Most van itt a húgom Olaszországból beletettük az Ő kártyáját és nem fogadta el, not valid- ot írt ki.

[ Szerkesztve ]

(#17031) stewe780 válasza Nashville (#17030) üzenetére


stewe780
őstag

Futtassátok rá a szoftfrissítést! Ha nagyon sufni gsm-es akkor még az is lehet, hogy nem lesz magyar nyelv a frissítés után. Inkább most derüljön ki, mint ha már nincs gari. Ja és szoft frissítés után kell még1szer hard reset akkor lesz teljes a szoft frissítés.

A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.

(#17032) vtorok


vtorok
tag

Folytatom a kis külön GPS blogomat. :)

Ma reggel is kipróbáltam ugyan ott. Nyílt terep, felhőtlen ég. Kb. 5 sec alatt megvolt a jel. :DDD Nem akarok korán örülni, mert tegnap ugyan itt próbáltam, igaz aztán benavigáltam a belvárosba, majd ott kikapcs. SZóval az utolsó ismert pozíció nem itt volt, de nem is túl messze.

A lényeg: tegnap olvastam valahol, hogy át lehet írni a helymeghatározási szerver címét "supl.google.com" -ra, mert az ő szerverük sokkal gyorsabb mint a nokiáé. Nem tudom, hogy végül is mi segített, de majd tesztelgetem.

[ Szerkesztve ]

(#17033) 64b0r válasza Nashville (#17030) üzenetére


64b0r
aktív tag

"Nem kínálta fel az 50- es verziót, akkor ezek szerint mégsem kártyafüggetlen a teló." Nézd meg a product code-ot, akkor biztosat fogsz tudni. (akksi alatt van feltüntetve, az alapján ki tudod deríteni, hogy hova volt szánva, függetlennek, vagy szolgáltatósnak). Mivel csak bolti gari van rajta (gyári nokia meg nincs), ezért nem vesztesz semmit, ha átírod független product kódosra, és akkor lehet 50-es szoft-od.

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#17034) vtorok


vtorok
tag

Hogy lehet a névjegyzékben a szűrésnél az ékezetes betűket előhozni?

(#17035) Nashville válasza stewe780 (#17031) üzenetére


Nashville
tag

Sikeresen lefuttattuk a szoftverfrissítést. A teló magyarul indult, látszólag semmi baja. Kipróbáltuk egy T. mobilos kártyával is és azt sem fogadja el. Az nem lehet, hogy gyárilag nem volt független, hanem megbuherálták és a hard reset- el kiütöttük a függetlenítést? Vagy mindig is vodás volt csak eltitkolták...

(#17036) Devil Smile


Devil Smile
őstag

Hmm erdekes dologra jottem ra a problemammal kapcsolatban
ha kezzel csatlakozom a wifihez akkro megy az ovistore de ha magatol akar (ovi inditasnal) csatlakozni akkor nem csatlakozik.. :F :F

Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi

(#17037) Devil Smile válasza Devil Smile (#17036) üzenetére


Devil Smile
őstag

Problema megoldva (remelem) a Handywi nevu halozatkezelot letoroltem es most ugy nez ki mukodik.. remelem igy is marad.. :C

Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi

(#17038) Barthezz2 válasza stewe780 (#17013) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Konkrétan igaz nincs is gondom a jelenlegi szoftal, de a menüben való görgetést, és az optimalizált képernyő elforgatást én is szívesen venném :)

Everybody lies.

(#17039) BiP válasza stewe780 (#17025) üzenetére


BiP
nagyúr

Na, megnéztem én is ezt a map voice dolgot. Map loaderben még mindig fekete, szóval úgy néz ki ez nem ideiglenes hiba volt.
Ovi Suite-tal viszont megtalálja és fel is lehet rakni. Ahol lehet kerülöm ezt az ovi suite-ot, mert szar :), de most nem volt mit tenni.
Amúgy én View -> Go To -> Maps alatt találtam meg. Ne kérdezd, miért ott van, és miért nem érhető el könnyebben.
szerk. (vagy ha a főképernyőn belemész a 4 közül valamelyikbe, akkor lesz menü, és akkor ott is látszik a maps.)

[ Szerkesztve ]

(#17040) Vikthor


Vikthor
nagyúr

Sziasztok!

Az OVI Maps-ot amikor használjátok és a satellite módot választjátok ki, akkor nektek is sötétzöld csíkokkal jeleníti meg a térképet? Szerintem a satellite mód azt kellene, hogy jelentse, amit helikopterekről meg repülőgépekről fotóznak, nem?

Üdv,
Vik

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#17041) Barthezz2 válasza Vikthor (#17040) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Üdv!

A satelite az műhold. De mivel 5530-am van, azt nem próbáltam, hogy mit mutat olyankor :)

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#17042) Gabesz1019 válasza Vikthor (#17040) üzenetére


Gabesz1019
senior tag

Nekem is úgy jelenik meg, szerintem ahhoz, hogy olyan legyen mint a műhold felvétel, online kell lenni. Tehát szerintem ahhoz net kell.

(#17043) Nashville válasza 64b0r (#17033) üzenetére


Nashville
tag

Ezzel a product code átírásos művelettel teljes értékű független teló lesz? Gondolok itt arra, hogy a Nokia ingyenes alkalmazások, pl az Ovi Maps is működni fog? Amúgy megnéztem a product kódot és végül kiderült, hogy vodás. Járt már így más felhasználó is ilyen 5800- ás telóval ugyan ilyen PC kóddal, mondjuk Ő pannonos, de megy neki és függetlenként vásárolta hivatalos helyen két év Nokia garanciával. Itt valami srégség van, de nem annyira izgat csak legyen teljes értékű a teló ezzel a kód átírással. Azt mondták az üzletben, hogy megcsinálják, hogy jó legyen, szóval akkor bízhatok bennük?
A bolti garancia miatt nem akartam belefogni egyedül, ha függetlenként adták el akkor oldják meg, gondolom én...

(#17044) Gabesz1019 válasza Nashville (#17043) üzenetére


Gabesz1019
senior tag

2 év Nokia garanciával vetted, függetlennek mondták, közben nem is az?
Én inkább visszakövetelném a pénzt, elvégre nem azt kaptad amit eladtak.

(#17045) Vikthor válasza Gabesz1019 (#17042) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Értem. És esetleg azt nem lehet letölteni offlineba? Vagy az már jócskán túllőne a 16 GB-on?

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#17046) hackeeeee válasza stewe780 (#17011) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Nem kell feloldani se, rányomok az adott nyelvre, letöltés, felrakja és kész... Térképek szintén, tegnap csináltam meg.

Jah, hogy akkor épületek és egyéb dolgok csak úgy látszódnak, ha neten keresztül navizok?

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#17047) waslavik válasza Nashville (#17043) üzenetére


waslavik
csendes tag

Nashville! A product kód átirásával nem lesz független a telefon.Az üzletben annyit fognak tenni hogy kiütik a telefont,függetlenitik.Viszont azt nem árt tudnod hogy ha esetleg az előző tulaja részletre vette illetve előfizetéssel és netán nem fizeti akkor a telefont letudják tiltani a vodától.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...

(#17048) Gabesz1019 válasza Vikthor (#17045) üzenetére


Gabesz1019
senior tag

Nem tudom, én térkép módban használom, de szerintem nem lehet letölteni.

(#17049) akyyy


akyyy
senior tag

Üdv. Ma lettem én is ilyne telo tulajdonosa.

Azt akarom kérdezni, nem tudtok olyan progit, ami monjduk 10 percenként, ( esetleg folyamatosan) nézné, hogy hol vagyok, és ezt feltöltené valamilyen térképes alkalmazásra (mint pl a gpsed)? Természetesen WLAN-on és nem mobilnettel töltené fel :)

(#17050) klezzz válasza akyyy (#17049) üzenetére


klezzz
tag

Wlannal ezt elég nehéz kivitelezni, mivel az helyhez kötött... :)
Amúgy sok ilyen van keress rá nokiaprogramokon. pl.: trackme

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.