- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Van aki oldott meg "a telefondítás sikertelen, forduljon a márkakereskedőhöz" hibaüzenetes nem-indulást mostanában?
Bár 5530-am van, youtube-on vezetékes jump-olással 5230-akat fixáltak... és az 5530 populáció szerintem a legkisebb... (álló probléma, szóval aki később látná, az privátot írjon!)
-
akyyy
senior tag
[link] ez mitől mai hír? tán tud valamit a telefon még?
itt van a fiók mélyén még tánazóta meg már vagy negyedik androidos telefonom van.
RSS olvasóban jött hír erről a cikkről
-
ChRiS_RS
aktív tag
válasz
csillagdani #24922 üzenetére
Szigorúan elméletileg van hozzá autós tartóm, ha minden igaz. Holnap estére kiderítem.
-
csillagdani
újonc
Sziasztok!
Közel 10 év használat után pár napja megadta magát a Nokiám. Vettem egy másik készüléket, viszont keresek alkatrészeket (kék színben komplett házat), kiegészítőket (pl. autós tartót, stand-et, gyári műanyag gumis és bőr tokot), bármit, ami valakinek feleslegessé vált. (Egyúttal nem bánnám, ha valakit zavarhatnék symbian-os kérdésekkel..
)
Esetleg akár komplett kék, T-Mobile-os vagy független készüléket is.
Köszönöm!
-
TATU
csendes tag
Jó volt újraolvasni ezt a cikket.
-
pimmi
senior tag
sziasztok, van egy ilyen telóm, már nem használom , csak ritkán, és inkább ébresztésre, meg tartalék telónak eltettem, egyébként hibátlan volt eddig, de ma történt egy olyan hogy nem kapcsol be, csak rezzen és ennyi, töltőre teszem semmi sem történik, az akku fel van töltve, semmilyen behatás nem érte, mit tehetek? valami ötlet? köszi
-
kezman
őstag
Nos nem megy a frissítés, 52.0,007 szoft van rajta, heckelés se megy, rengeteg program már nem tölthető rá, akkor felejtsem el a frissítést és a heck-et, vagy van valami amivel lehet, kösz ha megosztaná velem valaki ha van ilyen.
-
kezman
őstag
Üdv, van itt még valaki? Régi 5800-ámat elővettem, melyik rá a legfrissebb Fr? Függő telefonra hogy tudok független szoftvert feltenni, a régi módszert ismerem de azóta már szinte minden megszűnt
? Kösz előre is.
-
Adi76
csendes tag
Csak annyit szeretnék közölni, hogy 7 éves lassan az 5800-ám és hiba nélkül működik. De hát ezért is vettem Nokiát anno...
A hangszóróihoz pedig a mostani legdrágább okostelók, iphone-ok sem érnek fel.
A fémházas HTC One M9 közelítette meg csak, hangzás terén, ami a külső hangszórókat illeti, de ott is volt különbség.
Persze senki nem vesz (gondolom) külső hangszóró miatt telefont, de a tény akkor is tény, hogy ennél jobban nem szól semmi jelenleg. -
Barret001
addikt
Nekem is van egy ilyen telóm,Mp3 lejátszónak használom.Még az eredeti akksi van benne,semmi baja
-
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Immáron 7 éve van meg ez a telefonom.
Viszont, elromlott benne egy szenzor, így a képernyőkép nem fordul el amikor elfordítom a telót, és a TR racing is kilép, el se indul, kilép pár másodperc elteltével. Foglalkoznak ennek a szenzornak a javításával, vagy inkább meg se próbáljak keresni szervízt? Tény régi teló... Lehet meg se éri. Proximity szenzor lehet benne a hibás elvileg. -
TommyX_
őstag
A telefonkönyvbe jelöld ki az összes névjegyet, majd keress olyan lehetőséget, hogy mentés vagy másolás memóriakártyára.
Csatlakoztasd gépre, majd keresd meg a Contacts nevű mappát.
Másold ki a mappát a számítógépedre.
Indítsd el a parancssort, persze bele kell lépned ebbe a mappába, majd ki kell adni ezt a parancsot copy *.vcf allcontacts.vcf,, így kell kapnod kell egy darab fájlt, amit már tudsz használni a gmailbe való feltöltéshez. -
pimmi
senior tag
sziasztok, vibert lehet erre tenni, ha igen hogyan? mert a nokiaprogramokrol amit leszedek nem települ, azt írja telepités előkészitése, és kész nem történik semmi, köszi
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Akinek mevan még ez a rom, át tunád nekem küldeni?
C6_V42_Belle_Edition_for_5800_by_Zoz780_v1.11
Sajnos ahol fent volt, a link már nem él. Illetve ezt a rom-ot fel tudom tenni az 5800 Pro Edition Remake-re? (ez 40-es sw-re épül) -
erik365
senior tag
Érdemes még ilyen telefont venni?
2. telefon lenne, néha gps, telefonálás.
Esetleg felmerült még az E6,és az E52.
Melyik lenne jobb választás?
Mindegy, hogy érintős e vagy sem.
Csak a Gps és a telefonálás megfelelően működjön. -
garga01
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telefont magamnak vaterán, frissítettem a szoftvert a legfrissebbre. Viszont van egy apró hibája a telefonnak, a hálózati célok között elmntettem a mobilinternetet és 2db wifi hálózatot az internet célra, és nem tudok több wifi hálózatot menteni. Úgy tudtam egy másikat elmenteni hogy a meglévőből kitöröltem. Mikor menteném, kéri a jelszót, beírom majd semmi se történik, hibaüzenetet se kapok csak nem jelenek meg a hálózat, mintha 3-nál többet nem engedne menteni. Ez valami szoftveres bug, vagy lehet vele mit kezdeni? Ki-bekapcs megvolt, de az nem segített.
-
pimmi
senior tag
sziasztok, hogy lehet térképet eltávolítani? köszi
-
TommyX_
őstag
Akkor leírom, én hogy csinálnám:
-Névjegyek + smsek mentése Nokia sutie segítségével.
-Képek/videók kimásolása számítógépre.
-Ezután memóriakártya megformázása telefonnal, majd kiveszed a gyári beállítások visszaállítása előtt.
A visszaállítást meg tudod tenni a *#7370# kód segítségével, de ha hard resetet akarsz, akkor "kikapcsolt állapotban: zöld, piros, kamera és bekapcsoló gomb megnyomása egyszerre addig, amíg ki nem írja, hogy "Írja be a pin kódot" ! "Igen minden programot + egyéni beállítást újra be kell majd állítanod!
-
TommyX_
őstag
Az opera mini véleményen szerint gyorsabb, mint a gyári böngésző és kevesebb adatforgalmat generál, mivel "tömöríti"az oldalakat.
Get Rihanna:
Ha szeretted a zenéjét, ennek az alkalmazásnak a segítségével tudtál akkoriban kapni különböző tartalmak róla. (zene, videó.)Telefonszám és sms mentés:
Nokia Suite segítségével.Képek/videókat pedig másold fel a gépre.
-
pimmi
senior tag
kb 5 éve nem csináltam csak sw frissitést, kellene reset vagy gyári visszaállítást csinálni? a memoria szabadnál 24 -et ír pedig szinte üres a teló, hogy kellene ezt mi a menete? leírná valaki, ugy kéne hogy a teloszámok és a képek, stb ne vesszen el, persze a képek memkarin vannak, és a navi térkép is, a navi megy ilyen után, vagy azt is ujra kelll tenni? köszi
-
pimmi
senior tag
Symbian-os telefonra hol talállok normális Facebook alkalmazást? A nokiaprogramok.hu-n már néztem. Egyszerü letisztult kellene, semmi extra, fényképeket lehessen vele fltölten, ha lehet magyar legyen. A telo 5800.
-
pimmi
senior tag
sziasztok, azt hogy tudom megcsinálni hogy készitek egy képet és küldés facbookra, mert csak becsatolni enged a facen vagyok, kiválasztok egy fotót, rányomok hogy feltöltés, ő mag hogy új szolgáltatás keresése itt nem lehetne valahogy a facet megadni?
a másik ha facre megyek állandoan kérdezget hogy a webhely nem megbizhato tanusitványt küld, stbbb ezt hogy lehetne kiiktatni, meg a tanusitvány hozzáférés üzenetet?
ja és általában ha könyvjelzőböl megyek a facre azt irja nem lehet kapcsolodni, googlen keresztül meg igen, köszi -
ChRiS_RS
aktív tag
Engedd meg, hogy idézzek egy másik topic-ból:
Nokia World Hungary:" Hosszú idő eltelte után nagy térképfrissítő csomag érkezett Nokia Térképekre Symbian-en (bele értve a Symbian S60v3, S60v5, S^3, Anna és Belle kiadásokat) és MeeGo-n.
Keresésnél elfordulhat, hogy többször kell próbálkozni.
Javasolt a Nokia Suite használata a térképadatok gyorsabb letöltéséhez. " -
Nauri
csendes tag
Kiváló telefon még ma is, csak nincs hozzá alkalmazható gps progi,nekem hibát ír, akármit akaroktelepíteni, Hibás tanustvány... pedig ki van kapcsolva a beolvasása, de még sem...
Igo, Sygicet próbáltam rá, mivel menne ? mert ez még 2013ba működött, csak félre lett téve. Help Kedves tagok! Mit tegyek rá?Alap progi, vmi friss vki?
-
jimmy399
senior tag
5 év után letört a micro sd slot takaró bütyke...
De legalább vissza lehet tenni és nem esik ki...
-
akyyy
senior tag
hogy tudok avit, m4, et, mkv-t, stb lejátszani?
csak ezt a telefont tudom jó öreg pros fehér kábellel hagyományos tv-re dugni, és lejátszani rajta ezt-azt
-
pimmi
senior tag
Hali, az indítási hangot hogy lehet némítani?
-
jacis
nagyúr
Kihalt a topik
-
jimmy399
senior tag
válasz
Funthomi #24868 üzenetére
Ezer meg két éve csináltam ilyet. Emlékszem, amikor megvettem, akkor frissítettem a ROM-ot rajta az OVI PC SUITE-tal, de full angol lett a teló. Ekkora google meg minden, átírtam a product code-ot a megfelelőre, azaz magyarországra, aztán frissítettem megint a ROM-ot és magyar lett. Azt, hogy főzött rommal fel fogja-e ismerni a OPS, az egy jó kérdés... Nekem megvan olyan ő 6 éve a teló, mindíg is a gyári ROM volt rajta.
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a teló legfrissebb, magyar nyelvű szoftverét (ROMját) feltenni a telóra. Én anno tettem rá egy főzött nem is tudom milyen ROMot, de az full angol nyelvű. Minden fontos adat le van mentve róla, szóval bármilyen módszer jó, a lényeg, h magyar nyelvű legyen a teló és stabil Symbian verzió.
A segítségetek előre is köszönöm!Üdv:
Funthomi -
FoLey-v
addikt
Üdv!
Lenne egy kérdésem,vettem 2 ezer ft-ért 2db működőképes Nokia 5800-ám,de az egyiknek csak kijelzőnek az érintkezőjével van a baja,másik meg egy állítólag talált/lopott telo,de független a másik t-mobilos,azt mondja a haverom,hogy biztonság érdekképen kijelzőt szereljem át a t-mobilos készülékbe,szerintetek úgy tegyem vagy hagyjam a francba,vagy nem mérik be a telefont,megoldás van erre?
Külföldi kártya volt benne angol nyelven,de magyarra tettem. -
pimmi
senior tag
Helló, egyszer már megtaláltam, de most nem megy, a menük közt a váltást hol lehet állitani hogy animált legyen? köszi
-
pimmi
senior tag
Nincs valakinek eladó fóliája erre a telóra? olcsó kellene, ugyis elb...om, vagy cseréllem, köszi.
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, legújabb szoft, stb. internet rádió mindig azt írja csatlakozás ez oké, (wifivan otthon internet simán megy )de aztán a művelet nem hajtható végre egyszer kétszer már használtam de egy ideje ezt dobja szerintetek? bárhol csatlakozok ez van, nem csak otthon, pl. állomások nyelv alapján akkor is a művelet nem hajtható végre
köszi -
Lomha 8V
addikt
Nahát, a haverom szerelmes volt ebbe a telefonba. Vagyis még mindig az, mivel azóta is megvan neki.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Gyári, originál autós tartó érdekel valakit egy röpke ezresért?
-
rtcwfan
tag
válasz
Yiggdrasil #24851 üzenetére
Csak abból a szempontból jobb hogy gyorsabb lesz a proci kb. 100 mhz-el, meg azt hiszem a gps. + támogatást is kapsz.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A mai naptól kezdve visszatértem ehhez a típushoz, mint másodtelefon, olyan kérdésem lenne, hogy érdemes a legfrissebb szoftverre frissíteni a telefont? V52.0.007-es van rajta. Igazából nekem csak az akkuidő szémít, ha kicsit lassabb, vagy akadósabb, az mindegy, úgyis csak telefonálásra, GPS-re és hotspotra van használva.
-
Pandaboy
tag
válasz
blekike #24849 üzenetére
Erre azt írják felrakás után nem lehet ennél régebbi Romot feltenni. És nekem a menü animációk tetszenek.
Én az Universal Rom by MG -t raktam fel, de semilyen játék nem települt, pedig a leírásában az szerepel, hogy 152 játék települ fel. Azt is írja a kamera képminősége 100% , én nem vettem észre semilyen javulást. -
Pandaboy
tag
Végre sikerült moddolt Romozni a telefont.
Azért nem működött korábban a Jaf, mert az emulatort nem tettem ki az asztalra. Az Opera böngésző viszont még mindig fagyogat néha.
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Lehet valahogy követni egy N5800at?
Párom telefonját szeretnénk látni úgy mint az S3mamat de az ugye samsung saját program. Van mód az 5800nál ilyenre?
Köszi
-
tbalint3
tag
Hello,
Van egy régebbi Nokia telefonom a Lumia 820 mellett: 5800XM, kék, tmobile függő.
A Nokia Suite szerint a v52-es firmware a legutolsó ami elérhető rá, viszont szeretném frissíteni a valóban legutolsó v60-as szoftverre mert másodtelefonnak még jó lenne.Az jó,hogy ha a következőképpen csinálom:
NSS v1.0.38.15-tel ([link]) átírom a product kódot 0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY -ra, majd elindítom a Nokia Suite szoftverfrissítés menüpontját?
Ez alapján csinálnám meg: [link]
Kérdésem: ez így működni fog (nem lesz téglásítva a telefon) és a product kód helyes a telefonomhoz?Köszönöm.
-
blekike
csendes tag
üdv, valakinek van ötlete ehhez?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__5225689-mi-lehet-a-hibaja-a-telefonomnak -
rtcwfan
tag
thomeos adb routerrel miért nem játssza le a youtube videókat?
Csak azt írja hogy kapcsolódás és nem csinál semmit! Más routerrel megy! -
gatto_
senior tag
Az enyém a legújabb frissítés óta még részecskegyorsító is.
-
rtcwfan
tag
Van ebben 3D gyorsító?
-
TommyX_
őstag
Én a helyedben a telefonszámok lementését Pcsuite(vagy ovi suite)-tal csinálnám, így könnyen vissza tudod majd állítani formázás után.
Próbáld meg ezzel a kóddal: *#7370#
Ha nem áll ezzel a kóddal alapra, akkor marad ez a format.
(S60V5-ös telefonok formázása résznél találod a képet.) -
n5800
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, tudom a fórumban biztos le van írva, de szükségem lenne a telefon minél előbbi gyári beállítás visszaállítására. Nem csak a telefon alapbeállításra gondolok hanem minden olyan program törlődjön ami időközben rá lett telepítve. A telefonszámok a teló memóriájában vannak ez esetben ezek is törlődnek gondolom, miként lehetne átmásolni az új benne lévő sim kártyára?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
jimmy399
senior tag
Szevasztok!
Tegnap kivettem a telómat a zsebemből, és mikor feloldottam a képernyőzárat újraindult a telefon, nem tudom miért, de ezt eljátszotta vagy 2szer, ahogy kivettem a zsebemből. Nem értem miért. Kiírta, hogy most a teló újraindul, nyomjam meg az ok-ot. Vissza gomb nem volt... Érdekes.
-
TommyX_
őstag
válasz
Pandaboy #24821 üzenetére
Én azt mondanám, hogy egy újra telepítés segítene a legjobban.
Rakd fel az X-plore programot és azzal nézz körül, hogy mi foglalhat sok helyet, vagy esetleg még van a Files Plus nevű program, ami tud olyat, hogy kör diagramon megjeleníti a mappákat méretük szerint, így könnyebben látszik, hogy mi foglal sok helyet. -
Pandaboy
tag
válasz
gatto_ #24818 üzenetére
5 éves készülék is lehet gyors. Az N82 is 5 éves és jóval gyorsabb. A képek között nem tölt, lehet futtatni a képeket és pillanat alatt betölti vagy belép egy menübe.
Csak azok nem foglalkoznak az 5800-val akinek újabb van. De addig irogatom be a kérdést, amig nem lesz rá valami jó program. -
Pandaboy
tag
Tudtok módosított szoftvert 5800-ra, amitől gyorsabb lesz a teló?
Valami megoldás biztos létezik. A Navifirm megszünt, de biztos van rá megoldás.
Valaki illetékest felkeresnék ezügyben. -
jimmy399
senior tag
válasz
Pandaboy #24812 üzenetére
nekem olyan tok van hozzá, amibe simán belefér. Sőt, tudtam volna olyat is venni, amibe meg is forgathattam volna xdxd
Védőfólia is van a kijelzőn, mert iszonyat hamar karcolódna amúgy. Megtanultam már ceruza nélkül használniNa igen lehet hogy az eredeti utángyártott franc se tudja. Ha nagyon nem használod a telót, s minden drót nélküli technika ki van lőve esélyes a 3 nap. Nekem ezzel az utángyártottal elment egy hetet, de full csak ébresztőt állítottam be és ezen kívül nem baszkuráltam.
-
Pandaboy
tag
válasz
jimmy399 #24811 üzenetére
Hát még így is vastag a mai szuper vékony telókhoz képest. Olyan lenne azzal mintha fél téglát fognék.
Mellesleg a mobiltartókba se férne bele. Most 1 napig bírja tönkrement púpos akksival. Ha egy újjal 3 napig bírja az már jó lesz nekem.
Mi a különbség az utángyártott és eredeti között? Tovább bírja az eredeti? Amúgy sose lehet tudni, amit eredetiként adnak el, az is lehet utángyártott. Kinézetre ugyanolyan.
-
Pandaboy
tag
Segítséget kérek főzött Rom telepítéshez !
Milyen program kell hozzá? A Navifirm nem működik. A neten fellelhető leírások mind Navifirm-el használhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- További aktív témák...
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft