Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5542) gergom91 válasza gergom91 (#5485) üzenetére


gergom91
tag

További rendeléseim:
[hajdísz], húgomnak nyertem liciten 75Ft-ért, azt mondta hogy jó lesz az neki, ennyiért még dísznek a szobában is elmegy :)
[Hátsó lézeres bicikli lámpa], ettől mondjuk félek kicsit. Talán kicsit túl olcsó volt a többi ilyen hasonló termékhez képest, majd meglátom.
[zseblámpa], és egyben első lámpa is lehet biciklire. Valami olyan kellett amivel látni is lehet magam elé a sötétben, és nemcsak arra hogy engem lássanak. A vázra felgumizható ledes vacak nem sokat ér sajnos akkor inkább ez.
[IPad Mini tok] ezt ismerősnek ígértem már régebben, ő ezt választotta. Itthon egy hasonló tok 10k környékén van.
[Lézer], volt egy hasonló itthon, de sajnos lemerült, és olcsóbb venni egy újat, mint hozzá elemet :DDD , viszont az eladónak 204 eladása van ezt már csak fizetés után vettem észre, meglátjuk mi sül ki belőle. A macska és a kutya őrülten tudja kergetni :)
[Autobot matrica], tegnap rendeltem 2db-ot, de mutattam szomszédnak, és neki is egyből megtetszett, szóval tele lesz az utcánk, transformer járgányokkal. :) Kicsit jobban belegondolva pont azért rendeltem apának mert milyen egyedi cucc, másnak nincs ilyen, aztán meg pont miattam lesz mindenkinek...

Más: Az eladónak a vásárlást követően mennyi időn belül kell response-t adni? Az eddigi összes vásárlásom után volt hogy 1perccel kaptam, de 1 órán belül mindenkitől, kivéve egyet, attól még most sem. (tegnap dél körül rendeltem)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.