Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#179482) AndrewBlase


AndrewBlase
senior tag

Üdv!

Kicsit meg vagyok lőve. Adott egy Alis csomagom (LT895553091NL), melyet aug. 11-én rendeltem. Annak rendje és módja szerint 27-én meg is érkezett a helyi postapontra, ahol "tévesen" kézbesítettnek jelezték a csomagot, majd adathiányra hivatkozva visszaküldték. Nekem csak az Alis app jelezte, hogy order completed. Mondom WTF? Hivtam a helyi postást, mondta, hogy igen, ott volt a csomag, de vissza kellett küldeniük, de ne aggódjak, másfél-két hét múlva biztos megint kiküldik. Mondom OK. Persze az eladó széttárta a kezét, hogy ő látja, hogy kézbesítve lett a csomag. Nagy nehezen megértettem vele a helyzetet, és kértem, hogy tolja ki a vásárlói védelmet. Megtette.
Letelt több, mint két hét, csomag sehol. Ekkor bementem a városi postára, (hátha ott képzettebb, jártasabb emberek vannak), nézik a csomagot, és ott is mondják, hogy ez nagy valószínűséggel Pesten van a Logisztikai Központban, de nyugalom, érkezik. Ha nem jönne vissza a csomag egy héten belül, menjek be ismét, és indítsak csomagkeresési kérelmet. Kérdezem, ugye az nem fordulhat elő, hogy visszaküldik Kínába? - Nem, persze, hogy nem.
Természetesen nem jött meg, bementem ismét (09.24.), mondom mi a szitu, másik ügyintéző széttárja a kezét, várjak még. Nagy nehezen sikerült kitöltetni egy jegyzőkönyvet, hogy valahol a posta rendszerében eltűnt a csomagom, keressék meg, postázzák. (30 napos ügyintézési határidő.)
Tegnap csak úgy rákerestem ismét a nyomkövetési számra, és látom, hogy szeptember 30.-ával visszaküldték a feladónak. :W

Ilyenkor mi a toszt lehet (még) tenni? 40$-os tételről van szó, nem szívesen hagynám veszni.

Miért mindig én???

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.